g0mez Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Καλημερα παιδια Θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας για ενα προβλημα που αντιμετωπιζω.. Οταν ανοιγω φωτογραφιες στο photoshop που χαλαει την ποιοτητα δηλαδη σαν να μου ανοιγει το brightness και μου κανει λιγο θορυβο . Αρχικα νομιζα οτι εφταιγε η εκδοση του photoshop και αλλαξα εκδοση και πηγα στην τελευταια αλλα και παλι μου το κανει ρε γαμωτο και δεν ξερω απο τι μπορει να ειναι. Απο την αλλη το lightroom ειναι κομπλε απλα δεν με βολευει και τοσο και προτειμω Photoshop . Και απο την εναλλαγη απο lightroom σε photoshop μου το κανει αυτο... Ξερει κανεις λοιπον τι μπορει να φταιει ?
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ποια κάρτα γραφικών έχεις; Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου της και κάνε ένα μηδενισμό στις ρυθμίσεις της γιατί μπορεί να έχει μπει κάποια ρύθμιση για gamma κατά λάθος. Επίσης δες στο photoshop τι color preset χρησιμοποιεί και τι το Lightroom.
g0mez Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Το βρηκα τελικα τι θελει , εβαλα σαν απεικονηση στο color setting την οθονη μου! Και ολα καλα! Ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα