Vector2D Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ρε παιδιά! δεν γίνεται τώρα Laptops με i5 45100U με μια υποτιπόδη κάρτα γραφικών (Nvidia 820) να κάνυν 600 ευρώ. Έχουμε φτάσει στους επεξεργαστές 5ης γενιας Έχουμε φτάσει στις DDR4 Έχουμε φτάσει στα SSD Αν πουλάνε δηλαδή ένα τέτοιο λαπτοπ 600, ένα λαπτοπ με τα παραπάνω χαρακτηριστικά πόσο θα κάνει ? 2000 ευρώ? Τι βλέπετε? θα πέσουν οι τιμές? πρέπει! πλέον ένα λαπτοπ με i5 45100U/Nvidia820/4GBRAM_DD31600 είναι low-end....
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Τα λάπτοπ ήταν πάντοτε σημείο κλοπής από πολλά καταστήματα. Στο λάπτοπ δεν πληρώνεις τόσο πολύ τις κάρτες, τον σκληρό δίσκο κτλ. αλλά πληρώνεις το γεγονός ότι στα "σερβίρουν" αυτά σε έτοιμο πλαστικό με έτοιμη χρήση έξω από το κουτί κατευθείαν. Αντίθετα, αν αγοράσεις τα κομμάτια αυτά ξεχωριστά θα σου βγει πάρα πολύ φθηνό, διότι τα κομμάτια από μόνα τους είναι παλιά = φθηνά. Δεν ξέρω αν θα πέσουν οι τιμές, πόσο μάλλον το συγκεκριμένο. Σου λέω απλά για να ξέρεις πως λειτουργούν οι αγορές στα λάπτοπ.
Vector2D Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Τα λάπτοπ ήταν πάντοτε σημείο κλοπής από πολλά καταστήματα. Στο λάπτοπ δεν πληρώνεις τόσο πολύ τις κάρτες, τον σκληρό δίσκο κτλ. αλλά πληρώνεις το γεγονός ότι στα "σερβίρουν" αυτά σε έτοιμο πλαστικό με έτοιμη χρήση έξω από το κουτί κατευθείαν. Αντίθετα, αν αγοράσεις τα κομμάτια αυτά ξεχωριστά θα σου βγει πάρα πολύ φθηνό, διότι τα κομμάτια από μόνα τους είναι παλιά = φθηνά. Δεν ξέρω αν θα πέσουν οι τιμές, πόσο μάλλον το συγκεκριμένο. Σου λέω απλά για να ξέρεις πως λειτουργούν οι αγορές στα λάπτοπ. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένω να πέσουν οι τιμές ΑΛΛΑ πρέπει σιγά σιγά να φεύγουμε από το σκεπτικό ότι επειδή μεταφέρεται πρέπει να είναι σχεδόν 50% ακριβότερο από ένα Desktop. Θα στο πω απλά. Θέλω ένα λαπτοπ για Visual Studio/Android Studio/Unity etc... ένα λαπτοπ με i5 45100U/NVidia820 είναι Low-end! αλλά σε σχέση με αυτό π εχω (Pentium P6100, Intel HD 3000) είναι σαφώς καλύτερη επιλογή. Θα μπορούσα με 400~ ευρώ να στήσω Desktop αλλά με ενδιαφέρει η μεταφερσιμότητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένω να πέσουν οι τιμές ΑΛΛΑ πρέπει σιγά σιγά να φεύγουμε από το σκεπτικό ότι επειδή μεταφέρεται πρέπει να είναι σχεδόν 50% ακριβότερο από ένα Desktop. Θα στο πω απλά. Θέλω ένα λαπτοπ για Visual Studio/Android Studio/Unity etc... ένα λαπτοπ με i5 45100U/NVidia820 είναι Low-end! αλλά σε σχέση με αυτό π εχω (Pentium P6100, Intel HD 3000) είναι σαφώς καλύτερη επιλογή. Θα μπορούσα με 400~ ευρώ να στήσω Desktop αλλά με ενδιαφέρει η μεταφερσιμότητα. Με'γεια σου με χαρά σου. Πάνε στο θέμα βοήθεια εύρεσης λάπτοπ και γράψε τα εκεί.
Vector2D Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Με'γεια σου με χαρά σου. Πάνε στο θέμα βοήθεια εύρεσης λάπτοπ και γράψε τα εκεί. Δεν με ενδιαφέρει να βρω λαπτοπ. Ρώτησα αν βλέπετε να πέφτουν οι τιμές.
TheAccountant Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ρε παιδιά! δεν γίνεται τώρα Laptops με i5 45100U με μια υποτιπόδη κάρτα γραφικών (Nvidia 820) να κάνυν 600 ευρώ. Έχουμε φτάσει στους επεξεργαστές 5ης γενιας Έχουμε φτάσει στις DDR4 Έχουμε φτάσει στα SSD Αν πουλάνε δηλαδή ένα τέτοιο λαπτοπ 600, ένα λαπτοπ με τα παραπάνω χαρακτηριστικά πόσο θα κάνει ? 2000 ευρώ? Τι βλέπετε? θα πέσουν οι τιμές? πρέπει! πλέον ένα λαπτοπ με i5 45100U/Nvidia820/4GBRAM_DD31600 είναι low-end.... Εξαρτάται απο την κατασκευη του! Ενα λαπτοπ ειναι πολυ περισσότερα απο μια αραδιασμένη λίστα σπεκς. Οποιος ειναι μακροχρονιος χρήστης λαπτοπ με ιδιαιτερες απαιτήσεις το ξέρει. Οι τιμές πέφτουν! Εξαρταται τι και που κοιτάς. Εγω πήρα HP με παρα πολυ ανταγωνιστικες προδιαγραφες, με μολις 1200ευρώ, οταν τα αναλογα απο αλλες εταιριες ειναι 300-700 πανω τουλάχιστον.
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δεν με ενδιαφέρει να βρω λαπτοπ. Ρώτησα αν βλέπετε να πέφτουν οι τιμές. Όπως καταλαβαίνεις κανεις δεν μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά
Vector2D Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Όπως καταλαβαίνεις κανεις δεν μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά Βασικά(έμμεσα) το ερώτημά μ ήταν αν το λαπτοπ που κάνει σήμερα 560~ ευρώ θα πάει κοντά 420-50 σε κάνα 2μηνο/3μηνο να το τσιμπισω ... ... δεν πειράζει...
Xristaras12 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 σε 2-3 μήνες το πιθανότερο είναι να μην υπάρχει καν και να έχει αντικατασταθεί με κάποιο αλλο μοντέλο. Έρχονται οι i5 5xxx για φορητούς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα