Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
θα ηθελα να με βοηθησεται στην 

συνθεση ενος gaming pc χωρις ποντικι.πληκτρολογιο .οθονη.Επισης εχω ηδη σκληρο δισκο και cd player.

Δημοσ.

θα ηθελα να με βοηθησεται στην 
συνθεση ενος gaming pc χωρις ποντικι.πληκτρολογιο .οθονη.Επισης εχω ηδη σκληρο δισκο και cd player.

Συμπλήρωσε την φόρμα προκειμένου να σε βοηθήσουμε πιο καλά :

i) Το ποσό που διαθέτουμε:

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/  )

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

Δημοσ.

Συμπληρωσε την φορμα http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/

για 800 ερυω παιρνεις κατι πολυ δυνατο αλλα ακομα και με 500 παρνεις κατι αντιστοιχο, amd fx 8350   πανω σε  990fxa-ud3     και μια GTX 750 Ti και τουλαχιστον 4 gb ram πας ακριβως 500 ευρω.

Γιατι γραφεις ο,τι να 'ναι?

Δημοσ.

γιατι για βασικο gaming pc αυτο ειναι υπερ-αρκετο, το γεγονος οτι εχει max budget τα 800 ευρω δεν σημαινει οτι θα τα χαλασει και ολα οποτε αν του αρκει αυτο θα εχει επιπλεον χρηματα για οτι αλλο θελει να αγορασει στο μελλον

Δημοσ.

Ποιος μιλησε για βασικο gaming? Και τι ειναι βασικο gaming, ειναι τελειως υποκειμενικο. Να συμπληρωσει την φορμα και τα παιχνιδια που παιζει η θελει να παιξει να γινουν οι αναλογες προτασεις.

• Like 3
Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:700-800 euro

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/  ) οχι

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Lineage2/League of Legends/CounterStrike/ επισης θελω να ασχοληθω με λιγο 

με streaming  και ελαχιστα με sony vegas

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)  οχι

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?απο μενα θα στηθει

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?δεν εχω καποια προτιμισει

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? ->ναι 

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> δεν εχω καποια προτιμιση

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> ΟΧΙ

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:το cd player και τον σκληρο δισκο

για gaming 

Δημοσ.

Για τα παιχνιδια που θες, και επειδη θες να ασχοληθεις και με streaming, δες λιγο ενα σετ i5 4460 + r9 380 (η 280 αναλογα τι βρισκεις πιο ευκολα) + asrock h97 anniversary + 8gigs RAM. Νομιζω ολοκληρωμενο συστημα καπου εκει βγαινει.

• Like 1
Δημοσ.

αυτσ που θες ειναι πολυ απλα, κι με λιγοτερα λεφτα κανεις δουλεια. Το λολ παιζει και με καρτα 10ετιας, και ενας 6300 θα σε καλυπτε. Απλα δεν ξερω το csgo τι απαιτησεις εχει.

αν και το lineage θα ετρεχε καλυτερα σε ιντελ και οπωσδηποτε ssd για mmo.

• Like 1
Δημοσ.

και εγω, ψαχνω pc στα ιδια λευτα πανο κατο και για τα ιδια παιχνιδια.. νομιζω πως θα παω σε αυτη τη συνθεση..

η hd 4600 που εχει επανο ο ι5 ειναι υπερ αρκετη για lineage2/lol και στο μελον πεταω μια καλη γραφικων επανο στα 150-250ευρο και παιζει τα παντα..

εβαλα eshop για συνολο, αλλα για τιμες παντα το ψαχνεις και σε skroutz κτλ.. αν και 638 euro  πιστευω ειναι πολυ καλα για συστιμα με i5 - 16gb ram και 250gb ssd. και εχεις και ρεστα για τπτ αλλο πχ 2ο σκληρο/καρτα γραφηκων εγω δεν εβαλα γιατι δεν μου χρειάζονται ακομη.. για πειτε γνωμες...

post-353689-0-93000800-1440077063_thumb.png

Δημοσ.

και εγω, ψαχνω pc στα ιδια λευτα πανο κατο και για τα ιδια παιχνιδια.. νομιζω πως θα παω σε αυτη τη συνθεση.. η hd 4600 που εχει επανο ο ι5 ειναι υπερ αρκετη για lineage2/lol και στο μελον πεταω μια καλη γραφικων επανο.. (εβαλα eshop για συνολο, αλλα για τιμες παντα το ψαχνεις και σε skroutz κτλ..) 638 πιστευω ειναι πολυ καλα για συστιμα με i5 - 16gb ram και 250gb ssd. και εχεις και ρεστα για τπτ αλλο

Ενταξει ειναι η συνθεση, προσωπικα θα εβαζα μια 8αρα μνημη για αρχη και μητρικη καποια φθηνοτερη παντως.

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει ειναι η συνθεση, προσωπικα θα εβαζα μια 8αρα μνημη για αρχη και μητρικη καποια φθηνοτερη παντως.

απο την μητρικη δεν θα εκοβα να σου πω την αληθεια. αυτη και ο επεξεργαστης ειναι ολο το pc και με 20-30 ευρο δεν εγινες και πλουσιος. στης ram συμφωνω και τα 8gb ειναι υπερ αρκετα για την χρηση αυτη και -50 ευρο δεν ειναι και ασχημα.. πεφτεις κατευθειαν στα 580.. ποιο κατω θελεις panosloco?  πιστευω ειναι πολυ καλο συστημα για κατω απο 600-650 ευρο και με μια καλη καρτα γραφικων στο μελλον ( 200ευρα υπολογιζε +/- ) θα εισαι σε θεση να παιζεις πολλα βαρια παιχνιδια σε mid/high

(οχι linage που παιζω απο pentium 4 με 2gb ram και 60gb σκληρο :P )

Δημοσ.

παρακαλω γραφτε μου και μια προταση με μικροτερο budget 

Για τι budget μιλάς; Δεν έγραψες και την οθόνη.Για το sony vegas σε συμφέρει να βάλεις μια καλή radeon κάρτα.Με ποιό παιχνίδι ασχολείσαι περισσότερο; Το να δώσεις πάντως 650+ για gaming pc και να μη μπορεί να σηκώσει βαριά παιχνίδια εγώ τη θεωρώ κακή κίνηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...