petraras123 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 γεια σας εχω ενα θεμα με την οθονη μου, καταρχας θελω να παρω εναν καινουριο υπολογιστη για gaming και ηθελα να με πειτε αν η οθονη μου ειναι καλη,λοιπον ειναι μια LG FLATRON L1915S ειναι καλη η θα χρειαστω καμια αλλαγη;; ευχαριστω σε ολους οσους ασχοληθηκαν με το θεμα μου
Bspus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Το οτι ειναι παλια ειναι. Η αναλυση χαμηλη και με αναλογιες που εχουν εξαφανιστει καιρο απο την αγορα. Τα πιο πολλα παιχνιδια πλεον θα περιμενουν widescreen οθονες Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν θα δουλευει. Ειναι καθαρα προσωπικο θεμα αν σε καλυπτει η οχι η οθονη σου, εφοσον φυσικα δεν εχει καποιο προβλημα λειτουργιας. Εγω παντως αν αγοραζα καινουριο υπολογιστη θα εδινα και τουλαχιστον 100-150 ευρω για μια οθονη. Μπορεις να βρεις full HD 23" στα 150 ευρω και 21.5" λιγο κατω απο 100 ευρω
Millennium Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δεν έχουν θέση τέτοιες οθόνες σε σύγχρονο σύστημα.Υπολόγισε κάποια χρήματα και για άλλη οθόνη ανάλογα και το budget και τι σύστημα φτιάχνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα