Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Θελω να κανω μια συνθεση με αυτα τα parts

AMD A10-7870K ASUS CROSSBLADE RANGER

Χωρις καρτα γραφικων προς το παρων η χρηση του υπολογιστη θα ειναι για γενικη χρηση,μουσικη bluray music και video edit.

Τωρα για παιχνιδια αν και δεν παιζω πλεον η οθονη μου ειναι 1440p θα μπορω να παιξω καποια απο τα παλια strategy που μου αρεσουν οπως dow2,coh μεχρι αργοτερα να παρω καποια R9?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν γράφεις όμως budget. Υπάρχει μια φόρμα για συμπλήρωση σε τέτοιες περιπτώσεις.

http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/

Συμπλήρωσέ τη για να λάβεις όσο το δυνατόν καλύτερη βοήθεια. :D

Δημοσ.

Γιατι λες οτι θες να φτιαξεις ενα apu συστημα και μετα λες οτι θα βαλεις καρτα r9 πανω που αναιρει αυτο που ειπες στην αρχη. Δεν αξιζει αυτο που λες, η βαλε τον αντιστοιχο amd χωρις ενσωματωμενα γραφικα και παρε και μια καρτα γραφικων η βαλε μονο τον apu.

Δημοσ.

Γιατι ειναι παραλογο ?

Φίλε μου είναι τόσο fucked up το όλο concept που έχεις σκεφτεί,που θα χρειαζόμασταν 5 σελίδες να το αναλύσουμε.Στο διατάυτα ή αγοράζεις ότι έχεις σκεφτεί και θα κρίνεις εκ του αποτελέσματος αν ήταν παράλογο η οχι ή συμπληρώνεις την φόρμα γράφοντας ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τί σύστημα έχεις,ποία κομμάτια θα χρησιμοποιήσεις,το μοντέλο της οθόνης σου,αναλυτικά την χρήση(τι είδους βιντεο edit?τι σημαίνει blue ray music?) ωστε να γίνουν προτάσεις και μετά να το συζητήσουμε.

Δημοσ.

Ότι σου είπε ο skopelmix.

Τώρα απ'ότι εγώ κατάλαβα, για τη γενική χρήση που θες, το πακέτο θα σε καλύψει. Επίσης μπορεί και να παίξει πιο παλιά παιχνίδια η ενσωματωμένη GPU (αναλόγως βέβαια και τα παιχνίδια πάντα).

Αργότερα μπορείς και να βάλεις μια R9 για πιο απαιτητικά παιχνίδια αλλά δεν ξέρω πόσο ισορροπημένο θα είναι το σύστημα με αυτή τη κάρτα και το συγκεκριμένο επεξεργαστή.

Το video edit με μπερδεύει και μένα. Ίσως ο επεξεργαστής αποδειχθεί λίγος γι'αυτό που θέλεις να κάνεις.

Asus Crossblade Ranger: Δε λέω, μπάνικη η μητρική με πολλά χαρακτηριστικά, σιγουρέψου όμως ότι θα σου χρειαστούν όλα αυτά τα εξτρά χαρακτηριστικά της πριν πληρώσεις για premium motherboard.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...