SPANK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα Περιμένοντας drivers απο την creative για τα windows 10 ( έχουν βγει αρκετοί ) κοιτάω αυτον τον πίνακα http://support.creative.com/kb/ShowArticle.aspx?sid=126331ποτε θα βγούν οι drivers και για το δικό μου μοντέλο , εδώ όμως αρχίζει το μυστήριο / μπέρδεμα. Αρχικά να πω οτι η κάρτα ήχου μου ειναι η Creative X-Fi Titanium-Fatal1ty και το serial number οπως φαίνεται και απο τις παρακάτω φωτογραφίες ( έχω βγάλει και ενα μεταλλικό καπάκι που εχει ) ο κωδικός της κάρτας ειναι ο SB0880 , το θέμα ειναι οτι με βάση τον πίνακα της creative παραπάνω και περιμένοντας drivers το συγκεκριμένο μοντέλο που έχει η κάρτα μου παραπέμπει σε αλλη κάρτα την Sound Blaster X-Fi Titanium ενω εγώ έχω την Creative X-Fi Titanium-Fatal1ty ενω έπρεπε να ειχα κωδικό SB0886 που ειναι όντως για αυτην την κάρτα ..... τελικά τι γίνεται τι κάρτα έχω και τι drivers πρέπει να κατεβάσω οταν και αυτοί κυκλοφορήσουν ???
driverpit Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Πρόσεξε Στο S/N της κάρτας γράφει MA SB0886 82R02358T 1 1
SPANK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Ναι αλλα σε όλα τα υπόλοιπα και επάνω στην κάρτα λεει SB0880 , εγώ ποιο να λάβω υπόψιν μου ?
driverpit Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Ναι αλλα σε όλα τα υπόλοιπα και επάνω στην κάρτα λεει SB0880 , εγώ ποιο να λάβω υπόψιν μου ? Το κουτί της κάρτας υπάρχει μπας και βγάλεις άκρη από εκεί ποιος πραγματικά είναι ο κωδικός του μοντέλου σοu. 1
loic Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Κανε λιγο υπομονη, ειναι πολυ πιθανο οι drivers να ειναι οι ιδιοι και για τα δυο μοντελα, οποτε και δεν θα χρειαζεται να μπεις στην διαδικασια να "διαλεξεις" εναν απο τους δυο. Ηδη, αν κανεις κλικ σε links διαφορων μοντελων, θα δεις οτι καποια απο αυτα παραπεμπουν στο ιδιο link/αρχειο για κατεβασμα...
SPANK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Το κουτάκι δεν υπάρχει και να υπάρχει δεν έχω ιδέα που ειναι
hurin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Το κουτάκι δεν υπάρχει και να υπάρχει δεν έχω ιδέα που ειναι Άν έχεις drivers για 7αρια θα σου ήμουν υπόχρεος
SPANK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Επιτέλους κυκλοφόρησαν σήμερα οι drivers για ολες τις κάρτες ήχου της creative
loic Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Και απ'οτι βλεπω ισχυει αυτο που σου ειχα γραψει, οτι δηλαδη ειναι ιδιοι και για τα δυο τσιπακια (SB0880 - SB0886)...
ChimairaX Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τσέκαρε PAX Drivers, μακράν καλύτεροι από τους γνήσιους με μεγαλύτερη υποστήριξη από την ίδια την Creative. http://www.hardwareheaven.com/community/forums/pax-drivers.174/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα