vasioula1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 καλησπέρα έχω το oxygen router rfa1400.w (GENNET S.A.) με σύνδεση HOL το πρόβλημά μου είναι πως ενώ ενσύρματα όλα πάνε καλά, όταν μπαίνω ασύρματα με το κινητό μου. συχνά χάνεται το wifi σήμα με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω reset το ρούτερ (με το ίδιο κινητό σε άλλα ρούτερ δε μου παρουσιάζεται πρόβλημα) βρήκα το manual εδώ: http://www.oxygenbroadband.com/manuals/oxygen_gw_mini_admin.pdf βέβαια είδα να γράφει κάτι που να με βοηθάει με τις ρυθμίσεις μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; ευχαριστώωωωωω
goana12 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μπες στην 83 σελιδα αυτου που κατεβασες, οπου ειναι οι ρυθμισεις για το ασυρματο. Βασικα βγαλε το "αυτοματο" αν ειναι προεπειλεγμενο, επελεξε καποιο καναλι χειροκινητα και κανε αλλαγες στο νουμερο αν συνεχιζει το προβλημα μεχρι να πετυχεις καποιο που να μην εχει παρεμβολες. Επισης βαλε την ισχυ στο μεγιστο και βλεπεις... Επισης τσεκαρε και κατι αλλο... Αλλες ασυρματες συσκευες που συνδεονται στο ρουτερ σου εχουν το ιδιο προβλημα η ειναι μονο η συγκεκριμενη? Μερικες φορες δεν "καθονται" καλα μερικες συσκευες μεταξυ τους...
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 α.μην βαλεις καναλι 12 καναλι 13 και μην βαλεις auto.το 12 και το 13 δεν το πιανουν οι συσκευες απο αμερικη. επισης gennet oxygen sucks.καιρος θα ηταν να παρεις κανα σοβαρο ρουτερ. Να δω ποτε θα κλεισει αυτη η εταιρεια να σωθει η ανθρωποτητα.
vasioula1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ευχαριστώ έχεις να μου προτείνεις κάποιο;
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 καταρχην δοκιμασε τις παραπανω ρυθμισεις να δουμε αν θα παιξει.δοκιμασε και Hard reset.το προβλημα το εχεις μονο με το κινητο ή και με αλλες συσκευες? για αγορα ρουτερ υπαρχει ενα sticky Θεμα αλλα κατα σειρα του πιο φτηνου προς το πιο ακριβο και ταυτοχρονα προς το πιο καλο ειναι tp link 8970 tp link 8980 (dual band) tp link 9980 (dual band+ vdsl) draytek 2760 το πιο ακριβο αλλα ταυτοχρονα απο τις πιο καλες μαρκες ever.
vasioula1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 αυτό που μου είπε ο φίλος από πάνω προσπαθώ να κάνω αλλά δεν βρίσκω την επιλογή που λέει σε ένα άλλο ρουτερ θυμάμαι (zte ίσως) πως στο μενού του wireless είχε επιλογή access point που ήταν enable και μετά διάλεγες channel (το 1 είχα εκεί) εδώ στο πατρικό που έχουμε το oxygen δεν βρίσκω αυτή την επιλογή ακόμα και στο manual μετά τη σελίδα 83 που είναι οι ρυθμίσεις του ασύρματου, δε λέει κάτι τέτοιο :/ μήπως αυτό το μοντέλο δε σ αφήνει να διαλέξεις κανάλι;(ευχαριστώ για τις προτάσεις )
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 δεν εχει σελιδα Wireless μεσα το gennet?κανε ενα print screen.και μετα απο κατω στο configuration αλλαζεις καναλι. επισης πιο κατω αριστερα εκτος απο Configuration εχει και Mac filtering καρτελλα.τι γραφει εκει και ποια επιλογη εχεις διαλεξει?στο configuration to transmit power level να ειναι στο max (HIGH,100mw)
vasioula1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 α το βρήκα νομίζω είναι στο wireless lan configuration frequency band channel λογικά αυτό δεν είναι; στο mac filtering δεν έχω επιλέξει τίποτα
Λύση poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Λύση Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 α το βρήκα νομίζω είναι στο wireless lan configuration frequency band channel λογικά αυτό δεν είναι; στο mac filtering δεν έχω επιλέξει τίποτα ναι στο frequency band channel λογικα πρεπει να σου δινει απο 1 εως 11 ή 13 ή auto>βαλε για δοκιμη πχ 1 μετα πηγαινε στο 3 μετα πχ στο 7.οχι auto οχι 12 οχι 13.δες αν αλλαξε κατι.στο mac filtering κατι θα πρεπει να ειναι επιλεγμενο απο πριν.γραψε μου η κανε print screen να δω κατι γιατι αυτα τα gennet ειναι ...
vasioula1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Εκανα αυτο με τα καναλια και 3 μερες τωρα δεν εχω το προβλημα. Ευχαριστω πολυ
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Εκανα αυτο με τα καναλια και 3 μερες τωρα δεν εχω το προβλημα. Ευχαριστω πολυ μια χαρα.να ξερειςοτι αυτο ισχυει για οποιδηποτε ρουτερ.με προγραμματα οπως το inssider μπορεις να δεις που παιζουν οι αλλοι και να βαλεις αλλο καναλι.σου μετραει μεχρι και score ποσο καλο ειναι το καναλι .απο την αλλη για να μην μπλεκεις με προγραμματα απλα δοκιμαζεις καποιο αλλο καναλι εκτος απο 12,13 και sometimes το auto αν μπορει να παρει τιμη 12,13.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα