kserias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Σε wimdows 7 Ultimate εγκαθιστώ ένα παιχνίδι και όταν πατάω start μου βγάζει "Τα windows αντιμετώπισαν πρόβλημα και θα .....¨" . Το εγκαθιστώ σε άλλο PC με το ίδιο λειτουργικό και δουλεύει κανονικά. Μπορεί κάποιος να καταλάβει και να μου πει τι λείπει (αν λείπει) από το πρώτο PC και δεν παίζει; Ευχαριστώ. Κάθε πρόταση επιθυμητή.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Κρίνοντας από αυτά που λες το παιχνίδι έχει corrupted keys στην registry. Κάνε το clean uninstal με Revo Uninstaller και μετά πες μας. Στην χειροτέρα, κάνεις ένα φορμάτ και λύνεται στάνταρ.
kserias Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Έχω κάνει απεγκατάσταση με το revo αλλά πάλι τα ίδια. Ευχαρστώ πάντως για την απάντησή σου. Όσο για format δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο ........
micos000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Τέτοια θέματα μπορούν να δημιουργηθούν από πολλούς λόγους. α) Κάποιος ιός ή malware μπλοκάρει το παιχνίδι, οπότε κάνε έναν έλεγχο και καθαρισμό με το adwcleaner και το malwarebytes. β) Το antivirus μπλοκάρει το εκτελέσιμο ή κάποιο dll (π.χ. τα πατσαρισμένα steam.dll), οπότε απενεργοποίησε προσωρινά το antivirus. γ) Λείπουν κάποια απαραίτητα αρχεία, συνήθως κάποια vc / vb βιβλιοθήκη, οπότε πρέπει να βρεις τι του λείπει και να το βάλεις. Αν ισχύει υτό δεν μπορούμε να σου πούμε τι ακριβώς να κάνεις χωρίς κάποιο συγκεκριμένο κωδικό σφάλματος ή κάποιο όχι τόσο γενικό μήνυμα. δ) Το παιχνίδι απαιτεί ποιο δυνατό hardware ή/και περισσότερη μνήμη, οπότε πρέπει να δεις τι διαφορές σε hardware υπάρχουν στα δύο pc. ε) και τέλος πάντων πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τα δύο συστήματα, ποιο παιχνίδι είναι και αν τα δύο λειτουργικά είναι 32 ή 64 bit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα