Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να διαγραφει . Βρηκα την απαντηση αλλου και καλο θα ειναι η ιδεα να μην υπαρχει γραμμενη!  B)

Επεξ/σία από PavlaraS18
Δημοσ.

Μια απλή web app μου ακούγεται.
Αν είναι αν τη γράψεις εσύ μάθε κάποια δημοφιλή server side γλώσσα (python, ruby, php κλπ.) και κάποιο δημοφιλές framework και θα σου λυθούν οι περισσότερες απορίες όσο μαθαίνεις. Δεν έχεις κανένα λόγο να ασχοληθείς με C, κι ούτε θες.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που θες είναι ο τρόπος με τον οποίο θα δίνεις εσύ διαφορετικούς κωδικούς σε διαφορετικούς χρήστες ενός προγράμματος που θα είναι εγκατεστημένο σε ένα σύστημα ?

χμ σκέψου το εξής:

Να έχει ένα κουμπάκι στο GUI της εφαρμογής, όπου όταν πατείται:

{

θα δημιουργείται ένα νέο 'προφίλ χρήστη' //ίσως να θες να συμπληρώσει διάφορα στοιχεία μέσα, όπως όνομα, τηλέφωνο,κτλπ...

θα δημιουργείται τυχαία ένας αριθμός n ψηφίων ως password //το οποίο δεν θα τυπώνεται πουθενά στην εφαρμογή.

θα σχετίζεται το password με το προφίλ χρήστη

// σε άλλη method εννοείται πως θα έχεις κάνει τη φόρμα login που θα ζητά password, ε ;

θα αποστέλλεται το password μέσω δικτύου σε εφαρμογή που θα τρέχει στο δικό σου υπολογιστή.

}

αυτό για να φτιαχτεί το νέο password.

Φτιάξε και μια οθόνη για login ώστε αφού έχει κάποιος το δικό του προφίλ και password, να το βάζει και να εισέρχεται κατ' ευθείαν χωρίς να δημιουργείται πάλι νέος χρήστης.

θα έχεις στο δικό σου υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο μια εφαρμογή, η οποία θα σου αναφέρει ότι κάποιος θέλει νέο κωδικό, και θα σου λέει ποιος είναι ο νέος κωδικός.

ύστερα, συζητάς με αυτόν, και του δίνεις τον κωδικό ο ίδιος! :)

Δημοσ.

Τα ερωτήματα που μου γενιούνται δεν ειναι τόσο στη γλώσσα , αλλά στον τρόπο αποστολής απο το ένα πρόγραμμα στο άλλο αλλα και στο γεγονός ότι θα πρέπει να υπάρχουν κωδικοί . Τώρα που σκέφτομαι θα μπορούσε ο κάθε κωδικός να δημιουργεί αρχεία μέσα στο αρχικό πρόγραμμα με ονόματα , αφού ένας κωδικός θα αντριπροσωπεύει πολλά άτομα ...

Δημοσ.

Να διαγραφει . Βρηκα την απαντηση αλλου και καλο θα ειναι η ιδεα να μην υπαρχει γραμμενη!  B)

Καταλαβαίνεις ότι με αυτή την πρότασή σου φαίνεσαι πολύ κάπως;

Δηλαδή, ζητάς βοήθεια από άλλους (αφιλοκερδώς) και δεν μοιράζεσαι καν το αρχικό post. 

• Like 1
Δημοσ.

Απο την στιγμη που δεν εχεις διαβασει το αρχικό ποστ δεν έχεις λογο να μου λες οτι φαινομαι καπως . Απλα ρωτούσα τι γλωσσα προγραμματισμου χρειαζομαι . Και αφηνε πολλά στοιχεία και ηταν πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος την ιδεα μου , πράγμα που δνε ήθελα και απφοφασισα να την κανω επεξεργασία και να το διαγραψω . 

Καθολου περιεργο γι εμενα.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που δεν εχεις διαβασει το αρχικό ποστ δεν έχεις λογο να μου λες οτι φαινομαι καπως . Απλα ρωτούσα τι γλωσσα προγραμματισμου χρειαζομαι . Και αφηνε πολλά στοιχεία και ηταν πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος την ιδεα μου , πράγμα που δνε ήθελα και απφοφασισα να την κανω επεξεργασία και να το διαγραψω . 

Καθολου περιεργο γι εμενα.

Μην ανησυχείς... η ερώτηση ήταν (σχεδόν) ρητορική.

Προφανώς εάν το καταλάβαινες είτε δεν θα το έκανες είτε (σε μικρή περίπτωση και για αυτό το "σχεδόν" ) θα άλλαζες την πράξη σου. 

Επειδή δεν συνηθίζεται να αλλάζει κανείς την γνώμη του σε ένα forum (ιδιαίτερα εάν έχει τόσο λάθος) και βάσει της προηγούμενής μου πρότασης, δεν θαρρώ πως έχει αξία να επιχειρηματολογήσω επί της άποψής μου. 

Δημοσ.

Λίγη προσοχή βρε Παυλάρα, σε δημόσιο forum συμμετέχουμε!

Δε θα είχα κανένα πρόβλημα να διαγράψω εντελώς το topic, αν το είχες ζητήσει εγκαίρως (μτφ: ΑΝ ΔΕΝ είχαν ποστάρει ήδη συμφορουμίτες). Εν πάσει περιπτώσει, το κλειδώνω.

Δημοσ.

Λίγη προσοχή βρε παιδιά, σε δημόσιο forum συμμετέχετε!

Παυλάρα, δε θα είχα κανένα πρόβλημα να διαγράψω εντελώς το topic, αν το είχες ζητήσει εγκαίρως (μτφ: ΑΝ ΔΕΝ είχαν ποστάρει ήδη συμοφρουμίτες)...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...