*nenya* Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μιας που η αναζήτηση δεν μου έβγαλε thread για τις συγκεκριμένες ταινίες νομίζω ήρθε η ώρα να φτιάξω ένα...Back to the Future (1985) Back to the Future Part II (1989) Back to the Future Part III (1990) Τις αγάπησα όλες και μου είναι δύσκολο να διαλέξω κάποια και να πω ότι είναι καλύτερη.Απλά να σας θυμίσω ότι: 21 Οκτώβρη 2015 θα βρισκόμαστε στην ημερομηνία που υποτίθεται διαδραματίζονται γεγονότα του Part II ευκαιρία να φρεσκαριστεί η μνήμη όσων έχουν ξεχάσει αυτές τις ταινίες! Και να μαθαίνουν οι πιο νέοι. 9
king2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Κλασικές ταινίες. Τις βλέπω κάθε χρόνο ξανά και ξανά και πάλι σε μαγευουν όπως την πρώτη φορά. Η πρώτες 2 είναι οι καλύτερες η τρίτη λίγο χειρότερη. 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Η αγαπημένη μου τριλογία. Το πρώτο το έχω δει 37 φορές νομίζω. 1
_linuslost_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Την πρωτη την ειδα στην τηλεοραση οταν ημουν καπου 7 χρονων και απο τοτε εγινε το time travel ενα απο τα αγαπημενα μου θεματα σε ταινιες, σειρες, βιβλια κλπ! Την εχω στις 3 καλυτερες ταινιες!!! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Το κακό με το time travel είναι ότι πάντα θα γίνει το χειρότερο σενάριο (συνήθως κάποιος πεθαίνει) και τότε...*TIIIIME TRAVEL!* Και θεωρούσα την DeLorean και γ@μώ τα αμάξια, πριν μάθουμε όλοι ότι βασικά ήταν μεγάλη αποτυχία. Αλλά όπως λέει και ο Doc Brown: Εκτός αν είσαι ο Superman, οπότε δεν πας πίσω στον χρόνο, γυρνάς την Γη πίσω στο χρόνο. (γουστάρω πολύ Superman I - II, αλλά είχαν τα campy κομμάτια τους )
firewalker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ποτέ δεν με ξετρέλαναν. Από μία φορά τις έχω δει.
LifeAndHope Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Από μια φορά για να δω και εγώ το υποτιθέμενο hype τους (όπως φυσικά και άλλες τύπου star wars/star trek/indiana jones).Πραγματικά απορώ πως βλέπονται ακόμα σήμερα
Rockavlon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Από μια φορά για να δω και εγώ το υποτιθέμενο hype τους (όπως φυσικά και άλλες τύπου star wars/star trek/indiana jones).Πραγματικά απορώ πως βλέπονται ακόμα σήμερα Μάτι ονομάζεται το αισθητήριο όργανο της όρασης των ζωντανών οργανισμών. Μέσω αυτού λαμβάνονται τα οπτικά ερεθίσματα που στέλνονται στον εγκέφαλο ώστε να παίρνουν μορφή εκεί. Με τον τρόπο αυτό γίνεται αντιληπτό το περιβάλλον, υπό την προϋπόθεση πως το τελευταίο εκπέμπει, σκεδάζει, απορροφά, διαθλά κλπ. κατάλληλη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (φως) που μπορεί να συλλάβει το μάτι. 1
groot Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Την πρωτη την ειδα στην τηλεοραση οταν ημουν καπου 7 χρονων και απο τοτε εγινε το time travel ενα απο τα αγαπημενα μου θεματα σε ταινιες, σειρες, βιβλια κλπ! Την εχω στις 3 καλυτερες ταινιες!!! Indeed!!! Την πρώτη την είχα δει νοικιάζοντας την ταινία από το τοπικό video club όταν είχε βγει! Θυμάμαι ακόμα το παιχνίδι στον Amstrad CPC6128 που είχα με το Back to the future....!!! Τρομερή τριλογία, πολύ ωραίο θέμα και η σκηνή με την κιθάρα στο 1 είναι τρομερή... Βέβαια, με αυτή την μόδα που υπάρχει στις μέρες όπου κανιβαλίζονται διάφορες ταινίες, χόμπυ κτλ από θέμα μόδας και όχι από θέμα ασχολιών, τις ακούω τις ταινίες αυτές (και διάφορες άλλες όπως και χόμπυ) όλο και πιο συχνά... Δεν το κρύβω ότι χαίρομαι Επιτέλους μιλάνε γύρω μου για ταινίες που πραγματικά το αξίζουν 2
KilliK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Εκτός αν είσαι ο Superman, οπότε δεν πας πίσω στον χρόνο, γυρνάς την Γη πίσω στο χρόνο. (γουστάρω πολύ Superman I - II, αλλά είχαν τα campy κομμάτια τους ) ο Superman γυρισε πισω στο χρονο, απλως το εφε που χρησιμοποιησανε εκανε να μοιαζει πως γυρναει την Γη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα