21century Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Σε περίπτωση που χάσει όμως το στοίχημα που θα το πληρώσει..
oneofthem Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 τα προβλήματα των oled δεν είναι θέμα ποιότητας και κατασκευαστή αλλά καθολικά και αναπόφευκτα αφού δεν υπάρχει λύση για αυτά δυστυχώς οι ειδικοί λένε πως δεν πρόκειται να υπάρξει λύση ούτε στο μέλλον επίσης τα προβλήματα αυτά είναι αισθητά σε τέτοιο βαθμό που εμποδίζουν τη λειτουργία σε αντίθεση με τα προβλήματα των νεότερων ips και pva που είναι προβλήματα πιστότητας, απόδοσης, βάθους και εύρους χρωμάτων που δεν εμποδίζουν τη λειτουργία και ούτως ή άλλως στην πλειοψηφία τους είναι ορατά και διαπιστώσιμα εξαρχής οπότε το oled λόγω πολύ καλύτερης απόδοσης μπορεί να είναι το μέλλον για συσκευές που οι χρήστες αλλάζουν συχνά πριν εμφανίσει τα προβλήματά του αλλά μιλώντας για τηλεοράσεις ή οθόνες υπολογιστή δεν έχω διαβάσει τίποτα εκτός από διαφημίσεις της lg που να λέει ότι το oled είναι το μέλλον αλλά αντιθέτως ότι θα τα ευχαριστηθείς για λίγο μεν αλλά γενικά είναι μη λειτουργικά και πέταμα χρημάτων
Spitfire_13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Τρολ? Χρήστης flex 2..με γραπτή απάντηση ότι οι κιτρινιλες είναι χαρακτηριστικό των oled...
Nomedor Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Κάτι που όλοι οι υποστηρικτές η των oled περνάνε αβαβα είναι οτι χάνουν φωτεινότητα με την χρήση, η τηλεόραση δεν είναι κινητό, την έχεις αναμμένη όλη μέρα μόνο και μόνο για να ακούγεται και ούτε την αλλάζεις κάθε 2 χρόνια το πολύ πριν προλάβει να γίνει η αισθητό το πρόβλημα. Αρα παρόλο που μου αρέσουν πολύ οι oled έχω σοβαρούς ενδοιασμούς στο να αγόραζα μια ακόμα και να πέσουν στην τιμή των led
andre74 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Σκοτώσανε την ποιότητα σταματώντας τις πλάσμα, και τώρα θα γίνει μάχη για το ποια "τεχνολογία" θα παράγει τα μεγαλύτερα κέρδη και θα έχει διάρκεια ζωής το πολύ 3 χρόνια, ώστε να αλλάζουμε και τιβι σαν τα κινητά. Το παραμύθι Oled το ακούμε καμιά 5ετία ήδη. Μάλλον θα έχουμε συντομότερα προβολείς lazer παρά ολέντ.
Pokemon640 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 crt και μονο ρε Μ@$41α (χωρίς πλάκα) ακόμη CRT philips 32άρα έχω και βλέπω τηλεόραση η καμια ταινία στο PC με S-video συνδεδεμένο. Δεν την αλλαζω με τίποτα
Fortycade Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 εγω θελω αυτα τα δυο κοριτσια στην εικονα, μπορω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα