nikosgkil Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Το λαπτοπ είναι ενός φίλου και μου το έδωσε να το κοιτάξω.. Επειδή το τελευταίο διάστημα έκανα αρκετά επιτυχημένα overflow σε κάρτες γραφικών μετά από σχεδόν αντίστοιχα προβλήματα φαντάστηκα ότι θα ήταν κάτι τέτοιο.. Όμως, πριν αποφασίσω για overflow, σκέφτηκα να κάνω τις εξής δοκιμές: - έβγαλα τις ram για να δω αν αναγνωρίζει σφάλμα και να κάνει beep αλλά τίποτα! - έβγαλα τον hdd και τη ram και πάλι τίποτα. - έβγαλα τη μπαταρία για 20 δευτερόλεπτα, κράτησα πατημένο το κουμπί του power on για καμιά 10 δευτερόλεπτα, έβαλα ξανά τη μπαταρία και δοκίμασα να το ανοίξω και πάλι χωρίς σκληρό και μνήμη αλλά κλασσικά δεν άνοιξε.. οπότε, κάτι τέτοιο με κάνει να πιστεύω πως δε λύνεται με ένα overflow στην κάρτα γραφικών. Επίσης, να σημειώσω ότι η οθόνη δεν ανάβει καν, μένει σβηστή τελείως.. Δεν εννοώ να μου δείξει κάτι, απλά, ξέρετε, ούτε καν η λάμπα δεν ανάβει.. Καμιά ιδέα;; Σας ευχαριστώ..
k0nan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Με Reflow* φίλε μου δεν θα δείς προκοπή πρέπει να κάνεις reballing σωστό για να είναι κομπλε το λάπτοπ και να μην βγάλει προβλήματα, δοκίμασετο και με εξωτερική οθόνη για να τσεκάρεις και την καλωδιοταινία της οθόνης μήπως έχει θέμα αυτό και δεν χρειάζεται reballing.
nikosgkil Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 χαχα σωστα reflow και ελεγα κατι δε μου ακούγεται καλα :Ρ ουτε σε εξωτερικη οθόνη βγαζει εικονα... απλα πατωντας το power button, αναβει το led της τροφοδοσιας και τιποτα αλλο..
PlusCom Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Και το reballing προσωρινή λύση είναι. Τα συγκεκριμένα τσιπάκια είναι προβληματικά οπότε θέλουν αλλαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα