Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΛΕΟΣ ρε Micro$oft! Στο pc μου θα βάλω οτι λογισμικό θέλω! Βρε καλά κάνω και δεν το κουνάω απ τα XP! Αντε μη τα πάρω και του πετάξω κανα ΛΙΝΟΥΞ και ησυχάσω μια για πάντα!

• Like 7
Δημοσ.

το api mantle  δεν ειναι windows 10 exclusive,οποτε το βλεπω να απογειωνεται και ολοι να μενουμε με windows 7  και mantle ενω το directx12 να το τρωει microsoft στην μαπα.

Δημοσ.

σιγουρα κανετε πλακα οτι εχετε xp kai 98(!) .. οκ και για να αποφυγουμε τις επιβλαβεις συνεπειες του πολιτισμου να γυρισουμε στις σπηλιες 

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή δεν θα μπορούμε να παίξουμε σπασμένα games που δεν πωλούνται ούτε ψηφιακά ούτε retail αλλά και έχει κλείσει η εταιρία που τα έφτιαχνε μόνο και μόνο επειδή έχει crack; λολ

Δημοσ.

Δηλαδή δεν θα μπορούμε να παίξουμε σπασμένα games που δεν πωλούνται ούτε ψηφιακά ούτε retail αλλά και έχει κλείσει η εταιρία που τα έφτιαχνε μόνο και μόνο επειδή έχει crack; λολ

θα μπορουμε.

Δημοσ.

lol εμένα παίζουν όλα κανονικά με κάτι μαγικά προγραμματάκια που έχω,κλαίγε Microsoft xD

Δημοσ.
"We may automatically check your version of the software and download software updates or configuration changes, including those that prevent you from accessing the Services, playing counterfeit games, or using unauthorized hardware peripheral devices."

Αν εχω μπλοκάρει υπηρεσίες bloatware η ms θα τις επαναφέρει; :P

Απλοί όροι χρήσης:

Με την πλoήγηση στο site, συναινείτε στη χρήση cookies για περιεχόμενο, στατιστικά και διαφημίσεις. {Περισσότερα} {Κλείσιμο}*

*Κλείσιμο=Αποδέχομαι.

Οι νέοι ενοποιημένοι όροι χρήσης μπορεί προς το παρόν να βαρύνουν προς το xbox αλλά σε καμία περίπτωση δεν περιορίζονται σε αυτό.

Δημοσ.

ThReSh, κατά 99% όσοι σχολιάσουν μετά (και πριν) από εμάς διάβασαν μόνο τον τίτλο και όχι όλο το άρθρο... :)

Πρέπει να βγει νέο αρκτικόλεξο RTFA...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λένε μερικοί που τα ξέρουν όλα όμως προσπαθείτε να βάλετε το Adobe Acrobat DC h to XI πειρατικό και θα καταλάβετε ότι το άρθρο είναι πολύ σωστά. Εγώ προσπάθησα όλους τους τρόπους και η Microsoft to μπλοκάρει. Άστα να πάνε

εχω το Adobe Acrobat XI σε 10αρια εδω και 3 βδομαδες σχεδον και δουλευει απροβληματιστα

Δημοσ.

H δικιά μου απορία είναι ποιο hardware θεωρείται μη εγκεκριμένο (αν υποθέσουμε ότι το άρθρο αναφέρεται και σε υπολογιστές πέρα από το xbox)

Δημοσ.

καλα θα κανει κιόλας, λες και η πειρατια ειναι κατι πολυ λογικο. κανονικά οχι να τα απενεργοποιει αλλα να τους ερχετε πρόστιμο σπιτι πρέπει. 

• Like 1
Δημοσ.

στα λογισμικά της ΜS είναι και το office οπότε τέλος και εκεί η πειρατεία για αρχή και μετά βλέπουνε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...