pW Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Έχει κάνει πολλά λάθη η ms, δεν την παίρνει να βάλει άλλο αυτογκολ. Ακόμη και αν το κάνει, μπαναρεις τους σερβερ της ms και σου κλάνει τα @@... γεγονός....!!!!!
0FAZ0 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μερικοί κράζετε απλα για να κράξετε. ...εγώ έκραξα σε προηγούμενο θέμα, ξέρεις αυτό με τα 600+ comments! (και ξανά-μανά...ήμαρτον!) Εδώ απλά διάβασα το κείμενο... ...διάβασα τα σχόλια... ...χαμογέλασα... και PASS!
vasilisaerox Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Που έβαλα ρε γ@#$ω το cd των windows 7 1
eliasjuve Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Όταν λέει πειρατικά παιχνίδια εννοεί κάτι σαν το "Lego Pirates of the caribbean"; 12
coffeex Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Windows 10 won’t run games with SecuROM DRM, says Microsoft
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Windows 10 won’t run games with SecuROM DRM, says Microsoft "Everything that ran in Windows 7 should also run in Windows 10," said Johne, "There are just two silly exceptions: antivirus software, and stuff that’s deeply embedded into the system needs updating—but the developers are on it already—and then there are old games on CD-ROM that have DRM. This DRM stuff is also deeply embedded in your system, and that’s where Windows 10 says, 'Sorry, we cannot allow that, because that would be a possible loophole for computer viruses.' That’s why there are a couple of games from 2003-2008 with SecuROM, etc. that simply don’t run without a no-CD patch or some such." κοινώς disc based... ...so last decade.
NewMacabre Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω αν ισχύει τελικά ή όχι αλλά αυτό που κράζουμε μια εταιρεία επειδή προσπαθεί να αποτρέψει την ΚΛΟΠΗ λογισμικού με ξεπερνά. Δεν κάνω τον ηθικολόγο, όπως όλοι έχω και εγώ κάποια προγράμματα πειρατικά. Αλλά δεν θα κράξω την προσπάθεια να το αποτρέψει 2
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Εμένα δεν μου φαίνεται απίθανο να εφαρμόσει τέτοια πολιτική κάποια στιγμή. Αν απο νομική πλευρά ειναι καλυμμένη (και αυτό πρέπει να το απαντήσει καποιος νομικός / δικηγόρος) και ο χρήστης έχει υπογράψει, τοτε ειναι good to go και αν θες πάνε να βρεις το "δίκιο" σου σε δικαστήριο της Αλαμπάμα. Τωρα αν και ποτέ θα το εφαρμόσει, όπως λέει και το άρθρο, ειναι αλλο θέμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Κατά 99% αυτοί οι "περιορισμοί" είναι για το Xbox One... 1
LongTom Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Καλά ας δούμε πρώτα να γίνεται κάτι και μετά τρομάζουμε τον κόσζμο...
enridemce Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μάλλον δεν ξέρεις καλά τα κόλπα bro! Νόμιμο λογισμικό έχω προσωπικά αλλά μια χαρά τρόπος παίζει και rock-αρει! Μάλλον Για σημερινό με πέρασες το δοκιμάσετε ή απλά πάλι λόγια του αέρα
andrikakis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Και συνεχίζουν να σχολιάζουν ακάθεκτοι....ρε διαβάστε το άρθρο πρώτα! 2
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δεν καταλαβαινω με ποιο δικαιωμα με παρακολουθει και με ποιο δικαιωμα με ελεγχει τι προγραμματα θα βαλω,και γιατι οι πιο πολλοι τα δεχονται αυτα.Δηλαδη τι χειροτερο θα μπορουσε να κανει η ms με τα 10?Ολοι φωναζαν για το start menu στα 8 και τωρα τιποτα.Εχω 7 δεν αναβαθμιζω, αν δεν μπορω να παιξω τα καινουργια games θα κανω ενα partition μονο για games με πειρατικα τα παντα ολα κιαν παιξουν καλως.Δεν γινεται να παρεμβει η Ευρωπαικη Επιτροπη οπως με τον Internet explorer η με το FB η κατι τετοιο τελος παντων δεν τα γνωριζω καλα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα