MixalakisXD Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Παληκαρια εχω ενα χαροκαμμενο acer aspire 5538.Σαν κλασσικο acer ανεβαζε θερμοκρασιες.Το Σαββατο λοιπον,μονο με τον mozilla ανοιχτο,κολλησαν ολα,εμφανιζεται μια γαλαζια οθονη χωρις μηνυμα,και με το που το ειδα,το εκλεισα κατ´ευθειαν.Απο τοτε οταν παταω το κουμπι,ακουγεται να δουλευει αλλα δεν ανταποκρινεται ουτε καν το ποντικι,και η οθονη ειναι μαυρη.Μου το εχει ξανακανει αλλες 2 φορες,και ο τεχνικος που το πηγα μου ειπε οτι την γλιτωσε η γραφικων.Του αλλαξε ανεμιστηρα και καινουρια θερμικη τοτε.Υπαρχει περιπτωση να τον σωσω παλι αν κανω τα ιδια μονος;;
SPANK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δοκίμασε με ενα εξωτερικό monitor να δείς αν έχεις εικόνα , τωρα αν δεν έχεις σημαίνει οτι χάλασε παλι η κάρτα και αυτην την φορά μαλλον τελειωτικά
MixalakisXD Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 <p>Δηλαδη με καθαριςμο,παστα και αλλαγη ανεμιστηρα δεν παιζει να χω αποτελεσμα?</p> <p>Επισης ο τεχνικος που προειπα,δεν μου ειπε αν τυχον εκανε overflow στην γραφικων... :-/</p>
SPANK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Αν ειναι η κάρτα γραφικών το πιθανότερο ειναι να μην γίνει κατι αλλα δεν χάνεις να δοκιμάσεις
MixalakisXD Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 <p>Το ανοιξα,το καθαρισα,αλλαξα ανεμιστηρακι,και θερμικη παστα,αλλα τιποτα... :-/</p>
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Λογικά overflow θα σου έκανε στην κάρτα για αυτο και τα 120 euro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα