Προς το περιεχόμενο

...πρόβλημα με σκληρό...access denied !!!

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από jazzu4ia,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...καλημέρα...

...γιά δύο και πλέον χρόνια, ένα εξωτ.σκληρό δίσκο seagate pro 500 G, μπορούσα να τον διαβάσω μόνο με τα windows 7...

...για κάποιο ανεξήγητο λόγο όταν μπουτάριζα στα win 8  ή στα win 10, πετούσε μύνημα access denied...

...ότι κι αν έκανα με τα properties-->security ...δεν τα κατάφερα...

...ούτε επίσης με το take ownership...

...χθές αποφάσισα να επαναεγκαταστήσω τα 7άρια και πλέον δεν τον διαβάζει ούτε εκεί...

...σημειωτέον ότι έχει δύο partitions...ένα μικρό & ένα μεγάλο...

...το μικρό δεν έιχε ποτέ πρόβλημα και το έβλεπα κανονικά σε όλα τα λειτουργικά...

...το μεγάλο πλέον δεν εμφανίζεται πουθενά...access denied...

...ο δίσκος δεν έχει δουλευτεί καθόλου, είναι σαν καινούριος, έχει γραφτεί μόνο μία φορά και δεν παρουσίαζε κανένα σημάδι κόπωσης ή φθοράς, τα δε αρχεία δεν έδειχναν να έχουν βλαφθεί σε καμία περίπτωση...

...καμιά ιδέα για να μπορέσω να τον ξαναδιαβάσω ;;

Δημοσ.

Δες λιγο την υγεία του με το hdsentinel αλλα μπορεί αυτο το πρόβλημα που έχεις να ειναι πρόβλημα με την θήκη του οποτε το ιδανικό θα ηταν να τον δοκιμάσεις σαν εσωτερικό σε καποιο pc

Δημοσ.

...δεν είναι αποσπώμενη η θήκη του...

...έχει δε, θύρες για να συνδεθεί e-sata & firewire, τις οποίες δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα...

Δημοσ.

file scavenger και δοκιμασε επαναφορα.ολοι οι δισκοι βγαινουν απο το κουτι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το κουτι θα επιβιωσει.

επρεπε να ειχες παρει backup μετα format το δισκο και να ξαναμετεφερες τα αρχεια εκει μηπως κατι δεν ειχε γινει σωστα με τα δικαιωματα στην αρχη.

Δημοσ.

Σίγουρα θέμα δικαιωμάτων. 

Σε οποιοδήποτε λειτουργικό εκτός από τα αρχικά εφτάρια που τον φόρμαρε στην αρχή του απαγόρευαν την είσοδο.

Ένα φορμάτ ήθελε και ξαναπέρασμα τα αρχεία μέσα.

(Επίσης. @poulinos δε βγαίνουν όλοι! Έχω δει Samsung 500GB εξωτερικό να έχει την πλακέτα και το βύσμα του MiniUSB Μόνιμα κολλημένο επάνω στο δίσκο αντί για υποδοχές SATA όπως έχουν όλοι!!!)

Δημοσ.

οταν λεω βγαινουν εννοουσα οτι σε ολους ανοιγει το κουτι απλα θελει λιγο ζορι σε μερικα να δεις πως ανοιγει κτλ.βεβαια χανει εγγυηση αλλα αν ειναι εκτος εγγυησης δεν εχει να χασει κατι.αν τωρα ειναι με βυσμα τετοιο εκει ναι δυστυχως ...

τωρα μια που το ανεφερες

το εχω ακουσει αυτο οτι μερικοι ερχονται με αλλο βυσμα πανω τους και η ερωτηση μου ειναι οτι δεν βγαινει το βυσμα αυτο?ειτε να βγαινει κανονικα με το χερι ειτε να βγει βγαζοντας το απο πανο χμ με thermal gun ή καποιο αλλο τροπο.δηλαδη απο κατω υπαρχει κανονικο βυσμα και αυτο ειναι σαν adapter ή δεν υπαρχει κανονικο βυσμα και απευθειας αυτο βαζουν?

βλακεια που το κανουν αυτο γιατι αμα χαλασει το κουτι μετα ο δισκος αχρηστος.και πιο πολυ αυτο πρεπει να γινεται σε 2,5 αρηδες οχι σε 3,5 αρηδες σωστα?

Δημοσ.

Αν ο φίλος πάντως δεν χρειάζεται τα αρχεία που έχει μέσα ας κάνει ενα format μήπως και επανέλθει αν και μου φαίνεται κουλό να έχει κλειδώσει επειδή καποτε ειχε να κάνει με δικαιώματα σε 7αρα , αν ηταν δικαιώματα θα ηταν απο την μεριά των windows οχι του δίσκου

Δημοσ.

τωρα μια που το ανεφερες

το εχω ακουσει αυτο οτι μερικοι ερχονται με αλλο βυσμα πανω τους και η ερωτηση μου ειναι οτι δεν βγαινει το βυσμα αυτο?ειτε να βγαινει κανονικα με το χερι ειτε να βγει βγαζοντας το απο πανο χμ με thermal gun ή καποιο αλλο τροπο.δηλαδη απο κατω υπαρχει κανονικο βυσμα και αυτο ειναι σαν adapter ή δεν υπαρχει κανονικο βυσμα και απευθειας αυτο βαζουν?

βλακεια που το κανουν αυτο γιατι αμα χαλασει το κουτι μετα ο δισκος αχρηστος.και πιο πολυ αυτο πρεπει να γινεται σε 2,5 αρηδες οχι σε 3,5 αρηδες σωστα?

Δυστυχώς δε βγαίνει...

Αντί για την πλακέτα με τα βύσματα SATA τροφοδοσία και δεδομένα, έχουν πλακέτα με βύσμα MiniUSB...

Δε βγαίνει για κανένα λόγο από το δίσκο εκτός αν τον κάνεις ντεκόρ!

Συνεπώς να χαλάσει το κουτί δεν παίζει επειδή όλα τα ηλεκτρονικά είναι επάνω στο δίσκο. 

Εγώ ήθελα να βάλω άλλο δίσκο μέσα γιατί το κουτί ήταν ομορφούλικο και με αντιολισθητική επένδυση αλλά τζίφος.

Ελπίζω να το κάνει μόνο η Samsung και να μην ακολουθήσουν κι άλλοι!

• Λύση
Δημοσ.

...καλησπέρα...

...τελικά, με ubuntu live USB τον διάβασα τον δίσκο κανονικά, μετέφερα τα αρχεία και έκανα και φορμάτ...

...ευχαριστώ όλους...

Δημοσ.

Δυστυχώς δε βγαίνει...

Αντί για την πλακέτα με τα βύσματα SATA τροφοδοσία και δεδομένα, έχουν πλακέτα με βύσμα MiniUSB...

Δε βγαίνει για κανένα λόγο από το δίσκο εκτός αν τον κάνεις ντεκόρ!

Συνεπώς να χαλάσει το κουτί δεν παίζει επειδή όλα τα ηλεκτρονικά είναι επάνω στο δίσκο. 

Εγώ ήθελα να βάλω άλλο δίσκο μέσα γιατί το κουτί ήταν ομορφούλικο και με αντιολισθητική επένδυση αλλά τζίφος.

Ελπίζω να το κάνει μόνο η Samsung και να μην ακολουθήσουν κι άλλοι!

σιγουρα μου ειχαν πει και για μια αλλη εταιρεια που το εκανε αλλα δεν θυμαμαι ποια.δεν ηταν samsung Ομως.δεν ξερω αν γινεται και στους 3,5 αρηδες.βλακεια διοτι χαλαει το κουτι πετας τον δισκο.εχουν που εχουν και λιγοτερη εγγυηση τωρα εχειςκαι αυτο το θεμα.απλα ελεγα μηπως ελυνε.αν πετυχεις κανα τετοιο δισκο και δεν σου ειναι κοπος σηκωσε καμια φωτογραφια.

βρηκα φωτογραφια και ειναι Western digital

http://1.bp.blogspot.com/-ELj1rZVZCFU/TZfz7kqo5qI/AAAAAAAABKY/r7hOHLHLQiI/s1600/IMG_0522.JPG

Στους 2.5αριδες σχεδον ολοι το κανιυν πλεον οχι μονο η Samsung!

ναι και εγω εχω ακουσει και για αλλη εταιρεια αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν.

Δημοσ.

.βλακεια διοτι χαλαει το κουτι πετας τον δισκο.

Το κουτί πλεον είναι ένα απλο πλαστικο, ο controller ειναι ενσωματωμένος στον σκληρό κοινώς αμα χαλάσει κατι είναι ο ίδιος ο δίσκος!

Δημοσ.

Καλυτερα να παρεις κανεις 2,5 αρι δισκο και ενα καλο κουτακι και να εχει και 3 χρονια εγγυηση και να τελειωνει παρα ενα χρονο που δινουν μερικοι εξωτερικοι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...