IKARIWTHS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Καλημέρα παιδιά, έχω σπίτι μου ένα USB stick της vodafone από μια παλιά σύνδεση, έχω και μια κάρτα πρόσφατη η οποία έχει αρκετά giga μέσα, μπορώ να βάλω οποιαδήποτε κάρτα της vodafone στο στιβαρή και να παίξει? Η πρέπει να είναι ειδικό μόνο για ίντερνετ;
SPANK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Νομίζω θα παίξει κανονικά γιατι και η κανονική κάρτα για internet αμα αγοράσεις που βάζεις μεσα στο usb κανονική κάρτα ειναι και με νούμερο κιόλας απλα εχει μονο mb για internet να χρησιμοποιήσεις αν δεν κάνω λάθος , δοκίμασε την δεν χάνεις τιποτα το θέμα ειναι μήπως θέλει το usb κανα software update αν έχει επειδή ειναι παλιά η κάρτα και μπορεί να μην συνεργάζεται
nikos903 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μπορείς κανονικά να βάλεις την κάρτα στο στικάκι απλά αμα δεν μπαίνει θα πρέπει να φτιάξεις καινούργιο AP με τις σωστές ρυθμίσεις για την κάρτα που έβαλες και θα μπεις.
nikos903 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Τι πακέτο έχεις; Cu? Σύνδεση; Καρτοκινιτή; Μετά δες και το πρόγραμμα της voda στο pc σου έχει κάπου να φτιάξεις νέο access point?
nikos903 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Σύνδεση άρα μπορεί να είναι ήδη το ίδιο APN μέσα περασμένο. Όπως και να έχει το apn είναι είτε το internet.vodafone.gr ή αν δεν δουλεύει αυτό δοκίμασε το webonly.vodafone.gr.
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 κοιτα οπως ειπε και ο spank τυπικα και για κανα Update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα