David20 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 συμφωνω σε ολα τα παραπανω...διαβαζω και εγω διαφορα για τις toshiba αλλα οπως και να το κανουμε η τιμη ειναι που μας τραβαει! δυσκολα βρισκεις 48αρα με αυτα τα χαρακτηριστικα...αλλα οσον αφορα το εκθεσιακο το εχω αποκλεισει...ουτε καν το σκεφτομαι..τωρα βεβαια οσο εχει εγγυηση εχω να φοβηθω κατι??+ οτι με ζαλισανε να παρω και την εξτρα εγγυηση του Public...Μπερδεμενα πραγματα... Καθολου μπερδεμα δεν βλεπω προσωπικα.Για καποια ευρω διαφορά προτιμω μια τηλεοραση αλλης μαρκας και σαφως εντελως καινουρια.Και την ψυχικη μου κατασταση την θελω σε καλη κατασταση.Κοντεψα να σαλταρω με αυτα που επαθα τοτε που την πατησα.Την γνωμη μου στην ειπα.Ευχομαι να σε φωτισει ο Θεος να μην κανεις το λαθος.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 1)Μακρια απο toshiba..Δεν το "χει" με τις τηλεορασεις,καθολου ομως, και το σερβις τους ...Αστα να πανε.Ασε και που τα laptop τους (εχω ακουσει,δεν εχω εμπειρια ουτε θελω να αποκτησω),λενε οτι δεν ειναι τα laptop που εβγαζε παλαιοτερα. 2)Μακρια απο εκθεσιακα κομματια..Στο λενε σχεδον ολοι παραπανω..Να παιζει ανελεητα νυχθημερον,να το κανουν τρελα "test drive" ενα σωρο πελατες και ακομη το σκεφτεσαι;.... Εχω ξαναπει,(σε πολυ παλιο τοπικ) και εχω χωσει ασχημα μπινελικια για αυτην την εταιρια.Οσο θα μαι εδω θα συμβουλευω τους παντες να μην αγοραζουν προιοντα της. Την επαθα και απο τοτε μακρια . Ακομη χειροτερα αν ειναι της συγκεκριμενης μαρκας.Το λεω και το εννοω. Τζαμπα την παιδευεις.Σε λιγο θα της πουν οτι ειναι και συλλεκτικη και οτι θα πρεπε να την πουλανε οσο ενα τετοιο : https://www.google.com/search?q=patek+philippe+sky+moon&tbm=isch&imgil=KtDZolpi48ZL1M%253A%253BnvCDrNt09tcx_M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fbestoftens.com%25252Ftop-ten-expensive-watches-of-the-world-that-are-made-for-rich-people%25252F&source=iu&pf=m&fir=KtDZolpi48ZL1M%253A%252CnvCDrNt09tcx_M%252C_&biw=1366&bih=655&usg=__N51jZk_KK2yqwo2hQvODmYB-9Xo%3D&ved=0CC0QyjdqFQoTCO-boZHzsscCFUgOLAodO9ENMg&ei=1kjTVe_YE8icsAG7oreQAw#imgrc=KtDZolpi48ZL1M%3A&usg=__N51jZk_KK2yqwo2hQvODmYB-9Xo%3D λαπτοπακι toshiba ειχα στην δουλεια (το εχω ακομα απλα το αντικατεστησα με ενα αλλο πιο νεο μοντελο) και αν δεις σε τι κατασταση ειναι θα πεις ακομα παιζει?καμια 10 τουμπες τα πλαστικα εχουν γινει ρημαδι αφου εχουν σπασει παντου ο δισκος εχει κανει κατι bad sectors απο τουμπες το Keyboard εχει λιωσει απο την χρηση αλλα σκυλι.απο τα λαπτοπ που χαρηκα.ναι δεν χρειαστηκε να παω στο service ποτε .μοντελο 4-5 χρονων βεβαια.μπορει απλα να ετυχε αλλα τα toshiba τα ειχα για value for money,τουλαχιστον σε laptop. συμφωνω σε ολα τα παραπανω...διαβαζω και εγω διαφορα για τις toshiba αλλα οπως και να το κανουμε η τιμη ειναι που μας τραβαει! δυσκολα βρισκεις 48αρα με αυτα τα χαρακτηριστικα...αλλα οσον αφορα το εκθεσιακο το εχω αποκλεισει...ουτε καν το σκεφτομαι..τωρα βεβαια οσο εχει εγγυηση εχω να φοβηθω κατι??+ οτι με ζαλισανε να παρω και την εξτρα εγγυηση του Public...Μπερδεμενα πραγματα... αλλο το ενα αλλο το αλλο.το εκθεσιακη το λενε για να φυγει η τηλεοραση αφου θελουν να πουληθει ενω την εγγυηση παντα την πουλανε και προσπαθουν να την πουλησουν διοτι ειναι λεφτα αερας για αυτους οποτε ειναι κερδος.
David20 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 λαπτοπακι toshiba ειχα στην δουλεια (το εχω ακομα απλα το αντικατεστησα με ενα αλλο πιο νεο μοντελο) και αν δεις σε τι κατασταση ειναι θα πεις ακομα παιζει?καμια 10 τουμπες τα πλαστικα εχουν γινει ρημαδι αφου εχουν σπασει παντου ο δισκος εχει κανει κατι bad sectors απο τουμπες το Keyboard εχει λιωσει απο την χρηση αλλα σκυλι.απο τα λαπτοπ που χαρηκα.ναι δεν χρειαστηκε να παω στο service ποτε .μοντελο 4-5 χρονων βεβαια.μπορει απλα να ετυχε αλλα τα toshiba τα ειχα για value for money,τουλαχιστον σε laptop. αλλο το ενα αλλο το αλλο.το εκθεσιακη το λενε για να φυγει η τηλεοραση αφου θελουν να πουληθει ενω την εγγυηση παντα την πουλανε και προσπαθουν να την πουλησουν διοτι ειναι λεφτα αερας για αυτους οποτε ειναι κερδος. Δεν αμφιβαλλω καθολου γι αυτα που γραφεις ..Οπως ανεφερα ,"ακουσα να λενε για τα laptop της toshiba".Δεν θελω ομως ουτε να εχω, ουτε να αποκτησω οποιαδηποτε επαφη με τα προιοντα τους ποτε ξανα.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 καλα ναι πολλες φορες ειναι και θεμα τυχης.η μπορει παλια να ηταν καλυτερα και τωρα... σε tv κτλ δεν εχω αποψη δεν εχει πεσει κατι αλλο στα χερια μου αλλα σιγουρα υπαρχουν καλυτερες εταιρειες απο την toshiba σε τηλεορασεις.
nskoul Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 σιγουρα ειναι θεμα τυχης...αλλα σχεδον παντα για μενα ισχυει οτι πληρωνεις περνεις...βεβαια εδω και 3 χρονια εχω μια Arieli που την ειχα παρει απο το e-shop και πραγματικα η τηλεοραση ειναι αστερι για τα λεφτα της...τωρα για την toshiba εχω ακουσει και καλα και κακα...ουτως η αλλως το προσδοκιμο ζωης τους εχει πεσει αρκετα και θεωρω οτι δεν μπορεις να δινεις μια περιουσια για κατι που ξερεις οτι μερικα απο χρονια θα αναγκαστεις να παρεις παλι καινουρια... σχετικα με το εκθεσιακο κομματι το εχω αποκλεισει...ουτως η αλλως και για τα 20ε δεν το συζητουσα καν να το ρισκαρω. σκεφτομαι να παρω και την εξτρα εγγυηση που μου δινει το μαγαζι να εχω και το κεφαλι μου ησυχο οσο μπορω...
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 an μια tv κανει 300-400 ευρω δεν θα εδινα πχ 70 για εξτρα εγγυηση.αν ειναι ομως πχ 1000 ναι τοτε αξιζει.συν οτι καλο θα ηταν να ειναι και πανω σε ενα πολυπριζο ασφαλεια η tv για ενα x protection. και ναι σε καποια πραγματα ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις. 1
nskoul Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 το πολυπριζο ασφαλειας ηδη υπαρχει...η τηλεοραση λειπει...!!
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Οκ απλα το ειπα επειδη ο περισσοτερος κοσμος το αγνοει αυτο.
nskoul Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 καλα εκανες και το ειπες...εγω εχω βαλει σε ολες τις συσκευες...
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 αν καποιος εχει και Ups και εχει περισσευμα watt θα μπορουσε να την βαλει και εκει για καλυτερο avr κτλ λογω οτι εχει την μπαταρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα