Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ηθελα να μου πειτε 2-3 επιλογες για gaming ποντικια .Θελω να ειναι ασυρματα και οχι Razer μεχρι 100 ευρω, .Διαβασα για το g700 oti κραταει καποιες ωρες μονο η μπαταρια και μετα πρεπει να το φορτισεις ξανα.Καποιο που να κραταει μερες ισως ? το ποντικι που εχω κραταει 2-3 μηνες ,της microsoft.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Logitech G602

Ειναι για Moba.

logitech g 700s 

οχι.

Καλησπερα ηθελα να μου πειτε 2-3 επιλογες για gaming ποντικια .Θελω να ειναι ασυρματα και οχι Razer μεχρι 100 ευρω, .Διαβασα για το g700 oti κραταει καποιες ωρες μονο η μπαταρια και μετα πρεπει να το φορτισεις ξανα.Καποιο που να κραταει μερες ισως ? το ποντικι που εχω κραταει 2-3 μηνες ,της microsoft.

Αν θελεις ενα καλο overall ποντικι παρε το logitech g502 ή αλλιως steelseries rival ή corsair vengeance m65.

Γενικα για gaming δεν θελεις ασυρματο και δεν θελεις και laser.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι αναμεσα στο g502 και στο g602 .Το g602 ειναι και ενσυρματο ή μονο ασυρματο? Ποιο απο τα 2 πιστευετε ειναι καλυτερο για overall χρηση . Και κατι ακομα ... το g602 οταν τελειωσει η μπαταρια του εχει καλωδιο για να την φορτισεισ ? οπως το g700s ? ή αλλαζεις μπαταρια ?

Επεξ/σία από Manthos91
Δημοσ.

Ειμαι αναμεσα στο g502 και στο g602 .Το g602 ειναι και ενσυρματο ή μονο ασυρματο? Ποιο απο τα 2 πιστευετε ειναι καλυτερο για overall χρηση . Και κατι ακομα ... το g602 οταν τελειωσει η μπαταρια του εχει καλωδιο για να την φορτισεισ ? οπως το g700s ? ή αλλαζεις μπαταρια ?

Παρε το g502, τα wireless ποτε δεν θα ειναι το ιδιο με τα ενσυρματα. Επισης το g602 ειναι για moba παιχνιδια εχει ολοκληρο πληκτρολογιο στο πλαι.

Δημοσ.

Το g502 το εχω χρησιμοποιήσει κα είναι πολύ καλό ποντίκι. Γενικά αν δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο λόγο που θες να πάρεις ασύρματο, τότε πάρε ενσύρματο. Καλύτερη αποκρισιμότητα, και όχι μπαταρίες και κουραφέξαλα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...