makislb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Καλησπερα αγόρασα το Mac mini late 2014 απο το Amazon και θα μου το φέρει μια φίλη μου απο αγγλια σε μια βδομάδα. Ο λόγος ειναι οτι το βρηκα σε άριστη κατάσταση 380 ευρώ ελαφρώς μεταχειρισμένο. Το πρόβλημα ειναι το καλώδιο παροχής ρεύματος. Να απευθυνθώ σε καποιον αντιπρόσωπο Apple για το επίσημο καλώδιο; Να χρησιμοποιήσω εναν απλό ανταπτορα απο μαγαζί με ηλεκτρικά είδη; Ή να αγορασω ενα καλώδιο στα χαρακτηριστικά της τάσης που δίνει η Apple παλι απο ενα μαγαζί με ηλεκτρικά; Οποίος γνωρίζει κατι ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.
Chris M Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Απλό καλώδιο από μαγαζί με ηλεκτρονικά κατά την γνώμη μου. 1
atheatos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Ενας απλός αντάπτορας κάνει,όπως και για όλες τις συσκεύες απο το εξωτερικο, που δουλέουν με την ιδια τάση με αυτή της Ελλάδος. Στο τέλος θα μας πείτε οτι όταν πάτε εξωτερικό με το laptop ή το σεσουαρ, πηγαίνετε στην επισημη αντιπροσωπεία και παίρνετε το "επισημο" καλωδιο.... Ξεκολάτε. Τα mac είναι universal ένα μοντέλο για όλο τον κόσμο με μόνη διαφορά στο πληκρολόγιο και στο φις. 1
makislb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Τοτε γιατί να μην παρω ενα ραντομ καλώδιο σε αυτά τα νούμερα που παίζει να ειναι πιο φθηνό και απο τον ανταπτορα;
atheatos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Τοτε γιατί να μην παρω ενα ραντομ καλώδιο σε αυτά τα νούμερα που παίζει να ειναι πιο φθηνό και απο τον ανταπτορα; Πάρε. Δεν σου είπα να μην πάρεις. Απλά επειδή ταξιδεύω συχνά και δεν μπορω να κουβαλάω καλώδια για κάθε χώρα παίρνω εναν αντάπτορα και τέλος. Υπάρχουν και ανταπτορες που ειναι φτηνότεροι και απο τα καλώδια βέβαια , αλλα καλυτερα να μην τους πάρεις....
SaFiS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 http://www.skroutz.gr/c/2152/Ilektrikoi-Antaptores.html?from=catspan&keyphrase=%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82+uk 1
makislb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 http://www.skroutz.gr/c/2152/Ilektrikoi-Antaptores.html?from=catspan&keyphrase=%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82+uk χωρις παρεξήγηση κι ευχαριστώ πολυ για την απάντηση αλλα και στις 2 περιπτώσεις δεν νομιζω να παρω την πιο φθηνή λύση. Θελω να πω και 10 ευρω να δώσω δεν με απασχολεί αν ειναι να παρω κατι που δεν θα μου κάψει το μηχάνημα, με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν εχω και ιδιαίτερες γνώσεις για να εκφέρω άποψη. Θεωρώ οτι αν παρω ανταπτορα θα παρω κατι με ασφάλεια ισως αλλα νομιζω και παλι οτι ενα καλής ποιότητας καλώδιο ισως ειναι καλύτερη λύση. Αν εχεις γνώσεις παραπάνω διέψευσέ με γιατί δεν γνωρίζω.
Silverage Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Γιατί να δώσεις 10 ευρώ για αντάπτορα, θα έχει καλύτερο πλαστικό; 2
makislb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Γιατί να δώσεις 10 ευρώ για αντάπτορα, θα έχει καλύτερο πλαστικό;Θα μπορούσε να εχει κάποιου είδους ασφάλεια αλλα μπορει και να μην ειναι απαραίτητο. Πολλες φορες βέβαια η εμπειρία μου μου εχει δείξει οτι αν θες να πάρεις κατι καλο κυρίως να δεις τα reviews ακομα κι αν εχει να κανει με αγορά του ενός ευρω κυρίως επειδή πρόκειται για ρεύμα και θα συνδέσω κατι που κοστίζει αρκετα για να ρισκάρω έστω και λιγο την διάρκεια ζωής του. Αυτά βέβαια τα λεω με κάθε επιφύλαξη γιατί γιαυτο ακριβώς έκανα και το thread εξαρχής. Να παρω τη γνώμη σας κατα ποσό ειναι σημαντικό ή οχι.
georgeadams Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Τί ασφάλειες, 10-ευρα κλπ? Ένα τέτοιο απλό καλώδιο χρειάζεσαι: Skroutz - καλώδιο διπολικό
ice25 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 χωρις παρεξήγηση κι ευχαριστώ πολυ για την απάντηση αλλα και στις 2 περιπτώσεις δεν νομιζω να παρω την πιο φθηνή λύση. Θελω να πω και 10 ευρω να δώσω δεν με απασχολεί αν ειναι να παρω κατι που δεν θα μου κάψει το μηχάνημα, με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν εχω και ιδιαίτερες γνώσεις για να εκφέρω άποψη. Θεωρώ οτι αν παρω ανταπτορα θα παρω κατι με ασφάλεια ισως αλλα νομιζω και παλι οτι ενα καλής ποιότητας καλώδιο ισως ειναι καλύτερη λύση. Αν εχεις γνώσεις παραπάνω διέψευσέ με γιατί δεν γνωρίζω. Έλεος!!!!! ρε παιδιά ένα καλώδιο είναι πάνε παρτο δεν εχει καμιά διάφορα το τροφοδοτικό του mac απο τα υπόλοιπα λαπτοπ!!!! πάρτε το χαμπάρι σας κλέβουν τα λεφτα!!!! Σας έχουν σκαλίσει στο εγκέφαλο την ιδέα " οτι δεν είναι mac είναι για πέταμα" πάνε πάρε καλώδιο 35E(apple) απο media mark όπως έλεγε ένας άλλος φίλος εδω πριν μερικές εβδομάδες..Και του απάντησα πως με τόσα λεφτά παίρνω πυραντοχο καλώδιο 30μ και το χρησιμοποιώ στα διυλιστήρια!!!!οοο ναι ναι ..και το καλώδιο της apple δεν το φτάνει σε κανένα χαρακτηριστικό Το οτι το καλώδιο στην πρίζα σου μπορεί να είναι χειρότερης ποιότητας γιατί ο εργολάβος έκανε τσιγκουνιές , να μην έχεις γείωση σε όλο το σπίτι δεν σε απασχολεί... Αν καεί το mac δεν θα είναι απο το καλώδιο...θα είναι από την κακή ποιότητα του ρεύματος και γιατί απέτυχαν οι δικλίδες ασφάλειας που έχουν ολα τα τροφοδοτικά όλων τον λαπτοπ ...ακόμα και τα κινεζικα!!!!!ναι και το κινέζικο εχει την ίδια αρχή λειτουργίας τα ίδια ολοκληρωμένα και πιθανόν και την ίδια σχεδίαση...δεν τα φτιάχνει η aple από το ίδιο μαγαζί αγοράζουν με το κιλό τα ολοκληρωμένα ...για να μην πω ολόκληρο το τροφοδοτικό Τους παραδέχομαι για το marketing
makislb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Έλεος!!!!! ρε παιδιά ένα καλώδιο είναι πάνε παρτο δεν εχει καμιά διάφορα το τροφοδοτικό του mac απο τα υπόλοιπα λαπτοπ!!!! πάρτε το χαμπάρι σας κλέβουν τα λεφτα!!!! Σας έχουν σκαλίσει στο εγκέφαλο την ιδέα " οτι δεν είναι mac είναι για πέταμα" πάνε πάρε καλώδιο 35E(apple) απο media mark όπως έλεγε ένας άλλος φίλος εδω πριν μερικές εβδομάδες..Και του απάντησα πως με τόσα λεφτά παίρνω πυραντοχο καλώδιο 30μ και το χρησιμοποιώ στα διυλιστήρια!!!!οοο ναι ναι ..και το καλώδιο της apple δεν το φτάνει σε κανένα χαρακτηριστικό Το οτι το καλώδιο στην πρίζα σου μπορεί να είναι χειρότερης ποιότητας γιατί ο εργολάβος έκανε τσιγκουνιές , να μην έχεις γείωση σε όλο το σπίτι δεν σε απασχολεί... Αν καεί το mac δεν θα είναι απο το καλώδιο...θα είναι από την κακή ποιότητα του ρεύματος και γιατί απέτυχαν οι δικλίδες ασφάλειας που έχουν ολα τα τροφοδοτικά όλων τον λαπτοπ ...ακόμα και τα κινεζικα!!!!!ναι και το κινέζικο εχει την ίδια αρχή λειτουργίας τα ίδια ολοκληρωμένα και πιθανόν και την ίδια σχεδίαση...δεν τα φτιάχνει η aple από το ίδιο μαγαζί αγοράζουν με το κιλό τα ολοκληρωμένα ...για να μην πω ολόκληρο το τροφοδοτικό Τους παραδέχομαι για το marketing δεν είπα οτι θα αγόραζα το καλώδιο αν εκανε 30 ευρω. Τεσπα το θεμα λύθηκε γιατί πήγα και το ειδα. Ειναι ενα απλό διπινο καλώδιο που εχω σπιτι καμία δεκαριά. Μου λύσατε και την απορία. Αφου δεν εχει να κανει με μετασχηματιστή όντως ειναι ενα απλό καλώδιο. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες
Silverage Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μα τί μετασχηματιστή να είχε, δεν είναι ραδιοφωνάκι, υπολογιστής με τροφοδοτικό είναι και αυτός.
makislb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 τονίζω οτι δεν εχω ιδέα απο ηλεκτρολογικά και απλα κανω μια ερώτηση γιατί δεν ειναι αρκετό αυτο; Κατακριτέο δεν νομιζω οτι ειναι. Πίστεψε με πράγματα που άλλοι τα θεωρούν αυτονόητα και πρώτη ύλη που ολοι έπρεπε να ξέρουν πολυ πιθανόν να τα αγνοείς κι εσυ σε κάποιους κλάδους. Αυτά. Και παλι ευχαριστώ για την ανταπόκριση και τη βοήθεια. Φιλικά πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα