meletis_m Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα. Εχω το Lenovo T410. Πρόσφατα έγινε αναβάθμιση σε Hardware αλλά και σε Λειτουργικό σύστημα. Εχω έναν ssd intel 530 και ένα WD 160 GB στην μονάδα DVD .Στα 7αρια δέν είχα πρόβλημα περάστηκαν όμως τα Win.8.1 νομιμα και δεν βλέπει το σκληρο δίσκο της μονάδας DVD στην καρτέλα "ο υπολογιστης μου" Το βλέπει ως εξωτερική συσκευή και μπορει να γίνει και ασφαλής καταργηση του μέσου. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δες αν τον βλέπει γενικά στην διαχείριση συσκευών , φαντάζομαι έχεις βάλει τον άλλο δίσκο με την μέθοδο του candy στο dvd οποτε για δοκίμασε να τον βγάλεις και να τον βάλεις μηπως τον δεί
meletis_m Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δες αν τον βλέπει γενικά στην διαχείριση συσκευών , φαντάζομαι έχεις βάλει τον άλλο δίσκο με την μέθοδο του candy στο dvd οποτε για δοκίμασε να τον βγάλεις και να τον βάλεις μηπως τον δεί Στη διαχείρηση τον βλέπει κανονικά. Το έχω δοκιμάσει πολλές βγάλε-βάλε σκληρό δίσκο. Επειδή το χρειάζομαι μάλλον θα αγοράσω θήκη να τον κάνω εξωτερικό Δηλαδή τα Windows explorer δεν το βλέπουν
SPANK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 χμμμ έχεις αλλο δίσκο να δοκιμάσεις στο candy ?
meletis_m Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 χμμμ έχεις αλλο δίσκο να δοκιμάσεις στο candy ? Άλλο δίσκο δεν έχω αυτή τη στιγμή. Εφόσον το αναγνωρίζει πιστεύω ο δίσκος δεν φταίει, ίσως φταίει το candy
meletis_m Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Να σημειώσω οτι το πρόβλημα λύθηκε εδω και καιρό με διαμόρφωση του δίσκου που είχε τοποθετηθεί στην μονάδα Dvd μέσα απο τα Windows. Όμως εδω και 2 ημέρες κατά την εκκίνηση του υπολογιστή μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: Δέν έχει γίνει πότε προσπάθεια για αναβάθμιση του Bios
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Η lenovo σε ένα manual που πέτυχα τυχαία, γράφει να φορτώσεις τα defaults από το BIOS. Τσέκαρε πάντως κι αν υπάρχει και update διαθέσιμο
meletis_m Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Η lenovo σε ένα manual που πέτυχα τυχαία, γράφει να φορτώσεις τα defaults από το BIOS. Τσέκαρε πάντως κι αν υπάρχει και update διαθέσιμο Θα το ελένξω και θα επανέλθω
Dimitris Verlis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 φιλε, τον δισκο μπορουσες απλα να τον κανεις mount πχ στο γραμμα D το εχω παθει χιλιαδες φορες :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα