jokerakias Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 ας τα πάρουμε απο την αρχή έχω στον υπολογιστή μου έναν δίσκο και τοποθετώ τα κατεβάσματά μου απο οπουδήποτε αλλά ταυτοχρόνως κάνω seed σ ενα private tracker (GrTeam) μετά απο format επαναφορτώνω τ αρχεία αλλά οτάν κατεβάζω κάποια (+) απο τα αρχεία ξαφνικά το pc κολλάει δεν freezαρει αλλά δεν ανοίγει ΚΑΜΙΑ εφαρμογή ταυτοχρόνως όμως ανοίγει τον Υπολογιατή μου και τους δίσκους του το δοκίμασα και με άλλον δίσκο τι μπορει να φταίει? όποιος δεν κατάλαβε να μου το πεί για να κάνω διευκρινίσεις.... κατεβάζω με utorrent 2.2.1 (μιας και αυτός είναι ο τελευταίος συμβατός με τον tracker
ParganMan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Αν κατάλαβα καλά δε δουλεύουν άλλα προγράμματα τη στιγμή που πας να φορτώσεις το τορρεντ στο utorrent? Δοκίμασες να το αφήσεις μπας και κολλάει στιγμιαία μέχρι να ολοκληρωθεί η φόρτωση ή το κλείνεις κατευθείαν? Πόση RAM έχεις?
jokerakias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 απο μνήμη δεν έχω θέμα...το έψαξα και στο net και είδα μια λύση με το pre-allocate all files το τίκαρα και το ξετίκαρα και ως τώρα όλα λειτουργούν μια χαρά.... πάντως πολύ αλλόκοτο πρόβλημα....
rfc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Αν τα windows που βαζεις δεν ειναι καμια πειρατικη εκδοση με φορτωμενα καναν ιο, τοτε εκτος απο σκαν με malwarebytes κοιτας σε hardware μερια, αφου βεβαιωθεις οτι εχεις updated all drivers. Αυτο μονο προβλημα για δυνατους λυτες δεν ειναι, απλα θελει το ψαξιμο που σου εγραψα που ειναι χρονοβορο..
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δεν ξερω εαν εχεις μπλεξει με θυρες (ports) του modem σου, εαν ναι , δες μηπως μπλεκονται οι θυρες και υπαρχει εκει θεμα, δηλαδη συμπιπτουν ταυτοχρονα στην ιδια θυρα, και ο υπολογιστης "εχει σαλταρει". Επισης κοιτα μηπως εχει να κανει με firewall δες τις εισοδους-εξοδους του firewall σου , για να επιτρεπεται να μπαινο-βγαινουν τα προγραμματα που τρεχεις. εαν δεν υπαρχει θεμα RAM , τοτε θεωρω οτι ειναι καθαρα Software το προβλημα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα