pavloa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Θέλω την βοηθειά σας...η αδερφή μου έχει το toshiba satellite s855-22m. Θέλω να το κάνω φορμάτ..κατέβασα τα windows iso αλλά δεν βρίσκω πουθενά το κλειδί...δεν το λέει κάτω απο το λάπτοπ.. Πογ μπορώ να το βρώ.??
xristoforos89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 http://superuser.com/questions/513904/how-to-extract-win-8-oem-key-embedded-in-the-bios Ακολούθησε την διαδικασία με το rw everything.
kormos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Θέλω την βοηθειά σας...η αδερφή μου έχει το toshiba satellite s855-22m. Θέλω να το κάνω φορμάτ..κατέβασα τα windows iso αλλά δεν βρίσκω πουθενά το κλειδί...δεν το λέει κάτω απο το λάπτοπ.. Πογ μπορώ να το βρώ.?? Είναι στο BIOS. Κάνεις κανονικά την "εγκατάσταση" και θα ενεργοποιηθούν αυτόματα
pavloa Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Ωραία..έφαγα τοβ τόπο για να βρω το κλειδί. Τα windows τα πέρασα σε usb με ενα προγραμμα για τα windows 8.... Μόλις βάλω το στικάκι θα κάνει boot απο εκεί? Με τα λάπτοπ δεν τα καταφέρνω και τόσο...
micos000 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Αν το λάπτοπ είχε 8άρια από την αρχή θα έχει και recovery partition. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να παιδεύεσαι με iso και usb. Ακολούθησε τις οδηγίες στο παρακάτω λινκ για να το επαναφέρεις στην εργοστασιακή του κατάσταση. http://www.ehow.com/how_6139188_restore-toshiba-laptop-factory-settings.html Σημείωση... Θα διαγραφούν τα πάντα με αυτόν τον τρόπο, οπότε αν χρειάζεται να πάρεις backup κάντο πριν μπεις στη διαδικασία αυτή.
pavloa Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ πολύ..ναι το λάπτοπ είχε τα 8 όταν το αγοράσαμε..δεν ήξερα οτι μπορώ να το κάνω έτσι..θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.... πως μπορώ να δω αν έχει recovery partition? Υπάρχει πιθανότητα να μην έχει?
micos000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Γιατί ρωτάς και δεν το προχωράς; Σου έδωσα παραπάνω οδηγίες πως να κάνεις recover, τις ακολούθησες; Αν έχει recovery partition θα μπει, αν όχι δεν θα κάνει τίποτα.
pavloa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν ..σήμερα πήγα να κάνω φορματ...ανοίγω το λάπτοπ πατάω το μηδέν και μου βγάζει να κάνω επαναφορά. Και μου πετάει ένα μήνυμα ... Δεν είναι δυνατή η επαναφορά του υπολογιστή σας.. Λείπει ενα απαραίτητο διαμέρισμα μονάδας δίσκου.. Και το θέμα είναι οτι δεν ανοίγουν τα widnows .. Μου βγάζει Toshina Leading innovation... Και μενει εκεί Και τωρα μοθ πετάει αυτό..
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αν λείπει το partition με το recovery τότε κάνε format με το usb. Τα recovery dvd τα είχες φτιάξει?
pavloa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Τίποτα δεν έχω κάνει..αν κάνω φορματ απο usb το κλειδί ενεροποίησης θα μπει μόνο του? Πως μπορώ να τα κάνω τα recovery dvd
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Άρα έχει διαγραφεί το recovery partition δε μπορείς να κάνεις επαναφορά. Θα πρέπει να εγκαταστήσεις τα windows από δισκάκι ή usb. Τα 8άρια και τα 8.1 αποθηκεύουν την άδεια χρήσης στο bios οπότε περνώντας τα 8.1 θα σου διαβάσουν αυτόματα το κλειδί και θα ενεργοποιηθούν (θεού θέλοντος) μόνα τους μόλις συνδεθείς στο Internet. Να περάσεις όμως την ίδια έκδοση των windows με την άδεια χρήσης που έχεις.
pavloa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ....και αν δεν το έχει περασμένο στο bios..μετά τι κάνω ..πως μπορώ να το βρω.. Και τα recovery dvd πως τα κάνω
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αφού εγκαταστήσεις τα windows, θα βρουν το κλειδί μέσα απτο bios και θα ενεργοποιηθούν αυτόματα. Τα recovery δεν μπορείς πλέον να τα φτιάξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα