gruser Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 καλα τοσο καιρο αποφευγουμε αγορες απο αμαζον(λογω μεταφορικων κλπ) και τωρα που εχει capital controls προσπαθειτε να παρετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 καλα τοσο καιρο αποφευγουμε αγορες απο αμαζον(λογω μεταφορικων κλπ) και τωρα που εχει capital controls προσπαθειτε να παρετε? Φίλε μου όταν προσπαθείς να σώσεις χρήματα και συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών γλυτώνεις πάνω από 30 ευρώ και το παίρνεις από κατάστημα με αξιοπιστία στην εγγύηση , ναι και με cc προσπαθείς από amazon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoExit Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 καλα τοσο καιρο αποφευγουμε αγορες απο αμαζον(λογω μεταφορικων κλπ) και τωρα που εχει capital controls προσπαθειτε να παρετε?Εσυ πιστευεις πραγματικα οτι απεφευγε κανεις τις αγορες στο amazon ? Λες και δεν ξερεις τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas34 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μπορεί στο μοντέλο να τα λέει λάθος στην επιλογή τύπου/μεγέθους, αλλά παντού αλλού τα έχει σωστά, και τίτλο και Item model number και εικόνα και όλα , οπότε δεν νομίζω να πρόκειται για λάθος , ειδικά από την στιγμή που δεν βρίσκω άλλη καταχώρηση με πωλητή το amazon για τον pro. Εντωμεταξύ , εγώ χθες πατούσα κάθε μισή ώρα να ξαναπροσπαθήσει την κάρτα και από τις 12:50 που ήταν η τελευταία μου προσπάθεια ακόμη δεν μου έβγαλε για πρόβλημα στην παραγγελία Οσοι φάγατε άκυρο "declined" με την παλια τιμή ξανακάντε μια προσπάθεια με την ίδια κάρτα ,μάλλον περναειΕχω mastercard Εθνικης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr234567 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 114€+ http://www.amazon.de/gp/product/B00LMXBOP4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα