Προς το περιεχόμενο

Samsung 850 pro 256GB@AmazonUK 119 Ευρώ τελική με μεταφορικά (νέα τιμή ~125 ευρώ) [ΤΕΛΟΣ]

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και εγώ το είδα αλλά όταν πατήσεις τον "evo pro", στον τίτλο και σε όλες τις περιγραφές αναφέρεται 256GB και ο κωδικός mz-τάδε είναι κανονικά του pro. Ίσως το 250GB το άφησαν για ευκολία επιλογής ανάμεσα στα δύο μοντέλα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Δεν εχει καμια σημασια αυτό που λες, αυτό που βλέπεις στο μειλ είναι ο τιτλος που λεει ετσι και αλλιως pro.

Εκ πειρας εγραψα ο,τι εγραψα: Εχω παραλαβει αρκετες φορες λαθος προιον από το αμαζον. Σε 10 σημεια και τιτλο να λεει "Α", σε ένα "μικρο" σημειο να λεει "Β" και να στελνουν το "Β" τον μηνα "Χ" και το "Α" σε άλλη παραγγελια τον ιδιο μηνα ή άλλο μηνα. Συμβαινουν τετοια μπερδέματα και λαθη, κατι που είναι λογικο αν σκεφτει κανεις το μέγεθος της επιχείρησης και το ποσοι (και διαφορετικοι) εμπλέκονται από την αναρτηση σελίδας μεχρι την παραλαβη.

• Like 2

Δεν θα διαφωνήσω. Αλλά...άλλο είναι το λάθος να το έχεις κάνει εσύ και να πήρες καταλαθως τον evo...και άλλο το λάθος να είναι δικό τους και να σου στείλουν λάθος προϊόν.

Ειδωμεν...

Flash sale στα μουλωχτά ήταν μάλλον. Μπράβο στον τσάκαλο τον OP που το ξετρύπωσε, κρίμα για όσους ήθελαν και δε μπόρεσαν να πάρουν λόγω των συγκυριών (προσωπικά, δεν καιγόμουν και τόσο)...

Μπορεί στο μοντέλο να τα λέει λάθος στην επιλογή τύπου/μεγέθους, αλλά παντού αλλού τα έχει σωστά, και τίτλο και Item model number και εικόνα και όλα , οπότε δεν νομίζω να πρόκειται για λάθος , ειδικά από την στιγμή που δεν βρίσκω άλλη καταχώρηση με πωλητή το amazon για τον pro.

Εντωμεταξύ , εγώ  χθες πατούσα κάθε μισή ώρα να ξαναπροσπαθήσει την κάρτα και από τις 12:50 που ήταν η τελευταία μου προσπάθεια ακόμη δεν μου έβγαλε για πρόβλημα στην παραγγελία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eυχαριστω τον ts, παραγγειλα 2 κομματια και αναμενω παραλαβη (το συνολο των χρηματων μου εννοειται οτι τα εχω εξωτερικο εδω και μηνες, οποτε μην ρωτησετε τι καρτα εχω κλπ και πώς την δεχτηκε).

Επεξ/σία από NoExit

Ωραίος. Μακάρι να έχει περάσει και η δικιά μου , γιατί μετά από τόσα χρόνια σε ssd , τώρα που ψόφησε o 1 vertex turbo 60gb μου (πρώτη γενιά, raid) με τον άλλο μόνο και από χώρο και ταχύτητα νοιώθω σαν να είμαι στις αρχές του 2000

Ωραίος. Μακάρι να έχει περάσει και η δικιά μου , γιατί μετά από τόσα χρόνια σε ssd , τώρα που ψόφησε o 1 vertex turbo 60gb μου (πρώτη γενιά, raid) με τον άλλο μόνο και από χώρο και ταχύτητα νοιώθω σαν να είμαι στις αρχές του 2000

Και γω με vertex είμαι..και έχει γεμίσει κιόλας και δε μπορώ να κάνω τίποτα. :-D

Με σώσαν τα cap. controls πάντως..Έχω ησυχάσει απο τις διάφορες αγορές. ;)

• Like 1

Και εσύ με 60άρι? Εμένα με καίνε.... Οι ssd πανάκριβοι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και μου λήγει και το kaspersky σε 10 μέρες και μόνο από ebay βρίσκεις σε λογική τιμή

Και γω με vertex είμαι..και έχει γεμίσει κιόλας και δε μπορώ να κάνω τίποτα. :-D

Με σώσαν τα cap. controls πάντως..Έχω ησυχάσει απο τις διάφορες αγορές. ;) 

Όποιος μπορεί να βοηθήσει......

Τον πρόλαβα στα 119. Δοκίμασα με χρεωστικές των Πειραιώς και Εθνικής, και με τις 2 έφαγα άκυρο, ενώ κάποιοι συμφουρίτες ήδη τα έχουν καταφέρει.

Έχω υπόλοιπο στο paypal balance, αλλά στο amazon δεν δέχονται paypal.

Σκέφτηκα να αγοράσω amazon gift voucher με paypal, αλλά δεν βλέπω επιλογή πληρωμής του δίσκου με gift voucher.

Έχει κανείς καμια ιδέα για να μην τον χάσω?

Και εγώ μία απο τά ίδια. Να ξέρεις ότι έχεις 5 μέρες για να ολοκληρωθεί η πληρωμή πριν ακυρωθεί αυτόματα.

Στην παραγγελία view or edit order και δίπλα από την κάρτα σου έχει Apply gift card balance.

Εκεί βάζεις τον κωδικό του gift card. Το θέμα είναι αν μπορείς να βρεις κάποιον αξιόπιστο τρόπο να αγοράσεις gift card μέσω paypal

Αν βρεις κάτι αξιόπιστο πες μου και εμένα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...