Προς το περιεχόμενο

Samsung 850 pro 256GB@AmazonUK 119 Ευρώ τελική με μεταφορικά (νέα τιμή ~125 ευρώ) [ΤΕΛΟΣ]

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις έφαγα άκυρο. Visa Πειραιώς. Ελπίζω οι υπόλοιποι να είστε περισσότερο τυχεροί.

Και στη τελευταία τιμή...ευκαιρία είναι.

Μπράβο στο παιδί που το ανέβασε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη ανεβηκε 5 ευρω δεν το αγοραζεις?

Δεν εχω λογαριασμο amazon καταρχας.Επισης ειναι 7 ευρω και οχι 5.

Offtopic

Παραγγειλα τις προαλλες με χρεωστικη πειραιως τον 850 evo απο το amazon.it και περασε κανονικα. Μου τραβηξαν τα χρηματα την προηγουμηνη βδομαδα. Αλλα πριν απο αυτο ειχα προσπαθησει πριν λιγη ωρα με χρεωστικη της alpha bank και εφαγα ακυρο. Ελπιζω να παραλαβετε!

Θα άλλαξε τιμή φαίνεται πάλι. Σε εμένα αυτή τη στιγμή εμφανίζει τιμή σε λίρες 103.50

Εμενα 106.

Order Summary

Items: GBP 106.09

Postage & Packing: GBP 5.71

(Order Total: GBP 111.80)

Payment Total: EUR 163,66

• Moderators

Εμένα γιατί μου βγάζει τελική €163.66 ρε παιδια?

Επειδή τελειωσε η τιμη(τιμες) του τιτλου.

Βαζω το ΤΕΛΟΣ στον τιτλο και να σας πω και κατι που δεν το προσεξε κανεις από ό,τι βλεπω με μια γρηγορη αναγνωση της ολης κουβέντας:

Πιθανον να στειλουν τον evo σε οποιον εκτος Ελλαδας τον παρηγγειλε (για τους εντος προφανως ολοι ακυρο φαγατε/θα φατε)  μιας και υπαρχει προφανες λαθος στην σελιδα τους, το θεμα είναι πιο από τα 2 (evo ή pro) είναι σωστο/λαθος. Ο τιτλος ή η περιγραφή στα παρακατω σημεια που εχω με κοκκινα:

post-83099-0-08679200-1439893832_thumb.png

Evo pro ΔΕΝ υπαρχει. Ο evo είναι 250GB ο pro είναι 256GB. Σε καποια σημεια λοιπον αναφέρεται ο pro, σε αλλα (στα κοκκινα) o evo. Καπου λοιπον τα μπερδεψαν, θα δουμε τι θα στειλουν. 50-50 οι πιθανότητες.

Σωστή η παρατήρηση... Το πρόσεξα και εγώ. Έγραφε ταυτόχρονα και pro και evo. Δεν νομίζω όμως να είναι ο evo γιατί το τσέκαρα πολλές φορές κατά την παραγγελία...άσχετα αν μετά έφαγα το άκυρο. Διεγραψα και τα μαιλ από Amazon...για να το δω.

Το θυμάμαι πάντως γιατι και εμένα μου έκανε εντύπωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...