Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους μπορούν να κάνουν αγορά από το εξωτερικό νομίζω ότι είναι εξαιρετική τιμή

Link.png Site: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00LMXBOP4?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Link.png Site: Ηχαμηλώτερη τιμή ever στο Amazon

και 30 ευρώ25 τώρα  + μεταφορικά πιο κάτω από την τωρινή Link.png Site: skroutz

Επεξ/σία από guardianx71
  • Like 6
Δημοσ.

Έκανα μια παραγκελία με debit πειραιώς και προχόρησε κανονικά. Τώρα, αν φάω μετά το άκυρο... θα δείξει. Σε ευχαριστώ πάντως!

Δημοσ.

Μακάρι να περάσει μπας και το επωφεληθεί κανείς από εδώ. Εμένα Πειραιώς χρεωστική κάνα 5λεπτο μετά την παραγγελία απορρίφθηκε

Δημοσ.

Στο ρίχνει μετά από λίγη ώρα το ακυράκι.... και εγώ τις προάλλες είχα παραγγείλει το Moto G έτσι από περιέργεια και μετά από ένα μισάωρο μ έστειλαν μαιλ ότι δεν μπορεί να γίνει process η κάρτα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ guardian, εξαιρετική προσφορά!

Μόλις δοκίμασα παραγγελία με Debit MasterCard της Eurobank. Για να δούμε αν θα μου control το capital... :P

Δημοσ.

όχι οτι έχει σημασία αφού οι περισσότεροι δεν μπορούμε να πάρουμε,αλλά μου βγάζει 89 λίρες τελική τιμή που είναι 125ευρώ.

Έκανα κάτι λάθος;

Δημοσ.

Εμένα μου βγήκε τελική τιμή 84.42GBP με τα μεταφορικά. Επέλεξα να πληρώσω σε GBP αντί να αφήσω την Amazon να μου κάνει τη δική της μετατροπή συναλλάγματος GBP->EUR. Το αφήνω αυτό στην τράπεζά μου (η Eurobank χρεώνει γι' αυτό fixed ποσό 2,50€ ως γνωστόν). Από το confirmation email:

Item Subtotal: £63.99 Postage & Packing: £4.64   Total Before VAT: £68.63 VAT: £15.79     Order Total: £84.42

Η Google λέει περίπου 119€. Λίγο παραπάνω θα είναι στην πράξη.

• Like 1
Δημοσ.

Ανέβηκε η τιμή από τις £76.79 στις £81.58, Στην δικιά μου παραγγελία βλέπω £84.42 τελική.

Να αλλάξω τον τίτλο στην νέα τιμή ή να βάλω [ΤΕΛΟΣ]?

Δημοσ.

Φτου,αν καποιος παραλαβει και δεν τον θελει..Εδω ειμαι :P

Δημοσ.

Φτου,αν καποιος παραλαβει και δεν τον θελει..Εδω ειμαι :P

Επειδη ανεβηκε 5 ευρω δεν το αγοραζεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...