voltmod Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Πριν λίγο καιρό διέρρευσαν renders των νέων Nexus 6 και Nexus 5 που θα κατασκευάσουν σε συνεργασία με την Google, οι εταιρείες Huawei και LG αντίστοιχα. Μόλις πρόσφατα ωστόσο "ανέβηκε" και η πρώτη φωτογραφία, που αποκαλύπτει την "πλάτη" του Nexus 5 της LG στον λογαριασμό Twitter του γνωστού Marques Brownlee. Δεν έχουν γίνει γνωστά και πολλά στοιχεία για τον εξοπλισμό και τα χαρακτηριστικά των δύο νέων συσκευών Nexus, ωστόσο γνωρίζουμε ότι και οι δύο διαθέτουν υποδοχή USB Type-C, αισθητήρα σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων καθώς και δύο ηχεία στην πρόσοψη. Το Nexus 6 αναμένεται να διαθέτει οθόνη με διαγώνιο από 5,5 έως και 6,0 ίντσες ενώ το Nexus 5 αναμένεται να διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 5,2 ιντσών. Από την φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Twitter από τον Marques Brownlee μαθαίνουμε επίσης ότι η κύρια κάμερα του Nexus 5 συνοδεύεται από dual-tone LED flash και μάλλον από laser focus. Site: GSMArena Site: GSMArena Site: Marques Brownlee
nikchris Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Άθλια και η κάμερα που εξέχει άθλιος και ο fingerprint reader με το ασημένιο δαχτυλίδι. Να δούμε τι θα λέει από μπαταρία και κάμερα. 1
GioMak Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα!Γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το nexus 5?
mihanobios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δεν νομίζω και ευχομαι να μην είναι πανω από 400€
voltmod Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα! Γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το nexus 5? Νομίζω από Οκτώβριο.
coffeex Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι δεν «χτυπά» καθόλου καλά στο μάτι.
bahamut zero Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 ελπιζω σε καλη τιμολογηση (οχι σαν το nexus 6 της moto) για να αντικαταστησω το nexus 5 που εχω τωρα. Το protruding lens δε με ενοχλει αρκει να ειναι καλη η καμερα
lndarkedss Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Είπα να σχολιάσω...αλλά άστο καλύτερα android συσκευές Άντε και καλές πωλήσεις εύχομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα