Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

edit: Αγόρασα τελικά το corsair cx750 στα 95 euro από γνωστό
εχω μια απορια ομως σχετικά με τα 2 8pin καλόδια του τροφοδοτικού! η ερώτιση μου ειναι στο 6ο ποστ!

---------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα στην ομαδάρα!
pc :
επεξ. i7-950

motherboard Gigabyte GA-X85-USB3

κάρτα γραφικών Gigabyte geforce gtx 780 windforce ghz eddition

6gb ram

3 HHD

6 ανεμιστίρια 120cm

τροφοδοτικό cooler master 600w

το pc είναι 5 χρόνον εκτος τις κάρτας γραφικών που είναι 1χρόνον

πριν απο 2-3 χρόνια στο στροφοδοτικο αρχισε να χτυπάει ο ανεμιστήρας τακ τακ τακ. είδα πως κάτω από το ανεμιστηράκι του psu έχει ένα σίδερο οπου χτυπούσε εκεί! μιας και δεν είχα κάποιο θέμα παρα μονο τον θόρυβο γύρισα ανάποδα το σίδερο και όλα ήταν μια χαρά! πέριση έβαλα την gtx 780 ξέροντας ότι είμαι στο όριο αλλα πραγματικά όσο FULL load και να είχα όσες ώρες και να έπαιζα δεν είχα ποτε θέμα ούτε από θεμοκρασία του τροφοδοτικού ούτε ρευμάτων και τα λοιπά! ξαφνικά πριν 2 μέρες άρχισε πάλυ το τροφοδοτικό να κάνει τακ τακ τακ με ορισμένες φορες να σταματάει το τακ τακ και να ξεκινάει μετά από ώρες! σήμερα λοιπόν ενώ έπαιζα sleeping dogs έκανε επανεκκίνηση το pc! όταν άνοιξε ξαναμπήκα στο game και σε 2-3 λετπά έσβησε το pc μη ανοίγοντας! αφού έβγαλα μπρίζα και περίμενα 1 λεπτό το pc ξαναπήρε! οποτε θεωρώ αναγκαστικά πάω για τροφοδοτικό μιας και το καημένο έφτασε στο όριο του!!

η ερώτηση μου τι τροφοδοτικό να πάρω? δεν έχω ιδέα ούτε από μάρκες ούτε από ονομασίες! το θέμα μου είναι πως το επείγομαι και το μονο μαγαζί που μπορώ να βρώ ανοιχτό να το πάρω άμεσα είναι το πλαίσιο! επίσης δεν μπορώ να διαθέσω πάνω από 100-120 euro!

αν κάποιος θα μπορούσε να με βοιθίσει θα το εκτιμούσα πολύ!! ευχαριστώ!

Επεξ/σία από PhantoM47
Δημοσ.

Εφόσον είναι από Πλαίσιο αναγκαστικά η αγορά κοίτα σε αυτό για μένα:

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-PSU-CS650M-80-kai-Gold-Modular-CP-9020077-EU.htm

Μεγαλύτερο psu σίγουρα δεν χρειάζεσαι και εγώ κοιτάω να είναι τουλάχιστον 80+ gold πάντα το τροφοδοτικό...

Δημοσ.

Δυστυχως δεν εχει το Πλαισιο καλα τροφοδοτκα στην σχεση τιμης-αξιας για να σου προτεινω.Αν ηθελες απο αλλο καταστημα υπαρχει μεγαλη ποικιλια,αντιθετα στο Πλαισιο υπαρχει πενιχρη ποικιλια και ειναι υπερτιμημενα.

• Like 3
Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις παίδες! εγώ έλεγα για 750w για να είμαι σίγουρος λέτε δεν αξίζει e? κοιτούσα αυτά τα 2 :
1) http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-PSU-CXM-750W-80-Bronze-CP-9020061-EU.htm

&

2)http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-Builder-Series-CX750-750W-PSU-80-Bronze-CP-9020015-EU.htm

μου προτείνεται καλύτερα να περιμένω 2-3 μέρες και να "πραγιλω" κάποιο άλλο από το internet? (skroutz)?
αν ναι πιο μου προτείνεται? κύριος μακρά μιας και δεν έχω ιδέα πια είναι πιο καλή και αν οι θύρες του τροφοδοτικού φτάνουν για τα πράγματα που έχω στο pc!

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες πήρα τελικά το corsair cx750 στα 95 euro από γνωστό!
έχω μια αποριουλα όμως αν ξέρει κάποιος να μου την λύσει:
η gtx 780 παίρνει 2 8pin (6+2) σαν τροφοδοσία! το τροφοδοτικό αυτό που πήρα έχει 2 τέτοιες παροχές που τα καλώδια τους όμως βγαίνουν διπλα! dld βγάζει ένα καλώδιο σε 8pin(6+2) και πάνω από αυτό βγάζει και δεύτερο 8pin(6+2). από 1 παροχή dld έχω ένα καλώδιο που βγάζει σε 2 8pin(6+2). είναι καλύτερο να συνδέσω την κάρτα γραφικών πάνω σε ένα τέτοιο καλώδιο η να χρησιμοποίση από 1 8pin(6+2) του κάθε καλωδίου μιας και το τροφοδοτικό έχει την δυνατότητα να βγάλει 2 τέτοια καλώδια? (στην ουσία στο σύνολο βγάζει 4 x 8pin(6+2) ) ελπίζω να μην σας μπέρδεψα :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...