Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Εχω ενα παλιο κινεζικο ταμπλετακι με προβλημα στο digitizer ("phantom touch", αναγνωριζει αγγιγματα χωρις να το ακουμπαω), οποτε σκεφτηκα οτι ο μονος τροπος για να μπορεσω να το εκμεταλλευτο εστω και λιγο (μιας και ψιλοσερνεται), ειναι να απενεργοποιησω την αφη, και να το χρησιμοποιησω με ποντικι και πληκτρολογιο. Ψαχνω λοιπον, touch blockers, αλλα ολοι οσους βρηκα, μπλοκαρουν μαζι και το ποντικι/πληκτρολογιο (ο κερσορας κινειται κανονικα, αλλα δεν μπορω να κανω κλικ). Εχετε μηπως υπ'οψιν σαν καποιο app/tweak ή γενικα τροπο με τον οποιο να μπορω να απενεργοποιησω την αφη, και να χρησιμοποιησω το ταμπλετ με τα συνδεδεμενα περιφερειακα; 

Ευχαριστω εκ των προτερων,

Κων/νος

• Like 1
Δημοσ.

Εδω ισως σε βοηθηση: http://www.insomnia.gr/topic/477489-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CE%B5-tablet/

Και αυτα ειναι τα apk

Touch Blocker / Disable Touch

UnTouch - Baby Touch Blocker

Touch Blocker

• Like 1
Δημοσ.

Εδω ισως σε βοηθηση: http://www.insomnia.gr/topic/477489-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CE%B5-tablet/

Και αυτα ειναι τα apk

Touch Blocker / Disable Touch

UnTouch - Baby Touch Blocker

Touch Blocker

ευχαριστώ για την απαντηση! α εχω δοκιμασει και τα τρια προγραμματακια, αλλα κανενα δεν αφηνε ενεργο το ποντικι :/

• Moderators
Δημοσ.

θεωρω χωρις να ξερω οτι δεν δουλευει ουτε το ποντικι διοτι μαλλον το ποντικι δουλευει παλι σαν να πατας την οθονη οποτε απανεργοποιοντας την αφη δεν δουλευει ουτε αυτο. Αυτο που εννοω γιατι το γραψα καπως ειναι σαν να πεις σε μενα (εγω ειμαι το "ποντικι") να πατησω την οθονη ενω εχεις απενργοποιηση την αφη και να σου πω οτι δεν πατιεται σε μενα. Λογικο αφου η αφη ειναι κλειστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...