Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχω και αδειάσει τελείως αλλα αυτο το κολπακι να το ξαναανοιξω να αδειάσει και η λιγοστή μπαταρία δεν το εχω δοκιμάσει. Θα το κανω σήμερα να δω.παιδια ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις!

Δημοσ.

Κατάλαβα..Εχει αρκετή δουλεια για εμενα

που δεν ασχολούμαι πολυ με αυτα.Αυτες τις μέρες εχω διαβάσει οτι θα παρει τη lollipop και σκέφτομαι να περιμένω να τη βαλω μηπως με την αναβάθμιση ξεκολλήσει.

απλα επειδη ειναι root δεν ξερω αν θα σου κανει την ενημερωση On the air.στο xperia go απο την στιγμη που εγινε Root και να βγαινε νεο software μου λεγε οτι λογω ξεκλειδωτου boot loader οτι δεν μπορει να την παρει.τελικα την περασα με το emma που οπως ειπα πιο πριν ειναι προγραμμα που του περνας official rom ειτε εχει Custom rom πανω ειτε απλα ξεκλειδωτο boot loader.αλλα δεν δινουν ολες οι εταιρειες τετοιο προγραμμα.οποτε ισως χρειαστει να κλειδωσεις παλι τον boot loader για να την παρει ειτε να πρεπει να την κατεβασεις και να την περασεις εσυ.ναι θα σου λεγα να περιμενεις λιγακι.ακομα και να χρειαστει να πειραξεις boot loader θα σε βοηθησουν τα παιδια εδωμεσα και θα βγει ακρη για να περασεις την Lollipop.ενταξει ειναι δυσκολο για καποιον που δεν ξερει αλλα δεν ειναι και πυρινικη φυσικη.και εγω δεν ηξερα και με λιγο ψαξιμο ολα οκ.απλα θελει λιγο προσοχη μην το brickarei Κανεις και μετα τρεχει να φτιαξει και αυτο.γενικοτερα ολα φτιαχνονται

Lentmia εαν το αφησεις να αδειασει ΤΕΛΕΙΩΣ και μετα να το βαλεις να φορτισει;(οταν κλεισει ξανανοιξε αλλη μια μεχρι να αδειασει και η λιγοστη μπαταρια που απεμεινε!)

στην μπαταρια παλι θα μεινει κατι απλα δεν θα ανοιξει το κινητο.θα του αναβει το λαμπακι οτι  Low battery.γενικα δεν αφηνουν να αδειασει τελειως η μπαταρια για να μην πεσει πολυ χαμηλα η ταση και μετα υπαρχει προβλημα στην φορτιση και δεν μπορει να φορτισει.

Το εχω και αδειάσει τελείως αλλα αυτο το κολπακι να το ξαναανοιξω να αδειάσει και η λιγοστή μπαταρία δεν το εχω δοκιμάσει. Θα το κανω σήμερα να δω.παιδια ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις!

Υπαρχει και περιπτωση να μην ανοιξει και να πρεπει να το συνδεσεις παλι στο ρευμα.αλλα δεν το βλεπω να αλλαζει κατι αλλα try it.

στο δικο μου Lg g4c οταν το γεμιζω τελειως ειτε κλειστο ειτε ανοιχτο μηδενιζουν.καποια στιγμη δεν μου ειχαν μηδενισει αλλα ισως να μην το ειχα γεμισει τελειως για αυτο.στην αρχη νομιζα οτι ηταν επειδη δεν το ειχα κλεισει αλλα δεν παιζει ρολο απο οτι καταλαβα.

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα..Εχει αρκετή δουλεια για εμενα

που δεν ασχολούμαι πολυ με αυτα.Αυτες τις μέρες εχω διαβάσει οτι θα παρει τη lollipop και σκέφτομαι να περιμένω να τη βαλω μηπως με την αναβάθμιση ξεκολλήσει.

Αν παρει Lollipop με root που ειναι θα πρεπει να την φλασαρεις μονος σου.

Με ΟΤΑ ερχεται μονο αν ειναι stock η rom(χωρις root)

Δημοσ.

αυτο του γραψα και εγω.απλα επειδη μπορει να τον παιδεψει να την περασει και μπορει να μην το θελει root οποτε να εχει τα updates ετοιμα νομιζω οτι μπορει να ξανακλειδωσει τον boot loader οποτε να περναει Updates με το ota κανονικα

• Like 1
Δημοσ.

Στο δικό μου κινητό αν η φόρτιση δεν φτάσει στο 100% η έστω στο 90% δεν μηδενίζουν τα στατιστικά.Εψαξα στις εφαρμογές μήπως υπάρχει κάποια που να σχετίζεται μήπως έσβηνα τα cache και να μηδένιζε αλλά δεν βρήκα κάτι.

Πάντως όταν χρειάστηκε να κάνω hard reset μηδενίστηκαν.Πως γίνεται να έκανες hard reset και να μην μηδενίστηκαν? :huh:

Το πιο απλό θα ήταν να εχει επιλογή μηδενισμού.

Δημοσ.

Στο hard reset που εκανα μηδενιστικαν απλα μετα συνεχίστηκε το ίδιο πρόβλημα δηλαδή η μετράει τους χρόνους ασταμάτητα ασχετα αν φορτίζει 100%.Παραδειγμα στα στατιστικά της on screen shot μου γράφει οτι ειναι ανοιχτη 35 ώρες που ειναι και ο χρόνος που εχει παραμεινει ανοιχτή απο το hard reset.

Δημοσ.

Στο δικό μου κινητό αν η φόρτιση δεν φτάσει στο 100% η έστω στο 90% δεν μηδενίζουν τα στατιστικά.Εψαξα στις εφαρμογές μήπως υπάρχει κάποια που να σχετίζεται μήπως έσβηνα τα cache και να μηδένιζε αλλά δεν βρήκα κάτι.

Πάντως όταν χρειάστηκε να κάνω hard reset μηδενίστηκαν.Πως γίνεται να έκανες hard reset και να μην μηδενίστηκαν? :huh:

Το πιο απλό θα ήταν να εχει επιλογή μηδενισμού.

σωστο αυτο.για αυτο και μια φορα δεν ειχα δει μηδενισμα στις τιμες επειδη δεν το ειχα γεμισει 100 τις 100.οποτε το γραφημα απλα εδειχνε οτι πηγε η μπαταρια μεχρι το 80 και μετα κανονικα οτι ξαναπεφτε.

Στο hard reset που εκανα μηδενιστικαν απλα μετα συνεχίστηκε το ίδιο πρόβλημα δηλαδή η μετράει τους χρόνους ασταμάτητα ασχετα αν φορτίζει 100%.Παραδειγμα στα στατιστικά της on screen shot μου γράφει οτι ειναι ανοιχτη 35 ώρες που ειναι και ο χρόνος που εχει παραμεινει ανοιχτή απο το hard reset.

περιμενε για Update υποχρεωτικα η βγαλε το Root

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...