lentmia Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα εχω εδω και 2 βδομάδες ενα umi emax. Το θεμα που εχω ειναι οτι οταν κανει πλήρης φόρτιση δεν μηδενιζουν τα στατιστικά της μπαταρίας.Δηλαδη το βγαζω απο τη πριζα και αυτο συνεχίζει να μετραει τις ωρες που ηταν πριν. Η οθονη ας πουμε μου εχει φτασει 25 ωρες. Εκανα επαναφορά εργοστασιακων μηδενιστικαν αλλα παλι το ιδιο μετρανε χωρις διακοπη μετα το φορτισμα 100%.Καμια ιδεα κανεις; ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 το εκανες Reboot?Μηπως αλλαξει κατι?γιατι νομιζω προσεξα κατι παρομοιο στο lg
lentmia Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ναι έκανα και reboot και επαναφορά εργοστασιακων που γράφω και διάφορα calibration μπατατιας με καποιες εφαρμογές αλλα τίποτα..
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 δεν νομιζω οτι εχει να κανει με την μπαταρια την ιδια αλλα ισως με το software.
lentmia Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ναι αυτο πιστεύω και εγω.. Επειδη το τηλέφωνο ειναι root σκέφτομαι μηπως μπορω να μπω με κάποιον file manager στη μπαταρία και να διαγραψω κατι αλλα δεν εχω ιδεα τι και αν γίνεται..
saruman123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Βγαλε την μπαταρια για 30' δευτερ. και μετα ξανα βαλτην.
lentmia Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δεν βγαίνει δυστυχώς.. Ειναι ενσωματωμένη γι'αυτό εχω απογοητευτεί..
saruman123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Τοτε το μονο που σου μενει ειναι ενα hard reset αφου πρωτα κανεις ενα backup γιατι θα χασεις τα παντα.
lentmia Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Εκανα και hard reset αλλα τίποτα. Μηδενιστικαν και μετα συνεχισαν το ίδιο δηλαδη το φορτιζω 100% το βγαζω απο τη πρίζα και αυτο συνεχίζει να μετράει απο πριν το φορτισμα.Το εχω φορτισει ανοιχτό το εχω φορτισει κλειστό γενικά με όλους τούς τρόπους αλλα τίποτα.. Εκει κολλημενα τα στατιστικά μετράνε ασταμάτητα απο το τελευταίο hard reset..Το εχω γκουγκλαρει γενικα αλλα δεν εχω δει κανενας αλλος να το εχει πάθει.
saruman123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μονο αν εβγαζες την μπαταρια θα ειχε ξεμπλοκαρη. Αλλα αφου δεν βγαινει και εχεις κανει ολα τα αλλα και δεν γινεται τιποτα το τελευταιο που σου μενει ειναι να φλασαρης την rom.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Ναι αυτο πιστεύω και εγω.. Επειδη το τηλέφωνο ειναι root σκέφτομαι μηπως μπορω να μπω με κάποιον file manager στη μπαταρία και να διαγραψω κατι αλλα δεν εχω ιδεα τι και αν γίνεται.. Πριν το root στο εκανε?το θες υποχρεωτικα με root?καλα γιατι θες τοσο πολυ τα στατιστικα.σπανια τα κοιταω και πιο πολυ οταν παρω ενα νεο κινητο.μετα who cares:P εχεις βαλει Custom rom ή απλα root?τελευαια εκδοση Official's rom εχεις? 1
lentmia Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Βασικα το πηρα και ηταν root..εγω το ανοιξα πρώτη φορά φορά και ηταν ρουταρισμενο.Δεν εχω ασχοληθεί καθολου με αλλες ρομ και φλασαρισματα αφου δεν το εχω και πολυ. Οχι δεν τρελενομαι τοσο πολυ για τα στατιστικά..Αν βρω λυση βρηκα αν οχι το ξεχνάω δεν ειναι κατι ενοχλητικό εξάλλου στη λειτουργία του τηλεφώνου απλα λεω μηπως ειναι κατι απλό το οποιο δρν γνωρίζω αλλά φαίνεται οτι ειναι καποιο προβλημα με οχι ευκολη λυση αρα το ξεχνάω
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 θα μπορουσες να δοκιμασεις να κλειδωσεις τον boot loader ξανα αλλα θα μπλεξεις χωρις λογο.και μετα να το κανες κανα hard reset ή να ξαναπερναγες την official rom.απλα ναι μπορει να ειναι λιγο σπασιμο νευρων αμα δεν καταπιανεσαι με αυτα.πχ στο δικο μου για να περασω Custom rom που ηθελα εφαγα αρκετες ωρες μεχρι να δω πως παιζει το ολο συστημα.το καλο ειναι οτι η sony ειχε προγραμμα για Full restore της rom ακομα και αν το ειχες κανει Root οποτε ηταν πιο ευκολο.δεν χρειαστηκε δηλαδη να κλειδωσω boot loader γιανα μην ειναι root ωστε να κανω recovery.
lentmia Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Κατάλαβα..Εχει αρκετή δουλεια για εμενα που δεν ασχολούμαι πολυ με αυτα.Αυτες τις μέρες εχω διαβάσει οτι θα παρει τη lollipop και σκέφτομαι να περιμένω να τη βαλω μηπως με την αναβάθμιση ξεκολλήσει.
olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Lentmia εαν το αφησεις να αδειασει ΤΕΛΕΙΩΣ και μετα να το βαλεις να φορτισει;(οταν κλεισει ξανανοιξε αλλη μια μεχρι να αδειασει και η λιγοστη μπαταρια που απεμεινε!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα