Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα, εχω ενα θεμα με την asus x99 deluxe και πρεπει να την στειλω στην Asus για αντικατασταση αλλα δεν εχω το καπακι του socket για να την στειλω (ξερω οτι θα την απορριψουν μονο και μονο γιατι δεν εχει το καπακι) μπορει καποιος να βοηθησει στο να βρεθει ισως ενα καπακι;

ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

α.απο το καταστημ που την πηρες δεν μπορεις να την αλλαξεις?στην asus σου λεει για shipping cap για την cpu υποχρεωτικα?

Δημοσ.

την αγορασα απο το ebay με μεταπωλητη στην Αμερικη. περιμενω email απο το τεχνικο τμημα να μου πει σιγουρα αλλα σε παλαιοτερες περιπτωσεις ειχα ενημερωση απο την Asus οτι χρειαζεται απαραιτητως το shipping cap αν ειναι να παει στο service!

Δημοσ.

ειναι λιγο χαζομαρα διοτι αμα πακεταριστει καλα δεν εχει θεμα να στραβωσει Pin αν μπει σε καποιο σκληρο κουτι απεξω και μεσα με την αντιστατικη τσαντα.

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλες φορες που οι εταιρειες βαζουν γελοιους ορους και προυποθεσεις για να αποφυγουν την εγγυηση στα προιοντα τους! εννοειτε οτι με ενα καλο πακεταρισμα δεν θα ειχαν προβλημα τα pinακια αλλα.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...