PaulThePlant Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα, εχω ενα θεμα με την asus x99 deluxe και πρεπει να την στειλω στην Asus για αντικατασταση αλλα δεν εχω το καπακι του socket για να την στειλω (ξερω οτι θα την απορριψουν μονο και μονο γιατι δεν εχει το καπακι) μπορει καποιος να βοηθησει στο να βρεθει ισως ενα καπακι; ευχαριστω εκ των προτερων!
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 α.απο το καταστημ που την πηρες δεν μπορεις να την αλλαξεις?στην asus σου λεει για shipping cap για την cpu υποχρεωτικα?
PaulThePlant Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 την αγορασα απο το ebay με μεταπωλητη στην Αμερικη. περιμενω email απο το τεχνικο τμημα να μου πει σιγουρα αλλα σε παλαιοτερες περιπτωσεις ειχα ενημερωση απο την Asus οτι χρειαζεται απαραιτητως το shipping cap αν ειναι να παει στο service!
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 ειναι λιγο χαζομαρα διοτι αμα πακεταριστει καλα δεν εχει θεμα να στραβωσει Pin αν μπει σε καποιο σκληρο κουτι απεξω και μεσα με την αντιστατικη τσαντα.
PaulThePlant Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Υπαρχουν πολλες φορες που οι εταιρειες βαζουν γελοιους ορους και προυποθεσεις για να αποφυγουν την εγγυηση στα προιοντα τους! εννοειτε οτι με ενα καλο πακεταρισμα δεν θα ειχαν προβλημα τα pinακια αλλα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα