Salamander Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα. Θέλω να φτιάξω ένα Η/Υ για gaming, οπότε θα ήθελα να μου φτιάξετε μια σύνθεση. Ευχαριστώ.Ποσό που διαθέτουμε : 1000 Χρήση υπολογιστή : Internet, βαρύ gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΚανέναΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. ΝαιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Μόνο πληκτρολόγιοΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). e-shop.grΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? e-shop.grΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ΌχιΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι
k_skidrow Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Οταν εννοεις βαρυ gaming πανω κατω τι παιχνιδια παιζεις;
Salamander Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Οταν εννοεις βαρυ gaming πανω κατω τι παιχνιδια παιζεις; Witcher 3, Csgo, WoW, Lol, SC2, Far Cry 4 και γενικός ότι καινούργιο βγαίνει. Περιμένω και το καινούργιο Assassin's Creed.
omghi2u Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Βαρυ gaming Eμενα προσωπικα με επιασε η μεση μου... πολλα κιλα gaming λεμε.
mayrozjack Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Τροφοδοτικό + κουτί + οθόνη = 300-400 ευρώ, για ένα οποιοδήποτε αξιοπρεπές μηχάνημα. Με τα άλλα 6-7 κατοστάρικα δεν παίρνεις τίποτα που να σε πάει πολύ μακριά για "βαρύ" gaming όπως λες. (Ως "βαρύ gaming" ερμηνεύω το: "περιμένω να παίξω το AC: Syndicate χωρίς να χάνω ούτε μισό frame"). Το LoL πάντως βαρύ παιχνίδι δεν το λες. Το έχω παίξει σε laptop me Core2Duo, 2GB RAM και nVidia mobile GPU, απολύτως ικανοποιητικά.
parlapipas25 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Αν δεν ηταν η οθονη στο μπατζετ,κουτσα στραβα κατι θα γινονταν μονο για tower. Αν θες "βαρυ gaming" μαζι με οθονη θες κανα 1300αρι.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα