Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επρεπε και τα πληκτρα να ειναι αφης σαν κομματι μιας 3ης οθονης. Ισως ομως και ενα flip phone οπου καθε οψη, της καθε πλευρας να ηταν ψηφιακη οθονη να ταν κατι καλο. Ισως ομως και οχι δε ξερω. Γιατι δε τα βαγζουμε ολα και οτι πουλησουμε

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ξερω για εσας αλλα εγω το βρισκω πολυ ευρηματικο.

Μπορει να μην το παρω ποτε (εφοσον κυκλοφορησει εδω) αλλα σαν ιδεα μ αρεσει.

Δημοσ.

Δε πα να λέτε ότι θέλετε iphone lovers που έχει μείνει σε ενα σημείο. Καινούργια πράγματα βγάζουν όλοι εκτός την apple. Nokia samsung htc xiaomi oppo πάνε μπροστά εσείς καθίστε με τον ποποτα.

Γιαυτο και η Apple ειναι η μονη με σοβαρα κερδη σε σχεση με τις αλλες εταιριες που αναφερεις. Επισης τι καινουργια πραγματα εχει βγαλει Htc,Nokia(που πλεον ειναι Microsoft)και η Samsung??

• Like 1
Δημοσ.

Aν και λάτρης των vintage τα υβρίδια δεν μου άρεζαν ποτέ.Γενικά είναι δύσκολο να παντρέψεις επιτυχώς το ''παλιό'' με το ''καινοτόμο-καινούριο''. Τέτοιες συσκευές μου θυμίζουν το  xperia play που πήγε να συνδυάσει smartphone με psp και απέτυχε παταγωδώς μαζί με όλη την πλατφόρμα και τα υποτιθέμενα παιχνιδία του psp που θα κυκλοφορούσαν για τη συσκευή ! Και αυτό φυσικά είναι μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα υβριδικών συσκευών που απέτυχαν και έμειναν στην ιστορία ως πατάτες των εταιριών ! 
Υ.Γ Προσωπικά το βρίσκω πολύ δειλό ως μοντέλο από πλευράς samsung..Το ίδιο σκέφτηκα και προχθές που είδα το νέο αξεσουάρ της samsung για το s6/edge με φυσικό qwerty keyboard να κουμπώνει και να καλύπτει με ασχήμια τον χώρο του touch ui keyboard.Το να δείχνεις δειλία να προχωρήσεις και να βγάλεις κάτι που θα εντυπωσιάσει πολλούς και θα το μισήσουν αρκετοί είναι καλύτερο από το να γυρίζεις στο σίγουρο έδαφος των παλιών flip συσκευών με φυσικό πληκτρολόγιο.Πόσο μάλλον να συνδυάζεις smartphone με πληκτρολόγιο 1abc 2def 3ghi... . Και μόνο που σκέφτομαι την επιστροφή του Τ9 φρικάρω !  :shock:  :ph34r:  :ph34r:  :eek:  :shifty:

Δημοσ.

2gb ram + android = απιστευτο κολλημα...

Έχω "κινέζικο" κινητό με 2 πυρήνες και 512mb ram καθώς και android 4.2.2 φορτωμένο με αρκετές εφαρμογές και δεν έχει κολλήσει στιγμή. Τι κάνω λάθος; Teach me sensei..

Δημοσ.

Έχω "κινέζικο" κινητό με 2 πυρήνες και 512mb ram καθώς και android 4.2.2 φορτωμένο με αρκετές εφαρμογές και δεν έχει κολλήσει στιγμή. Τι κάνω λάθος; Teach me sensei..

Δοκίμασε να τρέξεις κάτι απαιτητικό και τα λέμε ! Αν ανοίξει φυσικά η εφαρμογή ! Αλλά βέβαια το ξέχασα..Όταν πας να κατεβάσεις κάτι απαιτητικό για την συσκευή σου από το google play σου πετάει ένα ωραιότατο ''άκυρο''  ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί στην συσκευή σας !  Κι αν πάλι περαστεί η εφαρμογή δεν boot-άρει καν !

Δημοσ.

Κι εγώ προχτές είδα τον Άγιο Βασίλη πάνω στο έλκηθρο αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

Δημοσ.

Δεν είπα οτι το έχω για gaming (δεν είναι άλλωστε αυτός ο λόγος ύπαρξης των κινητών ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ), είπα ότι μπορείς να κάνεις την δουλειά σου μια χαρά...Όποιος θέλει μπορεί να δώσει άλλα 850€ και να πάρει το iphone6. Εγω κάνω την δουλειά μου μια χαρά. Και κινητά με 1gb ram είχα πρίν και τα έκανα όλα. Και 8gb να είναι η ram αν τα υπόλοιπα είναι για τον πέοντα, άστο.. Επίσης η ταχύτητα της ραμ (ddr2-ddr3), αλλά τι λέω, είναι ψιλά γράμματα αυτά..

Δημοσ.

1gb ειναι μια χαρα για android ειπαμε αν θελω gaming περνω Η/Υ που ηδη εχω κατα τα αλλα το nexus 5 δε φευγει μακρια μου για καιρο ακομα,εκτος αν εχεις τα bloatware και εχεις κανα s3 με τις μα..κιες της smasung η αντιστοιχα της htc lg κλπ,μαπα το samsung btw αν θελω τετοιο κινητο κανα 8210 θα χω σιγα μη δωσω για αυτο τοσα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...