Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά όταν περνάω κάτι για να κάνω μια δουλειά και μετά διαγραφή, όχι. Αλλά να πω την αμαρτία μου, ναι. Έχει κανένα χρόνο που πραγματικά κάθομαι και διαβάζω τα πάντα. Έχω αρχίσει και υποψιάζομαι αυτό που φωνάζουν όλοι. Ότι μας κλέβουν νόμιμα όλους..

Με τι πατάμε όλοι μας I Agree και το τι τέρατα λέει εκεί μέσα, έχω φρίξει. Όσο διαβάζω, τόσο θέλω να κρυφτώ σε μια σπηλιά κάτω από το πάπλωμα σε μια γωνία και να μην βγω ποτέ :P

..και προσωπικά να το έλεγες, δεν θα υπήρχε πρόβλημα ;)

Η συνηθεια του next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next-next... :D

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άστα να πάνε... και το αστείο είναι ότι όταν σου ζητάνε φίλοι/συγγενείς να φτιάξεις το μηχάνημα γιατί κάτι έχει, συνήθως είναι από τα ότι να 'ναι που περνάνε πατώντας next και agree σε όλα! :P

• Like 2
Δημοσ.

Επειδη προσωπικα τα 7 συνεχιζω καθε μερα να τα αναλυω λογω 10...σου το λεω μετα βεβαιοτητας οτι αυτο που γινεται στα 10 ΔΕΝ υπαρχει ουτε μια στο εκ στα 7.

Την δουλεια την κανουν τα metro apps(που δεν υπαρχουν στα 7)και η αναζητηση που ειναι συνδεδεμενη με cortana.

Υπαρχουν επισης πολλες αλλες διεργασιες οπως το αυτοματο Update που ΔΕΝ μπορεις να ελεγξεις τι μπαινει και να επιλεξεις.

Πραγμα που στα 7 επισης ΔΕΝ συμβαινει.

Εαν ξεψαχνισεις την δομη των 10(φακελους,temps,metro και διεργασιες που ειναι πολλαπλες των 7 κλπ)γινεται Ο χαμος.

Πραγμα επισης που δεν συμβαινει στα 7.

Στα 7 ΚΑΝΕΝΑ δεν τρωει bandwidth και οτι απενεργοποιεις απενεργοποιειται.

Στα 10...τρεξε κανα directx 12 να ξεχαστεις καλυτερα...

Να μην αναφερω τα hosts που ειναι χιλιαδες.

συμφωνώ ύστερα απο έναν έλεγχο που έκανα

γύρισα πίσω στα 7

• Like 1
Δημοσ.

Με αυτά και με αυτά το skype μου καταστράφηκε.. :cry:

Γιαυτό οποίος θέλει το skype του καλύτερα μην ασχοληθεί με τα παραπάνω.. :shifty:

Δημοσ.

Με αυτά και με αυτά το skype μου καταστράφηκε.. :cry:

Γιαυτό οποίος θέλει το skype του καλύτερα μην ασχοληθεί με τα παραπάνω.. :shifty:

Απο windows που καθε λεπτο συλλεγουν στοιχεια προσωπικα(οτι πληκτρολογεις,ψαχνεις,λες,πατας κλικ,κανεις εγκατασταση κλπ)και μετα να αναγκαζεσαι να βαζεις ενα σωρο μκλς για να τα απενεργοποιησεις περιμενεις να δουλευουν μετα σωστα;

Ιδιαιτερα και με skype που εισαι online με ms.

Ή τα δεχεσαι οπως ειναι και δεν μιλας δεν κανεις τιποτε ή δεν τα βαζεις.

Μια ματια να ριξεις σε ολα αυτα που κυκλοφορουνε θα δεις οτι απενεργοποιουνε και μπλοκαρουν τα ΜΙΣΑ windows. :D

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει ότι η Microsoft μπορεί να τα τα ρυθμίσει ξανά και να περνει δεδομένα αλλά δεν θυμάμαι που...

Με αυτόν τον οδηγό είναι σίγουρο ότι γίνετε δουλειά ή κάνεις δεν ξέρει?

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι να κάνουμε; Δωρεάν λογισμικό έδιναν και κανένας δεν ψιλιάστηκε τίποτα. Καλά κάνουν και κλέβουν τα δεδομένα των ηλίθιων που αναβάθμισαν σε 10άρα. Εγώ έκανα προσπάθεια να το σταματήσω λίγο αλλά όπως φαίνεται τζάμπα.

lol ...Eliot

Πες και για αυτούς που για να "θωρακιστούν" τρέχουν σαν admin οποιοδήποτε .exe βρίσκουν μπροστά τους! 

Και για αυτούς που κόβουν μέχρι και τα επισημα updates του λειτουργικού αλλά μετά γκρινιάζουν που δεν κλείνουν διάφορες τρύπες!

Και για αυτούς που νόμιζαν πως επειδή στα 7, 8 κλπ δεν υπήρχαν επιλογές απενεργοποίησης, δεν υπήρχαν οι αντίστοιχες αποστολές των στοιχείων στην microsoft...

:devil:

• Like 1
Δημοσ.

lol ...Eliot

Πες και για αυτούς που για να "θωρακιστούν" τρέχουν σαν admin οποιοδήποτε .exe βρίσκουν μπροστά τους! 

Και για αυτούς που κόβουν μέχρι και τα επισημα updates του λειτουργικού αλλά μετά γκρινιάζουν που δεν κλείνουν διάφορες τρύπες!

Και για αυτούς που νόμιζαν πως επειδή στα 7, 8 κλπ δεν υπήρχαν επιλογές απενεργοποίησης, δεν υπήρχαν οι αντίστοιχες αποστολές των στοιχείων στην microsoft...

voldemort post incoming

Φοβούνται περισσότερο να δώσουν τα στοιχεία τους στη Microsoft και στη Google, αλλά οι malware coders είναι φιλαράκια τους και δεν τους πειράζει να χρησιμοποιήσουν και λίγο το pc τους για το κοινό καλό (botnet).

seriously, τσάμπα σπαταλάς ενέργεια και μόνο που τους απαντάς.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το σηκώνω λιγακι το θέμα γιατι αυτο το utility: http://www.insomnia.gr/files/file/503-destroy-windows-10-spying/μου μπλοκαρε την πρόσβαση στο ikea.gr!!!! Ενω απο τα rule που εβαλε στο firewall επιανε το range του ip του ikea.gr και δεν περνουσε τιποτα. 

Το αναφέρω, οποτε αν κανεις αλλος αντιμετωπίσει θέμα να ξέρει τι ψάχνει. Κάνετε τον κανονα disable και τελος....

Δημοσ.

Δλδ παρακολούθησες την κίνηση στο δίκτυο σου και είδες ότι έχεις το ίδιο traffic και στέλνεις τα ίδια;

Δημοσ.

Παρατήστε υπολογιστες, κινητα, smart tv, tablets , πατηστε και μια αιτηση θανατου στην εφορία, τρεχάτε να κρυφτείτε σε καμια σπηλιά και αφηστε εμας τους ΄΄ηλίθιους'' που στο κατω κατω δεν εχουμε και τπτ να κρύψουμε να ειμαστε προβατα!!!

Δεν προσέχουμε λιγο τους χαρακτηρισμους λεω εγω....  

• Like 3
Δημοσ.

voldemort post incoming

Φοβούνται περισσότερο να δώσουν τα στοιχεία τους στη Microsoft και στη Google, αλλά οι malware coders είναι φιλαράκια τους και δεν τους πειράζει να χρησιμοποιήσουν και λίγο το pc τους για το κοινό καλό (botnet).

seriously, τσάμπα σπαταλάς ενέργεια και μόνο που τους απαντάς.

Σχολιαζω ΟΤΑΝ και ΟΠΟΤΕ θελω εγω.

Αλλωστε με τον Bil του τα εχω πει ενα σωρο φορες και απαντηση δεν παιρνω.

Συνεπως πιστευει και εχει αποψη σε κατι οπως εχω κι εγω.

Democracy my friend...

Το αν δεν σας αρεσουν αυτα που λεω προβλημα σας.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

πρέπει να πατήσω όλη μαζί την εντολή στο cmd?

αν το κάνω πετάει αυτό το μήνυμα

C:\ProgramData\Microsoft\Diagnosis\ETLLogs\AutoLogger\AutoLogger-Diagtrack-Listener.etl   is not recognized as an internal or external command,

operable program or bat file.

Δημοσ.

Φιλαρακι κατεβασε το spybot antibeacon και το o&o shut up 10 που ειναι portables και κανε τη δουλεια σου ετσι για να μη μπλεκεις. Ειναι και τα 2 πολυ καλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...