xrhstos08 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Καθόλου καλό, κάτω του μετρίου ποιοτικά. Τι μηχάνημα έχεις και πόσα δίνεις φίλε, είναι απαραίτητα αυτά τα στοιχεία για να σου προτείνουμε ένα καλό τροφοδοτικό.Asus h81m-cIntel penteoum g3220(i5 suntoma) 8gb ram kingstone 500gb σκληρό + 120gb ssd Radeon hd6870 Optical driver 6 fan Αυτό είναι το σύστημα μου μέχρι 65-70€
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 https://www.skroutz.gr/s/4184806/CoolerMaster-G550M.html 3
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Θα το αλλαξω σιγουρα τωρα για εγγυηση θα το δω...Παιδιά κάτι σαν και αυτό τι σας λέει καλό? https://www.skroutz.gr/s/5063660/Aerocool-KCAS-600.html απλα αν εχει εγγυηση και μπορεις να παρεις αλλο καντο.αν σου δωσουν το ιδιο ή το πουλας και παιρνεις κατι αλλο ή απλα το κρατας.β.παρε καποια καλη μαρκα αυτην την φορα μελιγα παραπανω λεφτα και οχι κατι σαν αυτα του Link.Οκ καλυτερο απο αυτο που ειχες πριν αλλα οκ μπορεις να παρεις ακομα καλυτερο.η καρδια του Pc ειναι ενα καλο τροφοδοτικο και θα σε γλυτωσει απο πολλα. κοιταξε μου εδιναν αντι για το tx που δεν υπαρχει μου εδιναν το VS στα 60Ε που ειναι κατωτερο ιδια watt ομως εγω αυτο που πληρωσα ειχε 110Ε και μετα απο φασαρια με κοψανε το πιστοτικο με τα 110 και εδωσα +20 και πηρα το RM 650 αν δεν υπηρχε καθολου η σειρα tx εκει οκ θα πρεπει να σου δωσουν κατι στα ιδια watt σε αλλη σειρα αλλα ιδια ποιοτικα.αν απλα δεν ειχαν μοντελο ας σου εδιναν η μεγαλυτερο ή ιδια watt καλυτερη σειρα.αλλα και το πιστωτικο στην αρχικη τιμη μια χαρα ηταν γιατι εχεις την δυνατοτητα να παρεις κατι πολυ καλυτερο αν για καποιο λογο θες. Asus h81m-c Intel penteoum g3220(i5 suntoma) 8gb ram kingstone 500gb σκληρό + 120gb ssd Radeon hd6870 Optical driver 6 fan Αυτό είναι το σύστημα μου μέχρι 65-70€ corsair ,coolermaster,thermaltake τοσες μαρκες γιατι διαλεγεις τι φτηνες και αγνωστες.απλα προσεχε γιατι και στα επωνυμα τροφοδοτικα οι πολλοι φτηνες σειρες δεν ειναι οτι καλυτερο.ναι μεν ειναι μια καλη κατασκευη αλλα low budget κατασκευη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα