xrhstos08 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Γεια σας, Έχω ένα force 600w μισό χρόνο και απο χτες όταν ανοίγω το ρευμε μου κάνει έναν θόρυβο λες και σφυρίζει...πρεπει να ανησυχώ?
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 λογικα ναι αν ειναι απο το τροφοδοτικο.ελπιζω και η πριζα σου να εχει γειωση κανονικα.παρτε ενα καλο τροφοδοτικο.αν στο αλλαξουν προσπαθησε να βαλεις διαφορα να παρεις κατι καλυτερο.
panos0100 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 όχι απαραίτητα συνήθως είναι το λεγόμενο coil whine όταν μια κοληση δεν πατάει καλά κάποιο πηνίο, εγώ όταν είχα το ίδιο θέμα σε ενα corsair το πήγα πίσω και το άλλαξαν αλλά συνήθως δεν το το αλλάζουνε γιατί δεν θεωρείται πρόβλημα
Sheogorath Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Force "600"watt... Αλλαγή χθες!!! Είναι πολύ επικίνδυνο φίλε μου, μάλλον βολταικό τόξο ή coil whine, και τα δυο δυνιτικά επικίνδυνα 4
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 για να ειμαστε σιγουροι αν ειναι Coil whine ή οχι γιατι το Coil whine Κανει λιγο πιο παραξενο θορυβο ας δει εδω https://www.youtube.com/results?search_query=coil+whine+psu πως κανει ενα coil whine να μας πει αν ειναι ετσι.αν ειναι λεπτο το σφυριγμα ή αν απλα εχει αρχισει να καταρεει η συσκευη που αυτο δεν ειναι coil whine.
panos0100 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Εμένα πάντως το corsair tx 650w που είχα ο θόρυβος ήταν έντονος, το πάω στο πλαίσιο, μου λένε δεν είναι τίποτα φτιάχνετε έχει χαλάσει ο ανεμιστήρας, μα λέω ο ανεμιστήρας δεν γυρνάει αν δε φτάσει το 50% της κατανάλωσης, από τις πολλές βρισιές έβαλα ένα 20Ε στην τσέπη για να πάει 130 και πήρα το καινούριο corsair απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ακόμα και σε ποιοτικά τροφοδοτικά μπορεί να γίνουν αυτά, όχι μόνο στις κατώτερες κοινεζιες αλλά και στις ανώτατες 1
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Εμένα πάντως το corsair tx 650w που είχα ο θόρυβος ήταν έντονος, το πάω στο πλαίσιο, μου λένε δεν είναι τίποτα φτιάχνετε έχει χαλάσει ο ανεμιστήρας, μα λέω ο ανεμιστήρας δεν γυρνάει αν δε φτάσει το 50% της κατανάλωσης, από τις πολλές βρισιές έβαλα ένα 20Ε στην τσέπη για να πάει 130 και πήρα το καινούριο corsair απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ακόμα και σε ποιοτικά τροφοδοτικά μπορεί να γίνουν αυτά, όχι μόνο στις κατώτερες κοινεζιες αλλά και στις ανώτατες ανεμιστηρας.καμια σχεση ο θορυβος απο fan με το coil whine.αφου πληρωσες διαφορα μια χαρα.ναι τυγχαινει και σε καλα το βασικο ειναι απλα να στο αλλαζουν Force "600"watt... Αλλαγή χθες!!! Είναι πολύ επικίνδυνο φίλε μου, μάλλον βολταικό τόξο ή coil whine, και τα δυο δυνιτικά επικίνδυνα κανονικα αλλαγη χτες. όχι απαραίτητα συνήθως είναι το λεγόμενο coil whine όταν μια κοληση δεν πατάει καλά κάποιο πηνίο, εγώ όταν είχα το ίδιο θέμα σε ενα corsair το πήγα πίσω και το άλλαξαν αλλά συνήθως δεν το το αλλάζουνε γιατί δεν θεωρείται πρόβλημα απλα η corsair Μπορει να το αλλαξει γιατι ειναι corsair Και οχι deer ουτε force.
panos0100 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 σίγουρα με είπανε στειλτο και στο αλλάζουμε αλλά έχει πολλά έξοδα αποστολής, εε πάλι το 20Ε δεν το γλίτωσα το έδωσα κανονικά τίποτα δεν έπρεπε να πληρώσω γιατί αυτοί μου δίνανε πάλι 650w άλλα με πιο λίγα καλώδια, το eficiency νομίζω, γι αυτό λέω αν ο φίλος έχει εγγύηση μην πάθει το ίδιο και να κυνηγήσει τον νόμο για τις εγγυήσεις γιατί το χουνε παρακάνει
xrhstos08 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Παιδιά έτσι κι αλλιώς ήθελα να το αλλάξω οποτε όλα καλά...απλως ρώτησα τι μπορεί να είναι..
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 σίγουρα με είπανε στειλτο και στο αλλάζουμε αλλά έχει πολλά έξοδα αποστολής, εε πάλι το 20Ε δεν το γλίτωσα το έδωσα κανονικά τίποτα δεν έπρεπε να πληρώσω γιατί αυτοί μου δίνανε πάλι 650w άλλα με πιο λίγα καλώδια, το eficiency νομίζω, γι αυτό λέω αν ο φίλος έχει εγγύηση μην πάθει το ίδιο και να κυνηγήσει τον νόμο για τις εγγυήσεις γιατί το χουνε παρακάνει κανονικα πρεπει να σου δωσουν ιδιο μοντελο ή καλυτερο αλλιως πιστωτικο.να στο αλλαξουν με χειροτερο μοντελο ειναι βλακεια.αν το ιδιο μοντελο εχει βγει σε ενα εκδοση και δινει κατι διαφορετικο εκει ναι δεν μπορεις να πεις οχι.δηλαδη αν το παλιο μοντελο ηταν tx και σου δινουν παλι tx που απλα εχει αλλαξει απο την κατασκευαστρια αυτοι ειναι καλυμμενοι.αλλα αν πανε να σου δωσουν φτηνοτερη σειρα τοτε δεν πρεπει να το δεχτεις.τωρα ναι αν δεν εχουν κατι σε ιδιο πρεπει να σου δωσουν καλυτερο κανονικα.απλα μερικα shops το κανουν σαν πιστωτικο και παιρνεις οτι θες οποτε εκει λες βαζω μια διαφορα και παιρνω κατι καλυτερο.μπερδεμενη ιστορια η εγγυηση παντα. Παιδιά έτσι κι αλλιώς ήθελα να το αλλάξω οποτε όλα καλά...απλως ρώτησα τι μπορεί να είναι.. ακου θορυβο απο Coil whine Να δεις αν ειναι αυτο γιατι μπορει να μην ειναι.αν στο αλλαξουν δωσε διαφορα να παρεις κατι καλυτερο.
xrhstos08 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Θα το αλλαξω σιγουρα τωρα για εγγυηση θα το δω...Παιδιά κάτι σαν και αυτό τι σας λέει καλό? https://www.skroutz.gr/s/5063660/Aerocool-KCAS-600.html
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καθόλου καλό, κάτω του μετρίου ποιοτικά. Τι μηχάνημα έχεις και πόσα δίνεις φίλε, είναι απαραίτητα αυτά τα στοιχεία για να σου προτείνουμε ένα καλό τροφοδοτικό.
gavros10 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 ΟΧΙ AEROCOOL. Σβησε γρηγορα το μηνυμα γιατι θα σε βρισουν Απο thermaltake γυρω στα 60ευρω. 1
panos0100 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 κανονικα πρεπει να σου δωσουν ιδιο μοντελο ή καλυτερο αλλιως πιστωτικο.να στο αλλαξουν με χειροτερο μοντελο ειναι βλακεια.αν το ιδιο μοντελο εχει βγει σε ενα εκδοση και δινει κατι διαφορετικο εκει ναι δεν μπορεις να πεις οχι.δηλαδη αν το παλιο μοντελο ηταν tx και σου δινουν παλι tx που απλα εχει αλλαξει απο την κατασκευαστρια αυτοι ειναι καλυμμενοι.αλλα αν πανε να σου δωσουν φτηνοτερη σειρα τοτε δεν πρεπει να το δεχτεις.τωρα ναι αν δεν εχουν κατι σε ιδιο πρεπει να σου δωσουν καλυτερο κανονικα.απλα μερικα shops το κανουν σαν πιστωτικο και παιρνεις οτι θες οποτε εκει λες βαζω μια διαφορα και παιρνω κατι καλυτερο.μπερδεμενη ιστορια η εγγυηση παντα. ακου θορυβο απο Coil whine Να δεις αν ειναι αυτο γιατι μπορει να μην ειναι.αν στο αλλαξουν δωσε διαφορα να παρεις κατι καλυτερο. κοιταξε μου εδιναν αντι για το tx που δεν υπαρχει μου εδιναν το VS στα 60Ε που ειναι κατωτερο ιδια watt ομως εγω αυτο που πληρωσα ειχε 110Ε και μετα απο φασαρια με κοψανε το πιστοτικο με τα 110 και εδωσα +20 και πηρα το RM 650
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα