Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χευ παιδια εχω ενα lg g2 απο τα Χριστούγεννα και τωρα σκεφτομαι να παω σε ενα μηλοφωνο το 6 πεφτει ακριβο αλλα δεν μου αρεσει εξωτερικά κιολας..οποτε παω σε 5s..το εχει κανεις?αξιζει η αγορα? Με τα μεταχειρισμένα τι παιζει;ευχαριστω εκ των προτέρων..

Δημοσ.

γενικα με τα μεταχειρισμενα προσεχε οτι και να ειναι.γιατι πολλοι δινουν κινητα με διαφορα κουσουρια.επισης γιατι υποχρεωτικα apple>οχι οτι εχω κατι με την εταιρεια δεν καθομαι να βαζω τον ευατο μου σε apple fan ¨η apple hater απλα πολλα λεφτα.υπαρχουν τοσο ωραια κινητα σε ποιο νορμαλ λεφτα.και ειλικρινα  αν ηταν να παρω κινητο δεν θα παιρνα ουτε samsing κτλ.σε κατι πιο απλο αφου ετσι και αλλιως καθε 2-3 χρονια το αλλαζουμε.τωρα πηρα ευτυχως δωρεαν κατα καποιο τροπο ενα Lg g4c που ειναι μια χαρα.αν ηταν να πληρωνα θα περνα κανα Lenovo κτλ.γενικα πανω απο 200-250 ευρω δεν θα πηγαινα σε κινητο.πολλα λεφτα.εξαρτατε βεβαια και τις αναγκες σου.

Δημοσ.

Καταρχας γιατι θελεις να αλλαξεις το g2?

Εχω το I phone 5s και  ειμαι 100% ευχαριστημενος απο αυτο. Ειναι η πρωτη φορα που πας σε λειτουργικο ios?

Και ναι αξιζει η αγορα αλλα τωρα οχι καινουριο καθως εχουν ανεβει οι τιμες στο σκρουτζ λογο cc (δεν μπορουν να φερουν με ανεση  απο ευρωπη).

Φυσικα πωλιουντε  πολλα εδω στο insomnia και πιστευω οτι με καλο ψαξιμο μπορει να βρεις καποιο σε αριστη κατασταση και σε λογικη τιμη..Ενοιετε αποδειξη ολα τα παρελκομενα και ελεγχος του κινητου απο κοντα. Φυσικα κοιτας και αξιολογισεις του πωλητη.

Δημοσ.

απεφυγε αντικαταβολες και διαφορα τετοια ειδικα με ατομα που οι κριτικες ειναι πατο.καλυτερα απο κοντα χερι με χερι και καλο ελεγχο για να μην βρεθεις να κλαις τα λεφτα σου οπως εγινε με αλλους

Δημοσ.

..

Το g2 το αλλαζω απλα για να δοκιμασω κατι αλλο..μηλο δεν ειχα ποτε γτ παντα κοιταγα τους αριθμους..μετα το σ4 καταλαβα πως αμα η εταιρία δεν νιωθει δεν εχει σημασια η ραμ..απλαβη apple ειναι μίλια μπροστα..ξερει να εκμεταλλεύεται την ραμ και τον dual core..χρηση δεν ειναι απαιτητικη να μην κολλαει να ειναι κομψο και οχι παντοφλα..καλη καμερα..σχετικα μικρο γιατι δεν εχω μεγαλα χερια..

Λεω να πουλησω το g2 και να εχω ρευστο για προσφορες..το cc ποτε θα σταματησει;..οι τιμες Σκρουτζ ανεβηκαν 20-30%..

Δημοσ.

..

Το g2 το αλλαζω απλα για να δοκιμασω κατι αλλο..μηλο δεν ειχα ποτε γτ παντα κοιταγα τους αριθμους..μετα το σ4 καταλαβα πως αμα η εταιρία δεν νιωθει δεν εχει σημασια η ραμ..απλαβη apple ειναι μίλια μπροστα..ξερει να εκμεταλλεύεται την ραμ και τον dual core..χρηση δεν ειναι απαιτητικη να μην κολλαει να ειναι κομψο και οχι παντοφλα..καλη καμερα..σχετικα μικρο γιατι δεν εχω μεγαλα χερια..

Λεω να πουλησω το g2 και να εχω ρευστο για προσφορες..το cc ποτε θα σταματησει;..οι τιμες Σκρουτζ ανεβηκαν 20-30%..

κανεις δεν ξερει για το cc>λογικο να ανεβουν οι τιμες.καποιοι ξερουν οτι αφου δεν μπορεις να παρεις απεξω θα παρεις απο ελλαδα.οποτε για να ανεβασουμε τις τιμες να βγαλουμε κερδοςπαραπανω.

Δημοσ.

Θα κατσω με το g2 μου τοτε..μεχρι να μπορω να παρω απο σκρουτζ ή best price..μπορει να δωσω πιο πολλα απο μεταχειρισμενο αλλα θελω να μοιριζει καινουργιλα..ευχαριστω παιδιά..

• Like 1
Δημοσ.

..

Τα άειφον είναι εξαιρετικά γενικά από άποψη λογισμικού και hardware, απλά να υπενθυμίσω (ως χρήστης πολύ ψαγμενη) ότι αν θέλεις να μπορείς να κάνεις τα πάντα και να μη χρειάζεσαι τζέιλμπρεικ συνέχεια και tweaks τοτε παραμένεις σε αντρόιντ. Αν είσαι μέσος χρήστης είναι ιδανικό. 

Δημοσ.

Τα άειφον είναι εξαιρετικά γενικά από άποψη λογισμικού και hardware, απλά να υπενθυμίσω (ως χρήστης πολύ ψαγμενη) ότι αν θέλεις να μπορείς να κάνεις τα πάντα και να μη χρειάζεσαι τζέιλμπρεικ συνέχεια και tweaks τοτε παραμένεις σε αντρόιντ. Αν είσαι μέσος χρήστης είναι ιδανικό. 

Θέλεις να δώσεις μερικά παραδείγματα προβλημάτων που έχεις αντιμετωπίσει σε αυτό το επίπεδο; τι είδους tweaks για παράδειγμα; Τι περιορισμούς έχεις συναντήσει; Και τι εννοείς να κάνεις τα πάντα;

Ρωτάω γιατί μέσα στο επόμενο διάστημα σκοπεύω να αποκτήσω ένα, μάλλον το 6, οπότε να καταλάβω περίπου τι εννοείς μήπως εν τέλει με καλύψει περισσότερο ένα android.

Thanks! :)

PS: Βασικός λόγος που σκέφτομαι την μεταφορά σε ios είναι ακριβώς να μην μπλέξω με διαδικασίες τύπου root, jailbreak, κλπ που πραγματοποιώ σχεδόν σε όλα τα android smartphones που έχω μέχρι στιγμής. Αν αναγκαστώ να το κάνω θα ξενερώσω πολύ. :(

Δημοσ.

Θέλεις να δώσεις μερικά παραδείγματα προβλημάτων που έχεις αντιμετωπίσει σε αυτό το επίπεδο; τι είδους tweaks για παράδειγμα; Τι περιορισμούς έχεις συναντήσει; Και τι εννοείς να κάνεις τα πάντα;

Ρωτάω γιατί μέσα στο επόμενο διάστημα σκοπεύω να αποκτήσω ένα, μάλλον το 6, οπότε να καταλάβω περίπου τι εννοείς μήπως εν τέλει με καλύψει περισσότερο ένα android.

PS: Βασικός λόγος που σκέφτομαι την μεταφορά σε ios είναι ακριβώς να μην μπλέξω με διαδικασίες τύπου root, jailbreak, κλπ που πραγματοποιώ σχεδόν σε όλα τα android smartphones που έχω μέχρι στιγμής. Αν αναγκαστώ να το κάνω θα ξενερώσω πολύ. :(

Κοιταξε σαν εμπηρια χρησης  ουτε προβληματα θα εχεις ουτε κοληματα . Το ios ειναι γρηγορο smooth απλο και ευχρηστο. Οποτε αντικειμενικα δεν χρειαζεται να το πηραξεις. Το θεμα ειναι τι χρηση κανεις εσυ στο κινητο. Εμενα πχ οι εφαρμογες του app store με καλυπτουν 100%. Καποιοι αλλοι ζητανε το παραπαω και κανουν jailbreak για να εχουν καποια εξτρα.  

Η επιλογη ειναι δικη σου. 

Εσυ γενικα τη χρηση κανεις?

Δημοσ.

Θα κατσω με το g2 μου τοτε..μεχρι να μπορω να παρω απο σκρουτζ ή best price..μπορει να δωσω πιο πολλα απο μεταχειρισμενο αλλα θελω να μοιριζει καινουργιλα..ευχαριστω παιδιά..

ναι γενικα εφοσον εχουν ακριβύνει οι τιμες σε καποια πραγματα και εφοσον δεν μπορεις να κανεις και παραγγελια απεξω ευκολα αν σου εχει γυαλισει καποιο διαφορετικο κινητο τοτε μεινε για την ωρα με αυτο που εισαι και βλεπεις στο μελλον.εκτος αν το εχεις υποχρεωτικα αναγκη οποτε ενταξει εκει η παιρνεις καινουριο και το ακριβοπληρωνεις λιγακι αναλογα το μοντελο (αν και παιζουν και αρκετες προσφορες )ή πας για μεταχειρισμενο απλα με λιγη προσοχη.στο g2 θα μπορουσες να παιξεις και με καμια custom rom για να γινει πιο γρηγορο το κινητο σου αν ειναι αυτο το προβλημα οπως εκανα εγω με το sony xperia go που ειχε jelly bean stock και σουρνοταν και του περασα cyanogen σε kit kat που ειναι και πιο καινουρια και ηταν πολυ πιο γρηγορο αφου τα μισα πραγματα απο μεσα δεν τα ειχε περασει(ηταν αχρηστα).με το ζορι δηλαδη fb στο κινητο και Maps και δεν ξερω τι αλλο?ενω με cyanogen διαλεγεις πακετο και τι θα ηθελες στο περιπου να εχει μεσα.και εγω ειχα περασει τα Minimum και ολα μια χαρα

Δημοσ.

Tί να σου πρωτοπώ. Δε θα ασχοληθώ καν με το θέμα fonts/themes γιατί νταξ αυτό είναι πραγματικά για την πλάκα καποιανού (δε μιλάμε σε τέτοιο επίπεδο βέβαια). Να πω για caller ID Greece? Για Bioprotect διάφορες εφαρμογές με κωδικό? Για iFile και Safari download manager (για να μπορώ να κατεβάζω και να έχω πρόσβαση σε αρχεία?) Για Messages+ ώστε να κάνω quick reply imessage ή whatsupp ή viber (βέβαια κάτι τέτοιο μάλλον θα παίξει απότι κατάλαβα στο iOS 9 πάλι καλά μετά από 5 χρόνια να πούμε) , intelliscreenX να διαβάζω νέα από RSS και να μπορώ να απαντάω σε μαιλ και να τα διαγράφω χωρίς να μπω καν στην εφαρμογή, gestures, kill all apps που τρέχουν στο background, τωρα εντάξει άπειρα θα μπορούσα να σου πω, πληκτρολόγιο του κινητού να μπορώ να γράψω όπως στο αντροιντ το όνομα κάποιου και να μου βγάλει στην αναζήτηση το τηλέφωνό του (αν καταλαβαίνεις τί εννοω) κλπκλπ

Ότι τον βολεύει τον καθένα βασικά είναι, το πολύ πολύ αν δεν σου αρέσει και δε σου κάνει παίρνεις αντροιντ. Εγώ πάντως που το έχω όλη μέρα στο χέρι βολεύομαι πολύ με όλα αυτά που κάνει. Και κολλήματα δεν έχω καθόλου. Απο κει και πέρα εντάξει τί να κάνουμε, χάνω το κινητό του οικοσυστήματος (γιατί έχω και μακμπουκ και ιπαντ που δεν τα αλλάζω ο κόσμος να χαλάσει) αλλά οκ, στην τελική ήταν αυτό που ήθελα εγώ.

Α, βασικό επίσης πχ η microSD, η έξτρα μπαταρία που έχω μαζί (αν και το Note έχει καλή μπαταρία γενικά) και η δυνατότητα του USB stick που από τη μια είναι microUSB και από την άλλη USB. Το θέμα της χωρητικότητας είναι αρκετά σοβαρό. 

Δημοσ.

Ότι τον βολεύει τον καθένα βασικά είναι, το πολύ πολύ αν δεν σου αρέσει και δε σου κάνει παίρνεις αντροιντ. 

ας το δοκιμασει οσο μπορει πριν το αγορασει γιατι να δωσει 700-800 ευρω γιακινητο για να δει αργοτερα οτι δεν του κανει θα ειναι λιγο..ouch.

Δημοσ.

ας το δοκιμασει οσο μπορει πριν το αγορασει γιατι να δωσει 700-800 ευρω γιακινητο για να δει αργοτερα οτι δεν του κανει θα ειναι λιγο..ouch.

Kαλα ναι απλα το I phone το πουλας αμεσως αν δεν σου αρεσει γιατι οι τιμες τους δεν πεφτουν.....

Δημοσ.

ναι θα χασει λιγα λεφτα ειδικα αν δεν εχει βγει αλλο μοντελο.αν εχει βγει αλλο μοντελο υποχρεωτικα θα χασει καμποσα.απλα σε ολες τις περιπτωσεις επειδη θα ειναι μεταχειρισμενο εστω και μιας μερας θα χασει λιγα λεφτα.και θα τον πριξουν και στα παζαρια:P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...