Rpanagos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Αφησα για λιγο το λαπτοπ και οταν γυρισα παλι μου εκανα ενα σκαναρισμα(εικονα) , αυτο μου το κανει 2 φορα ...μια χθες και μια σημερα.. Οταν τελειωσει το σκαν ξαναμπουταρει κανονικα.... Το hd sentinel μου λεει 100%Οπως και το σκαν που κανει,δεν βγαζει προβλημα. Ειχε κανεις ποτε παρομοιο προβλημα??
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Αυτό δεν είναι κάτι κακό. Αυτό δείχνει ότι για οποιονδήποτε λόγο τα Windows σου έχουν χάσει κάποιο αρχείο και αυτό το setup σκοπεύει να ελέγξει ποια λείπουν και να τα αντικαταστήσει. Δεν δείχνει με οποιονδήποτε τρόπο πρόβλημα στον δίσκο σου. Απλώς ίσως έκλεισες το PC με βίαιο τρόπο ή κόπηκε το ρεύμα και έχασε κάποιο αρχείο.
Rpanagos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 και γιατι ετσι ξαφνικα και οχι πχ οταν κανω εκκινηση?
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 μηπως το Pc εκανε Reboot και μετα απλα κανει σκαναρισμα για τυπικο λογο.οταν λεω Reboot δεν λεω να το εκανες εσυ αλλα να εκανες μονο του λογω πχ καποιου προβληματος. προληπτικα τσεκαρε μνημες με memtest86.
Rpanagos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 μηπως το Pc εκανε Reboot και μετα απλα κανει σκαναρισμα για τυπικο λογο.οταν λεω Reboot δεν λεω να το εκανες εσυ αλλα να εκανες μονο του λογω πχ καποιου προβληματος. προληπτικα τσεκαρε μνημες με memtest86. ειχε κανει ρεμπουτ αλλα οχι σημερα....χθες
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 εκανες εσυ reboot και σε εβγαλε εδω?αυτο εννοω.
panos0100 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Συνηθως ειναι το τεστ που κανει το λειτουργικο για τα αρχεια, αυτο μπωρει να γινει ακομα και μετα απο μια εκκαθαριση ιου, δεν ειναι τιποτα, αλλα αν στο βγαζει συνεχεια μηπως εχει κατι στα windows κανενα αρχειο χτυπημενο ή ακομα και ιος
Rpanagos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Συνηθως ειναι το τεστ που κανει το λειτουργικο για τα αρχεια, αυτο μπωρει να γινει ακομα και μετα απο μια εκκαθαριση ιου, δεν ειναι τιποτα, αλλα αν στο βγαζει συνεχεια μηπως εχει κατι στα windows κανενα αρχειο χτυπημενο ή ακομα και ιος Τι να πω....μεχρι στιγμης 2 φορες το εχει κανει...μια χθες και μια σημερα
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 επισης βρε παιδια εκτος αν κατι δεν καταλαβα εγω καλα αυτο το τεστ γινεται μονο οταν κανει reboot το Pc.για αυτο λεω μηπως το reboot γινεται λογω καποιου προβληματος και μετα επειδη εκλεισε αποτομα κανει scandisk.δεν γινεται στα καλα καθουμενα μεσα στα windows να τρεξει scandisk>πρεπει να κανει καποιος reboot ΄΄η να κανει μονο του το Pc.
Rpanagos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 επισης βρε παιδια εκτος αν κατι δεν καταλαβα εγω καλα αυτο το τεστ γινεται μονο οταν κανει reboot το Pc.για αυτο λεω μηπως το reboot γινεται λογω καποιου προβληματος και μετα επειδη εκλεισε αποτομα κανει scandisk.δεν γινεται στα καλα καθουμενα μεσα στα windows να τρεξει scandisk>πρεπει να κανει καποιος reboot ΄΄η να κανει μονο του το Διαβασε το θεμα απο την αρχη......το σκαν το εκανε στα καλα καθουμενα
panos0100 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Και παλι για να βγει αυτό μετά το reboot δεν βγαίνει τυχαία αν δεν έχει πρόβλημα καπου, κι εγώ όσες φόρες να το κάνω δεν θα βγει αυτή η οθόνη αν δεν κάνω τροποποίηση κάποια αρχεία ή ακόμα χειρότερα και να τα σβήσω, ειναι κατι σαν ''self test'' των windows οτι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην συνέχεια, αν βρει κάτι το φτιάχνει αυτόματα, εάν όχι πάμε για φορματ
Rpanagos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Και παλι για να βγει αυτό μετά το reboot δεν βγαίνει τυχαία αν δεν έχει πρόβλημα καπου, κι εγώ όσες φόρες να το κάνω δεν θα βγει αυτή η οθόνη αν δεν κάνω τροποποίηση κάποια αρχεία ή ακόμα χειρότερα και να τα σβήσω, ειναι κατι σαν ''self test'' των windows οτι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην συνέχεια, αν βρει κάτι το φτιάχνει αυτόματα, εάν όχι πάμε για φορματ Ειχα ανοιξει και ποιο παλια θεμα...με καποια προβληματακια που ειχα....εκανε επανεκινησεις ,παγωμα οθονης με ενα χρωμα*ενω το λαμπακι του σκληρου ηταν κλειστο)και κατι τετοια κουλα....δεν ξερω αν φταιει αυτο...
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Διαβασε το θεμα απο την αρχη......το σκαν το εκανε στα καλα καθουμενα δεν μεκαταλαβες.για να κανει scandisk μπορει να γινει σε δυο περιπτωσεις. η μια ειναι να το κανεις εσυ Reboot και να σου κανει scandisk που οκ κατι το εχει πειραξει και το κανει απλα πρεπει να δουμε τι ειναι και το δευτερο ειναι να σου κανει reboot to μηχανημα μονο του αρα μετα σωστα παει και κανει Reboot.και στις δυο περιπτωσεις την αιτια ψαχνουμε αλλα ειναι λιγο διαφορετικα cases. Και παλι για να βγει αυτό μετά το reboot δεν βγαίνει τυχαία αν δεν έχει πρόβλημα καπου, κι εγώ όσες φόρες να το κάνω δεν θα βγει αυτή η οθόνη αν δεν κάνω τροποποίηση κάποια αρχεία ή ακόμα χειρότερα και να τα σβήσω, ειναι κατι σαν ''self test'' των windows οτι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην συνέχεια, αν βρει κάτι το φτιάχνει αυτόματα, εάν όχι πάμε για φορματ εννοειται οτι πρεπει να βρει προβλημα για να κανει. Και παλια υπηρχε και τροπος να το κανεις να μην κανει scan με την καμια.
Rpanagos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 δεν μεκαταλαβες.για να κανει scandisk μπορει να γινει σε δυο περιπτωσεις. η μια ειναι να το κανεις εσυ Reboot και να σου κανει scandisk που οκ κατι το εχει πειραξει και το κανει απλα πρεπει να δουμε τι ειναι και το δευτερο ειναι να σου κανει reboot to μηχανημα μονο του αρα μετα σωστα παει και κανει Reboot.και στις δυο περιπτωσεις την αιτια ψαχνουμε αλλα ειναι λιγο διαφορετικα cases. εννοειται οτι πρεπει να βρει προβλημα για να κανει. Και παλια υπηρχε και τροπος να το κανεις να μην κανει scan με την καμια. ....αλλα ποιο μπορει να ειναι το προβλημα? Το προγραμματακι για ελεγχο των ραμ ποσο χωρο ποιανει στο usb? (πως το διαγραφω μετα απο το στικακα?κανονικα?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα