Προς το περιεχόμενο

Junction Files

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη πραξη τι σημαινει, και αν ειναι ασαλη να διαγραφουν

http://devtidbits.com/2009/09/07/windows-file-junctions-symbolic-links-and-hard-links/

http://superuser.com/questions/253935/what-is-the-difference-between-symbolic-link-and-shortcut

Εριξα μια ματια στα παραπανω, αλλα εχω κατι Junctions απο mypictures, mymusic, myvideos μεσα στο φακελο documents. Καποιο προραμα πρεπει να τα δημιουργησει και θελω να τα σβησω

Δημοσ.

Γιατί θέλεις να τα σβήσεις; Δεν σ' ενοχλούν και δεν πιάνουν χώρο στον δίσκο. Το μέγεθος που δηλώνουν είναι εικονικό και αντιστοιχεί στο πραγματικό μέγεθος των αντίστοιχων φακέλων. Επίσης είναι προστατευμένα junctions του συστήματος και υπάρχουν για συμβατότητα με παλαιότερες εφαρμογές.

Δημοσ.

Αφου δε τα δημιουργησα εγω δε βλεπω λογο να υπαρχουν. Υπαρχει τροπος να δω αν εχουν δηλωθει απο καποιο προγραμμα, αλλιως να τα σβησω

Δημοσ.

Δεν δημιουργήθηκαν από κάποιο πρόγραμμα αλλά από τα windows και όπως είπα πριν βρίσκονται εκεί για λόγους συμβατότητας.

Νομίζω ότι δεν θα να μπορέσεις να τα σβήσεις έτσι απλά, αλλά ακόμα και αν τα καταφέρεις να πάρεις τα δικαιώματα και τα σβήσεις μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα λειτουργίας σε κάποια παλιά προγράμματα ή παλιά παιχνίδια που μπορεί να ψάχνουν στο documents να βρουν τον φάκελο my pictures (λέμε τώρα).

Δες τι ακριβώς είναι τα junctions εδώ και αν επιμένεις να τα σβήσεις προχώρα ακάθεκτος.

Αφου δε τα δημιουργησα εγω δε βλεπω λογο να υπαρχουν

Αυτό είναι άτοπο γιατί ούτε τον φάκελο documents δημιούργησες εσύ. Θα τον σβήσεις κι αυτόν δηλαδή;

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον micos. Υπάρχουν για συμβατότητα με παλαιότερα προγράμματα. Οι θέσεις των φακέλων ήταν διαφορετικές σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows. Βασικά αυτά τα juctions είναι κρυφά, λογικά δεν θα σε ενοχλούν. Αν σε εσενα δεν είναι, κάνε τα κρυφά και άσε τα να υπάρχουν.

Δημοσ.
Αυτό είναι άτοπο γιατί ούτε τον φάκελο documents δημιούργησες εσύ. Θα τον σβήσεις κι αυτόν δηλαδή;

Τωρα που το λες βλεπω και ενα φακελο C που δε δημιουργησα. Αυτο πως σβηνει?

Ενταξει ρε μαγκες αμα λετε οτι πρεπει να υπαρχει θα το αφησω. Απλως κανω ξεσκαρταρισμα αυτες τις μερες και επειδη τους ειδα μεσα απο dopus, νομιζα οτι ηταν ασχετοι και θα δημιουργηθηκαν απο καμμια Portable εφαρμογη που χρησιμοποιω. Συνηθιζουν αυτες να μου φτιαχνουν φακελους μεσα στις library

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...