Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το huawei g750 και μετά από 4-5 μήνες μ κιτρίνισε λίγο η οθόνη, πήγα να ρωτήσω στην wind και μου παν οτι πρέπει να το στείλω και μετά απο 10 μέρες θα μάθω αν το καλύπτει η εγγύηση , ξέρει κανείς αν το καλύπτει για να μην το στέλνω τσάμπα ή αν υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που μπορώ να το πάω κ πόσο κοστίζει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Αν δεν ευθυνεσαι εσυ (πχ να εχεις βρεξει τηλέφωνο) τοτε θα στο καλύπτει κανονικά. Εμενα στο Lg G2 (που ει αι συνηθισμένο πρόβλημα) μου αλλάξανε την οθονη κι ολα τα περιφερειακά πλαστικά δωρεάν

Δημοσ.

σήμερα μ έβγαλε κ άλλο πρόβλημα , η μισή μ οθόνη δεν λειτουργεί

Εαν δεν το πας στο service σε βλεπω χωρις κινητο μεχρι του χρονου...

Δημοσ.

Εαν δεν το πας στο service σε βλεπω χωρις κινητο μεχρι του χρονου...

σήμερα θα μιλήσει ο πατέρας μου με την wind για να του στείλουν εκ νέου την απόδειξη αγοράς του κινητού για να το στείλω , εγώ μίλησα και με τα public και μ είπαν οτι μπορώ να το πάω και σε αυτούς μιας κ συνεργάζονται με την wind, αν το πάω σε αυτούς λέτε να έχω νωρίτερα νέα για τον αν με καλύπτει η εγγύηση ?

Δημοσ.

Αν δεν εχεις κανει κατι εσυ (πχ να εχεις βρεξει το τηλεφωνο) θα σε καλύπτει η εγγύηση. Τοπιο γρήγορο ειναι ειτε να μιλήσεις κατευθειαν με την εταιρεία που κατασκευάζει το κινητο ειτε ακομα καλύτερα να το πας εσυ στο service.

Δημοσ.

Παρε τηλεφωνο την ελληνικη αντιπροσωπεία της Huawei. Μιλα με αυτους (νομιζω arvato ειναι το επισημο service της εταιρίας)

Δημοσ.

Το σερβις τις Arvato δεν πολυ-φημίζεται η αληθεια ειναι :P Αλλα δεν εχεις κι αλλη επιλογή:P Απο οτι ακουσα εχει αρχισει κι στρώνει τελευταία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...