MaxPayne Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 καλημερα στο φορουμ..ειμαι που λετε συνδεδεμενος μια χαρα εγω στο ιντερνετ,παιζω παιχνιδια κλπ και μετα με το που μπει στο ιντερνετ ο αδερφος μου απο το pc του χανω συνδεση και επανερχεται μετα απο 2-3 λεπτα...κανεις απο τους 2 υπολογιστες δεν ειναι συνδεδεμενος με καλωδιο ethernet...τι κανω?ειναι σπαστικο
Masma Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 καλημερα στο φορουμ..ειμαι που λετε συνδεδεμενος μια χαρα εγω στο ιντερνετ,παιζω παιχνιδια κλπ και μετα με το που μπει στο ιντερνετ ο αδερφος μου απο το pc του χανω συνδεση και επανερχεται μετα απο 2-3 λεπτα...κανεις απο τους 2 υπολογιστες δεν ειναι συνδεδεμενος με καλωδιο ethernet...τι κανω?ειναι σπαστικο Eιχα το ιδιο θεμα αλλα με wifi και ειχε θεμα το router του ΟΤΕ. Οποτε αναφερε το σαν προβλημα στον παροχο internet που εχεις.
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 αν μου πεις οτι εισαι με zte πεταξε το και παρε αλλο.
MaxPayne Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 οχι δεν ειμαι zte,προτεινε μου τι να κανω..εχει δικιο ο masma??
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 πρεπει να κανεις δοκιμες.πχ να δεις μπορεις να κανεις Ping τον ρουτερ. β.δοκιμασες να αλλαξεις καλωδιο στο ασυρματο? γ.δοκιμασες να μπεις με καλωδιο να δεις αν το κανει? θελει καποιες δοκιμες. δ.πιο νεο firmware για το ρουτερ σου? ti router εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα