BELL Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δεν μπορω να δω mp4 αρχεια βιντεο. Εχω βαλει το Lan player τπτ, kmplayer τπτ, klite mega pack τπτ, καποια βοήθεια;
TheELF Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Λογικά έχουν κάποιο πρόβλημα τα αρχεία σου,τρέξε το mediainfo πάνε view->text και κάνε αντιγραφή ότι σου βγάλει εδώ.
BELL Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μαλλον εχεις δικιο, μονο αυτο βγαζει Complete name : D:\utorrent\utor_downloads\Get Hard (2015)\Get.Hard.2015.720p.BluRay.x264.YIFY.mp4File size : 812 MiB Απλα μου κανει εντυπωση οτι το κανει και σε βιντεο που κατεβασα απο youtube
White_Cat Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλημέρα ! Δοκίμασε αν θέλεις να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις το Windows Codec Pack απ' τον παρακάτω σύνδεσμο και νομίζω ότι θα παίξει. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει πάρα πολλών ειδών αποκωδικοποιητές κι όταν εγκατασταθεί, αυτοί ενσωματώνονται στα Windows. http://www.windows7codecs.com/ Αν έχεις Linux τότε δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα Windows Codecs από τα αποθετήρια λογισμικού της διανομής που χρησιμοποιείς. Χαιρετισμούς ! Νιάαααρ ! Ο Άσπρος Γάτος
TheELF Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μαλλον εχεις δικιο, μονο αυτο βγαζει Complete name : D:\utorrent\utor_downloads\Get Hard (2015)\Get.Hard.2015.720p.BluRay.x264.YIFY.mp4 File size : 812 MiB Απλα μου κανει εντυπωση οτι το κανει και σε βιντεο που κατεβασα απο youtube Αν με view->text σου βγάζει μόνο το μέγεθος τότε είναι χαλασμένο αρχείο,μπορεί να έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα που σου καταστρέφει τα αρχεία που γράφονται στον δίσκο. Έχει μήπως δίσκο 3Tb;
BELL Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Όχι δεν έχω 3T δίσκο. Σε 2 αρχεία που κατέβασα είχα το πρόβλημα και σε ένα από YouTube. Θα κάνω και άλλες δοκιμές. Ευχαριστώ το φίλο παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα