hercoulis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μη ρίχνεις το επίπεδό σου με κοσμητικά επίθετα και φωνές. Γιατί, αν θες να βοηθήσεις, βοηθάς και δε πιάνεσαι από το τίποτα. Φυσικό επόμενο οι άνδρες να φαίνονται περισσότερο στα φόρα πως έχουν χάσει κωδικούς, αφού κατά συντριπτική πλειοψηφία γράφουν άνδρες. Έχω απαντήσει επανειλημμένα πιο πάνω περί προσωπικών ερωτήσεων και τέτοια. Αν είναι κάποιος που πρέπει να παρεξηγηθεί μάλλον είμαι εγώ που λέω... ύποπτα πράγματα. Θα επανέλθω με τη λύση...
ramarg Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μη ρίχνεις το επίπεδό σου με κοσμητικά επίθετα και φωνές. Γιατί, αν θες να βοηθήσεις, βοηθάς και δε πιάνεσαι από το τίποτα. Φυσικό επόμενο οι άνδρες να φαίνονται περισσότερο στα φόρα πως έχουν χάσει κωδικούς, αφού κατά συντριπτική πλειοψηφία γράφουν άνδρες. Έχω απαντήσει επανειλημμένα πιο πάνω περί προσωπικών ερωτήσεων και τέτοια. Αν είναι κάποιος που πρέπει να παρεξηγηθεί μάλλον είμαι εγώ που λέω... ύποπτα πράγματα. Θα επανέλθω με τη λύση... Μην τα παίρνεις και όλα της μετρητοίς.Στο insomnia είσαι και μάλιστα νέο μέλος.Μπορεί να μη γνωριζόμαστε προσωπικά οι χρήστες αλλά ειδικά η @marilina είναι χρόνια στο φόρουμ και η προσφορά της συνεχής στα threads. Δεν είναι υποχρέωση κανενός μας να βοηθάει αλλά το κάνουμε ανιδιοτελώς για να διαφωτίζουμε αυτούς που έχουν πρόβλημα με ''απλά'' για εμάς πράγματα. Oι απαντήσεις που παραθέτουμε είναι πάντοτε σαφείς εαν έχεις μία α' επαφή με την τεχνολογία.Εαν χρειάζονται διευκρινίσεις τις δίνουμε. Ασχολήσου λίγο καιρό με το φόρουμ και διάβασε τις απαντήσεις σου μετά από 6 μήνες και θα γελάς ! .Θα καταλάβεις πώς το φόρουμ δεν λειτουργεί με την νοοτροπία κάθε νέου μέλους,αλλά όλοι μαζί σαν ενεργή κοινότητα προσφέρουμε υποστήριξη ενημέρωση ψυχαγωγία και όλα αυτά σε κανονικό επίπεδο ανοιχτού διαλόγου κ.τ.λ.Αν με κάτι δεν συμφωνείς στέλνεις αναφορά στο σχόλιο που σε ενοχλεί και οι mods θα κρίνουν.Και στην προκειμένη περίπτωση πρώτος εσύ αναφέρθηκες σκωπτικά στον όρο ''γυναίκες''. Δεν σου τα αναφέρω αυτά επιθετικά.Όλοι κάποτε είμασταν αρχάριοι και ξεκινήσαμε από το 0 εδώ μέσα αλλά χρειάζεται χρόνος και προσφορά για να εξοικειωθείς. Φιλικά _________ Από εκεί και πέρα ως προς το πρόβλημα σου.Εγώ κάπου χάθηκα στις περιγραφές.Τελικά το apple id στο οποίο είναι συνδεμένη η συσκευή είναι δικό σου ή δικό της ? Και αν είναι δικό της ποιος της το πέρασε αφού της έδωσες άδεια συσκευή και ήταν άσχετη ? Κανένας γερμανός δεν αναλαμβάνει να σου κάνει apple id. Πόσο μάλλον αν δεν το έχεις ζητήσει ο ίδιος
hercoulis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 ramarg# Αν είναι να γελάει κάποιος με τα ποστ του μετά από 6 μήνες καλύτερα άστο. ------- Το να ξεκινήσει κάποιος άπειρος ένα iPhone χωρίς να διαβάσει οδηγίες και αν κάνει και το λάθος να βάλει ένα τυχαίο email ή που δε θυμάται το κωδικό για να μπει να κάνει verify, δε θα έχει πρόσβαση σε εφαρμογές του appstore και πολλά άλλα. Αν κάποιος θέλει να βρει ένα ξεχασμένο κωδικό από το email του δηλαδή να γίνει η επαλήθευση (verify) του email, γίνεται με τον αριθμό τηλεφώνου. Στη σελίδα της apple , και μετά στο find your apple id, δίνοντας τα στοιχεία που σου ζητάει και σε κάποια στιγμή και τον αριθμό τηλεφώνου που έχει κάποιος δηλώσει, σου δίνει τη δυνατότητα να μπορείς να αλλάξεις το email. H apple σαν ασφάλεια πατάει στον αριθμό τηλεφώνου που έχει δηλωθεί, και όταν ταυτοποιηθεί ο ίδιος αριθμός τηλεφώνου, μπορείς και να αλλάξεις το id δίνοντας ένα νέο email. Έδωσα το δικό μου, έκανα επαλήθευση και μετά επαναφορά περιεχόμενο και ρυθμίσεις από τη συσκευή τηλεφώνου. Το ξεκίνησα από την αρχή hello που λέει, και με άλλο email ξανά από την αρχή το στήσιμο. Γίνονται απλά τα βήματα από κάποιο σημείο και μετά που είναι να απορείς για την ασφάλεια. Δηλαδή αν ξέρεις ένα email από κάποιον όπως και το τηλέφωνό του μπορείς να να διαγράψεις το id του και βάζοντας το δικό σου το έχεις υπο κατοχή? Δε κερδίζεις κάτι και μπορεί με τον ίδιο τρόπο να το πάρει πάλι ο κάτοχος πίσω. Εγώ δε περίμενα να βρω κάποια λύση, σε κάποιες επιλογές μου ζητούσε το s/n αλλά δε βοήθησε όσο ο αριθμός τηλεφώνου. Με βοήθησαν και οι προτάσεις σας και ευχαριστώ για αυτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα