Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έδωσα ένα iphone 5 (μεταχειρισμένο, ξεκλείδωτο) σε μία φίλη μου. Δε ξανα είχε iphone και έκανε αυτό που της είπα, να πάει σε ένα κατάστημα κινητής, να της κόψουν την κάρτα και να την βοηθήσουν να το ενεργοποιήσει.

Δυστυχός δεν έβλεπε τι έκανε εκεί ο υπάλληλος και τώρα προσπαθούμε να βρούμε το apple id για να μπει στο app store. Αλλά μάταια...

Εγώ έχω apple κινητό αλλά δε θυμάμαι τι έκανα στη πρώτη ενεργοποίηση, to email όταν το δίνεις παίρνεις με λινκ την ενεργοποίηση? 

Δημοσ.

Τί εννοείς "να βρείτε το appleid" ?

Αν η κοπέλα δεν έχει ήδη δικό της Apple ID, θα δημιουργήσει νέο. Αν έφτιαξε ο υπάλληλος στο κατάστημα apple id, ρωτήστε τον τί έκανε.

Αν το τηλέφωνο έχει ήδη σεταρισμένο κάποιο Apple ID από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, πρέπει να του ζητήσετε να το απενεργοποιήσει αυτός. Αλλιώς το κινητό είναι άχρηστο. Αυτό είναι το λεγόμενο iCloud Lock, το "αντικλεπτικό" feature της Apple.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μπει στο app Store πως παίρνει το password?

To τηλέφωνο το είχα εγώ και έκανα διαγραφή τα πάντα. Πρέπει να το διαγράψω και από το itunes? Δε νομίζω γιατί  όταν της το έδωσα  έγραφε hello...

Η κοπέλα όχι δεν είχε id ποτέ και iphone ποτέ. 

Δημοσ.

Για να μπει στο app Store πως παίρνει το password?

To τηλέφωνο το είχα εγώ και έκανα διαγραφή τα πάντα. Πρέπει να το διαγράψω και από το itunes? Δε νομίζω γιατί  όταν της το έδωσα  έγραφε hello...

Η κοπέλα όχι δεν είχε id ποτέ και iphone ποτέ. 

Όταν το έκανες ρηστόρ, είχες απενεργοποιήσει πρώτα το FIND MY IPHONE από τις ρυθμίσεις? Αν όχι, τότε πρέπει να το ξανακάνετε ρηστόρ, να βάλεις τα δικά σου στοιχεία που είχες χρησιμοποιήσει κατά την ενεργοποίηση, να πας στις ρυθμίσεις και να απενεργοποιήσεις το find my iphone, να φτιάξετε ένα καινούριο Apple ID της κοπέλας και μετά να κάνεις ρηστόρ και να βάλετε τα δικά της στοιχεία. 

Σημειωση: Όταν κάνει κάποιος καινούριο Apple ID, πρέπει αυτό να έχει ενεργοποιηθεί και από άλλη συσκευή για να δουλέψει. Αν θες περαιτέρω βοήθεια να μου πεις. 

Δημοσ.

Τώρα αυτή είναι ιταλία. Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά. 

Αυτά που μου γράφεις εγω δεν τα έκανα. Θα τα κάνω και θα επανέλθω.

Για να κάνει ρηστορ πρέπει να βάλει password. μη μου πεις οτι θέλει το δικό μου?

Μπορώ να το κάνω αυτό από το ιtunes στο σπίτι?

Θα χρειαστώ βοήθεια σίγουρα...

Τη σημείωση στο τέλος δε τη κατάλαβα. Αλλη συσκευή εννοείς κάποιο μήνυμα, δε τα θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Εβγαλα φωτογραφίες.

Βλέπω τελικά πως το λάθος είναι δικό μου.

Μου δίνει όμως την επιλογή να διαγράψω τη συσκευή από το icloud. Να το κάνω?

mc9sb5idn

4swwv0r2f

Δημοσ.

Εβγαλα φωτογραφίες.

Βλέπω τελικά πως το λάθος είναι δικό μου.

Μου δίνει όμως την επιλογή να διαγράψω τη συσκευή από το icloud. Να το κάνω?

mc9sb5idn

4swwv0r2f

Κοίταξε δε θα αλλάξει κάτι αν το κάνεις, ουσιαστικό ΣΤΗ συσκευή. Αυτό που θέλω να μου πεις είναι όταν της το έδωσες με hello, αυτή τί έκανε ακριβώς? Είχε δικό της apple ID? πώς ενεργοποιήθηκε η συσκευή?

Δημοσ.

Πήγε σε ένα κατάστημα, έβαλε νέο αριθμό, (καινούργια κάρτα) και της το έκανε ο υπάλληλος εκεί.

Έτσι ενεργοποιήθηκε εξ αρχής η συσκευή.

Δεν είχε δικό της id

-------

Αν βοηθάει να πω ότι,

εγώ μπαίνω στο iclound, βάζω email και pass δικό της και μου λέει το εξής:

Ο λογαριασμός δεν επαληθεύτηκε.

Για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επαλήθευσης του λογαριασμού σας,

ελέγξτε τα email στο email σας.

Μήπως πρέπει να κάνει κάτι από το email ή θα πρέπει να το αγνοήσω αυτό το μήνυμα.

Δημοσ.

Βγάζει το μήνυμα iforgot.

Αυτή όταν της το έφτιαξε ο πωλητής έδωσε ένα email και δε θυμάται το κωδικό από αυτό για να μπεί.

Πρέπει μάλλον να μπεί στο email να κάνει κάποια επαλήθευση για να της δώσουν το id.

Αν γίνεται έτσι, πράμα που δε θυμάμαι, πρέπει να θυμηθεί το κωδικό.

Δημοσ.

Βγάζει το μήνυμα iforgot.

Αυτή όταν της το έφτιαξε ο πωλητής έδωσε ένα email και δε θυμάται το κωδικό από αυτό για να μπεί.

Πρέπει μάλλον να μπεί στο email να κάνει κάποια επαλήθευση για να της δώσουν το id.

Αν γίνεται έτσι, πράμα που δε θυμάμαι, πρέπει να θυμηθεί το κωδικό.

Αν δεν θυμάται το κωδικίο του email της ,ρωτα την αν θυμάται τον κωδικό του apple ID. Μπορεί να της εφτιαξε icloud email που έχει κοινό κωδικό με το AppleID. H επόμενη κίνηση αν δεν θυμάται τίποτα είναι να το κάνει restore σε έναν υπολογιστή και απο εκει να το κάνει ξανά set up. Απο την στιγμή που δεν έχει επαληθευτεί το apple ID ίσως της επιτρέψει resetup.

YΓ. Αν δεν της δώσανε κάποιο κωδικό οταν της φτιάξανε να ξαναπάει εκει για να τον πάρει, αν τον θυμούνται και οι ιδιοι....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλασσικη περιπτωση:

- Δεν θυμαται το password του apple id. Οκ, κανενα προβλημα, κανεις reset το password στελνοντας εμαιλ στο email που εγινε registered το apple id.

- Δεν θυμαται ουτε το password του email! (πως γινεται αυτο ειναι αποριας αξιο).

Φυσικα δεν θυμαται ουτε security questions ουτε μπορει να μπει στο 2ο εμαιλ που εχεις δωσει για ασφαλεια/reset password σε περιπτωση που χασεις τον κωδικο του 1ου.

Μαλιστα... Τιποτα το υποπτο...

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Πήγε σε ένα κατάστημα, έβαλε νέο αριθμό, (καινούργια κάρτα) και της το έκανε ο υπάλληλος εκεί.

Έτσι ενεργοποιήθηκε εξ αρχής η συσκευή.

Δεν είχε δικό της id

-------

Αν βοηθάει να πω ότι,

εγώ μπαίνω στο iclound, βάζω email και pass δικό της και μου λέει το εξής:

Ο λογαριασμός δεν επαληθεύτηκε.

Για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επαλήθευσης του λογαριασμού σας,

ελέγξτε τα email στο email σας.

Μήπως πρέπει να κάνει κάτι από το email ή θα πρέπει να το αγνοήσω αυτό το μήνυμα.

Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα. Πώς πας στο μαγαζί και αφήνεις τον τεχνικό να το κάνει όλο αυτό μόνος του χωρίς να σε ρωτήσει πχ να σου πει οκ πάμε να φτιάξουμε λογαριασμό, παρε εδώ και βάλε το μαιλ σου και τον κωδικό που θες και συνεχίζουμε (δεκτό να τη βοηθήσει με το σετάρισμα αλλά να βάλει από μόνος του τυχαία στοιχεία και να της το δώσει και εκείνη να κάθεται να το κοιταει δεν το καταλαβαίνω). 

Δημοσ.

Απαντάω σε όλα για αποφυγή παρεξηγήσεων

Αν δεν θυμάται το κωδικίο του email της ,ρωτα την αν θυμάται τον κωδικό του apple ID. Μπορεί να της εφτιαξε icloud email που έχει κοινό κωδικό με το AppleID. H επόμενη κίνηση αν δεν θυμάται τίποτα είναι να το κάνει restore σε έναν υπολογιστή και απο εκει να το κάνει ξανά set up. Απο την στιγμή που δεν έχει επαληθευτεί το apple ID ίσως της επιτρέψει resetup.

YΓ. Αν δεν της δώσανε κάποιο κωδικό οταν της φτιάξανε να ξαναπάει εκει για να τον πάρει, αν τον θυμούνται και οι ιδιοι....

Το έχω το apple id το βάζω στο iclound και μου λέει κάνε επαλήθευση μέσω email (το γράφω και πιο πάνω).

Και προσπαθούμε από προχθές να θυμηθεί τι pass έχει στο email.

Tώρα της ζήτησα το email επαλήθευσης να τα κανω εγώ να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία. 

Εάν έχεις την απόδειξη αγοράς, μήπως μπορεί να γίνει κάτι εάν πάρεις τηλέφωνο στην apple..Δεν ξέρω κιόλας....

Υπάρχει... και γράφει και σειριακό αριθμό πάνω.

Θα το κάνω ως έσχατη λύση. Ευχαριστώ.

Κλασσικη περιπτωση:

- Δεν θυμαται το password του apple id. Οκ, κανενα προβλημα, κανεις reset το password στελνοντας εμαιλ στο email που εγινε registered το apple id.

- Δεν θυμαται ουτε το password του email! (πως γινεται αυτο ειναι αποριας αξιο).

Φυσικα δεν θυμαται ουτε security questions ουτε μπορει να μπει στο 2ο εμαιλ που εχεις δωσει για ασφαλεια/reset password σε περιπτωση που χασεις τον κωδικο του 1ου.

Μαλιστα... Τιποτα το υποπτο...

Τι να απαντήσω θα παρεξηγηθώ, γυναίκες...

Καλά αν το ξεχάσεις μη νομίζεις πως σε βοηθάνε και οι security questions σιγά να μη θυμάμαι εγώ πριν 15+ χρόνια τι είχα απαντήσει στο yahoo.

Εγώ το χρησιμοποιώ και μου έχουν γίνει οι κωδικοί έμφυτοι στο μυαλό, η συγκεκριμένη τους άλλαξε και τους είχε βάλει σε 1 Samsung και δε ξανά χρειάστηκε να τους βάλει και ορίστε τώρα.

Το καλύτερο είναι να δίνεις τον αριθμό τηλεφώνου και τέλος. 

Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα. Πώς πας στο μαγαζί και αφήνεις τον τεχνικό να το κάνει όλο αυτό μόνος του χωρίς να σε ρωτήσει πχ να σου πει οκ πάμε να φτιάξουμε λογαριασμό, παρε εδώ και βάλε το μαιλ σου και τον κωδικό που θες και συνεχίζουμε (δεκτό να τη βοηθήσει με το σετάρισμα αλλά να βάλει από μόνος του τυχαία στοιχεία και να της το δώσει και εκείνη να κάθεται να το κοιταει δεν το καταλαβαίνω). 

Εγώ φταίω της το είπα για καλύτερα επειδή είναι σε άλλη χώρα αλλά που να ήξερα.

Δημοσ.

Το έχω το apple id το βάζω στο iclound και μου λέει κάνε επαλήθευση μέσω email (το γράφω και πιο πάνω).

Tώρα της ζήτησα το email επαλήθευσης να τα κανω εγώ να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία. 

Καλά αν το ξεχάσεις μη νομίζεις πως σε βοηθάνε και οι security questions σιγά να μη θυμάμαι εγώ πριν 15+ χρόνια τι είχα απαντήσει στο yahoo.

Εγώ το χρησιμοποιώ και μου έχουν γίνει οι κωδικοί έμφυτοι στο μυαλό, η συγκεκριμένη τους άλλαξε και τους είχε βάλει σε 1 Samsung και δε ξανά χρειάστηκε να τους βάλει και ορίστε τώρα.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ?!

Ασε μας χρυσε μου θες να σου απαριθμήσω πόσα τόπικ ανα τα χρόνια που είμαι στα φόρουμ με ξεχασμένους κωδικούς έχουν αναρτηθεί από γυναίκες και πόσα από άντρες?

Όσο για το θεμα των ερωτήσεων, γι'αυτό βάζεις ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ (σιγά πχ μην ξεχάσεις ποιός ήταν ο καλύτερός σου φίλος ή σε ποιό δρόμο έμενες ή παρεμφερή εύκολα). Και τα γράφεις και κάπου ενίοτε αν δεν παίζει. ή τουλάχιστον συνδέεις κάποιο λογαριασμό άλλο μαιλ και κάνεις εύκολα ανάκτηση κωδικού (ή τηλέφωνο όπως είπες). 

Αλλά περαν αυτού, δε νοείται να πάει σε τεχνικό και να τον αφήσει να της βάλει ή να της φτιάξει λογαριασμούς χωρίς να τη ρωτήσει να τα βάλει μόνη της αυτά τα στοιχεία που θέλει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...