Dimnikou1971 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλημέρα, όπως και πριν 7 χρόνια που βγήκε το GUNS OF THE PATRIOTS για να το παίξω πήρα την ανάλογη TV, έτσι και φέτος που βγαίνει το Phantom Pain λέω να πάρω μία καινούρια. Θα ήθελα λοιπόν να με βοηθήσετε και να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει η TV που θα επιλέξω ή ακόμα αν ξέρετε και συγκεκριμένα μοντέλα. Έχω βάλει επίτηδες το phantom pain διότι φαντάζομαι θα έχει απαιτήσεις. Προαιρετικά Θα ήθελα να είναι SMART TV + 3D Για την τιμή δεν θα ήθελα να πάρω θέση καθώς θα ήθελα να είναι μια τηλεόραση καθαρά για gaming και όσο πάει(με μέτρο βεβαια-απλά δεν θα βλέπω ταινίες σε αυτή). Το phantom pain θα το παίξω σε xbox one. Αναμένω τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n0iL21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ενδιαφερομαι και εγω για μια gaming tv φιλος, για το ps4, εσυ κατεληξες σε καποια; Ποια πηρες; Εντυπωσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα