laziokos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 καλησπερα θα ηλελα να με διαφωτησετε αν μπορειτε.. ειχα αγορασει ενα πυργο απο ενα φιλο πολυ φθηνα περισυ το καλοκαιρι με celeron g1620 και ashrock vg-4(αν θυμαμαι για την μητρικη καλα) στην αρχη ειχα 2*1 gb ram εβαλα και ενα ssd που ειχα απον πριν..με7αρια πανω περισυ λοιπον οταν ακομα επαιζα lol με 2gb ram οπως ειναι λογικο δεν γινοταν αγορασα μια SAPPHIRE RADEON HD5450 1gb και εφτιαξε αρκετα η κατασταση(αν και επρεπε να ειχα παρει 4αρα ραμ) καταρχην παιζοταν το lol και ο υπολογιστης πηγαινε γενικα αρκετα καλα...στα ορια της ram μεν αλλα καλα.. τα Χριστουγεννα λοιπον πηρα μια 4 gb ram και νταξ για την χρηση που κανω (απλη,ταινιες ιντερνετ..το lol το εκοψα) ο υπολογιστης ειναι διαστημοπλοιο.. εχω κατι κομματια που περισσεψαν ομως και σκεφτομαι να καω αλλο ενα πυργο για συγγενικο μου προσωπο που θελει.. εχω : κουτι καινουριο τις 2*1 gb ram τροφοδοτικο σκληρο 250 μηχανικο αλλα αχρησιμοποιητο πληκτρολογιο ποντικι αρα μου λειπουν μητρικη και επεξεργαστης.. η χρηση θα ειναι αντιστοιχη με την δικη μου..απλη ιντερνετ βιντεο οποτε σκεφτομαι παλι κατι φθηνο σε celeron η μεγαλη μου απορια ειναι η εξης..με τα 2*1 gb ram που ειναι λιγα και οριακα να παρω μητρικη με πιο πολλα σλοτ και να βαλω αλλο 1 ραμ? να βαλω μια καρτα γραφικων? παιζει απο τοτε που εβαλα τα 4 gb ram στον δικο μου τα intergrated graphics του g1620 να ειναι καλυτερα απο την RADEON HD5450 1gb? και πρακτικα να υποβαθμιζουν τον υπολογιστη μου? να την βγαλω απο τον δικο μου και να την βαλω στον καινουριο? ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια
Mikri Nefeli Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Κοίτα...για τα γραφικά του τσέλερον βασικά,προφανώς αστιεύεσαι.. Με 2 γίγα δε πας πουθενά πλέον,εκτός και αν θα περάσεις καμμια ultraweight linux διανομή. Θα σου πρότεινα να κουμπώσεις και τα άλλα δύο στον υπολογιστή σου. Καινούριο πισί και με σέλερον,ούτε για αστείο. Το τροφοδοτικό τι μάρκα είναι;Και πόσα watt;
laziokos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Εχω 2 slot μονο οποία στον δικο μου δεν μπορω να κουμπωσω και τις 2. Και άντε και έβαλα δίπλα στην 4gb αλλη μιαβμονη...δεν είναι dual channel..δεν θα υπολειτουργεί; Μα και Με τόν δικο μου δεν έχω πρόβλημα για τον καινούριο σκέφτομαι τι θα κάνω.. Αυτό που δεν καταλαβαίνω και οποίος ξέρει να μου πει είναι οτι παιζει αν ξεκουμπωσω την radeon 5450 τα intergrated grafics του G1620 να ανταποκριθούν καλυτερα;;;
Millennium Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Τι έχεις από τροφοδοτικό; Γιατί να αφαιρέσεις την HD5450; Αν κατάλαβα καλά δηλαδή. Ο σκληρός που έχεις πιθανόν να είναι παλιός και αργός.
laziokos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Τροφοδοτικό έχω ενα 360w παλιό αλλά λειτουργει κανονικά..για τον δικο μου πήρα ενα απλό καινουριο 450w Ο σκληρός είναι αμεταχειριστος απο λάπτοπ που πήρε επιτόπου ssd. Ναι προφανώς αργος και μηχανικος αλλά είναι καινούριος. Οσο για την κάρτα γραφικών που ρωταω...λέω απλα μήπως του επεξεργαστη η ενσωματωμενη δουλεύει καλυτερα.. Και να την έβγαζαν να την βάλω στο καινουριο που θα χτιστεί με 2gb ram μονο οποτε να ξαλαφρωσει λίγο τη ram τουλάχιστον. Δεν ξέρω μπορεί και να μην ισχυει αυτό που λέω γιαυτό ρωταω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα