panoskre Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα έχω το 780t και θέλω να πάρω κάποιους ανεμιστήρες για το κουτί. Για κάτω παίρνει δύο 120mm μπροστά θα αλλάξω τους δύο 140mm με τρεις 120mm πίσω θα βάλω έναν 140mm red led και πάνω τέσσερις 140mm σε push pull. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ τον ένα από τους δύο μπροστά να το βάλω πίσω και ποιους να διαλέξω sp η af για το κουτί ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Οι sp ειναι αρκετα θορυβωδες,για τους αλλους δε ξερω να σου απαντησω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ψυλομάπα ειναι οι ανεμιστηρες της Corsair, υπάρχουν τόσοι καλύτεροι οικονομικότεροι και αποδοτικότεροι ανεμιστήρες εκει έξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskre Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μπορείς να μου προτείνεις κάποιους άλλους αν γνωρίζεις ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα