thant Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σας. Έχω πάρει απόφαση να αγοράσω ένα ρόλοι. Ενώ έχω βρει αυτό που μου αρέσει έχω μεγάλο δίλημμα στο χρώμα-μοντέλο του ρολογιού. Η γνώμη σας θα με βοηθούσε στο να πάρω μια απόφαση... Site: Site: Site: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 το τρίτο, το λευκό γαντάκι είναι όλα τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Εγώ ψηφίζω Νο2 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Εγώ ψηφίζω Νο2 ... +1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Και εγώ είμαι πιο πολύ ανάμεσα στο 2 και το 3. Αυτό που με προβληματίζει στο 2 ειναι κατα πόσο ευδιάκριτο μπορει να ειναι ενα μαυρο καντράν με κίτρινους αριθμους. Θα φαινεται η ωρα με την πρωτη ματιά η θα πρεπει να μείνει το ματι 2-3 δευτερόλεπτα παραπανω? Ενώ μου αρέσει παρα πολυ το 3 ρολοι και ο συνδυασμός χρωμάτων που εχει, αυτο που με ψιλοχαλάει ειναι αυτο το χρυσαφί που εχει γύρω απο το καντραν του. Προβλήματα που εχει ο κοσμος ε? το λευκό γαντάκι είναι όλα τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelouras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 2>1>3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 σα λατρης των gshock ψηφίζω το 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Κάτι οφ, ποιο g shock έχει την μεγαλύτερη κάσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Το 2 λεω κι εγω, επισης στο 3 συμφωνω οτι δε μ αρεσει το χρυςαφί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ο λαός αποφάσισε !!! Η παραγγελία ήδη έγινε για το 2. Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα